رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام و عرض ادب 

خیلی قوانین ما ناقص یا اصلا اجرا نمیشه 

یا بعضی از قوانین هستند در قسمت های مختلف فروم ، که بعد ابدیت تغییر نکردن که با عوامل بازی بروز نشدن

یکی از قوانین که برای خودم هم بسیار سوال شده :برخی کشف و ضبط‌ها از بازیکنان (Frisk/) (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn)

این قانون سر تا پاش اشتباهه ، اصلا نمیشه چیز های مختلف که در هنگام frisk داده میشود  ظبط کرد ، و همچنین کشف هم مجازات داره؟ 

این تازه قسمت کوچکی از قوانین ناقص بود 

برام سوال ارسیاکیا با این خدمه و ادمین و ......

نمیتونند قوانین های ناقص را کامل کنند و بعضی قوانین را بروز رسانی کنند؟ 

Arto.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/61730-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 1 سال بعد...
  • توسعه دهنده
ارسال شده در (ویرایش شده)

با اهداء سلام و احترام،

وظیفه بروزرسانی قوانین و یا بحث و بررسی بر روی آنها بر عهده ادمین های سرور نبوده و صرفاً برای تیم مدیریت و یا توسعه (در صورت امکان) می باشد. همچنین تاپیک بسیار ناقص است و نمی توان مفهوم مورد اشاره را متوجه شد. با Frisk بازیکن هم کشف و هم ضبط در همان لحظه صورت می گیرد (مگر مواردی که سیستم از ضبط آنها جلوگیری به عمل می آورد).

با آرزوی توفیق روزافزون.

ویرایش شده توسط AmirMahdi

من عفّت من عشقه فهو شهید

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/61730-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%A8%D8%B9%D8%B6%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86/#findComment-1099271
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...