MamadDemon22 ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام ایشون اومدن طبق فیلم پایین منو از دسته متوسط Suspend دادن ( فیلم پایین، فیلم Check pc هست ). خب اگر دقت کنید بدون نگاه به تاریخ ایشون این مجازات رو در نظر گرفت ولی من هیچگونه تقلب (Cheat) در کامپیوترم نداشتم و ایشون منو Suspend دادن . تاریخ چک پیسی بنده در 11 Nov بوده و ایشون اگه منو به خاطر داملود چیت در 11 نوامبر Suspend داده چطر من در همون ما در تاریخ های 14 به بالا دانلود داشتم؟ من همچیو با دو مدرک پاییشن مشخص میکنم! • مدارک (فیلم یا عکس): فیلم چک پیسی (فقط قسمت دانلود منیجر) :http://s8.picofile.com/file/8342828884/MAdrak.mp4.html عکس از تاریخ همین چک پیسی ! عکس از تاریخچه دانلود نوامبر 2018: نقل قول I just kill you with 1 shot That's why people call me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در November 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 با سلام، ممنون بابت شکایت دوباره مدارک فرستاده شد برای مدیریت، این حجم از تصادفی بودن تاریخ های وار دادن شما و دانلود کردن چیت (2 سال قبل) بی سابقست! 1 نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadDemon22 ارسال شده در November 21, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2018 فرحان، من چند بار بگم این تاریخ ها برای 2016 هست ؟ چرا متوجه نیستی شما؟ یک ذره فکر کن! خودت که میگی من اینارو دستکاری کردم اگه به دستکاری باشه داداش گلم من پاکشون میکردم نه دستکاری! مگه عقلم ناقصه که بیام دستکاری بکنم؟ من که واقعا نمیدونم چرا به این شکل چک پیسی میکنید که به تاریخ هم نگاه نمیکنید! @MaGniTo اگه نیاز هست فیلم وارو بزارم؟ نقل قول I just kill you with 1 shot That's why people call me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در November 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2018 از طرفین خواهشمندیم جهت بررسی بهتر، مدارک را به صورت کامل ارسال نمایند. (شامل اینکه آیا Cheatها وجود داشتند و توسط بررسی تغییرات اخیر فایلها بررسی شده اند؟ و ...) نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadDemon22 ارسال شده در November 26, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2018 با سلام مجدد. سلام ایشون در activity بنده چیزی ندیدن و در پیسی من هم هیچگونه تقلب یا همان Cheat وجود نداشت. اگر دقت کنید در فیلم چک پیسی ایشون به تاریخ Nov 11 2016 و من در روز همان روز چک پیسی شدم. اگر این چیت برای 2018 هستش چطور Nov 14 15 16 هم در چک پیسی وجود داره؟ از اقای شایان میخوام فیلم کامل چک پیسی رو از فرحان عزیز گرفته و چک کنن، از بنده به هیچ عنوان تقلبی سر نزده! من عکسی از تاریخ چک پیسی رو گزاشتم شایان جان لطفا اونم چک کن( قسمتی که میگن برای 2018 هستش ) ممنونم. نقل قول I just kill you with 1 shot That's why people call me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRHaN ارسال شده در November 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2018 با سلامی دوباره، مدارک و فیلم به طور کامل برای مدیریت فرستاده شد، موفق باشید 1 نقل قول Yσυя νєιηѕ ЯυN ΣмρTч ƓυƝƓσƊ# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadDemon22 ارسال شده در November 28, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 (ویرایش شده) با سلام مجدد. اومدم بگم لطفا در فیلم چک پیسی ببینید اگه ایشون تاریخ رو چک کردن ( تاریخ دانلود منیجر ) بزنید منو بن بدید. ویرایش شده November 28, 2018 توسط MamadDemon22 نقل قول I just kill you with 1 shot That's why people call me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در November 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2018 با سلام. فیلم شما مورد بررسی قرار گرفت و شدت آن به تنهایی گویای استفاده بوده، جدای از آن: احتمال تغییر تاریخ سیستم توسط شما شدیداً وجود دارد، تنها سال تغییر پیدا کرده و روز و ماه یکسان است! این نمیتواند اتفاقی باشد... با تشکر از ادمینهایی که خارج از این شکایت جهت رسیدگی بهتر به ما یاری رساندند، متاسفانه شکایت شما رد می شود. +بسته شد. نقل قول ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.