amirdii ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل با سلام و خسته نباشید به نظرم یه انگیزه برای mfrisk باید ایجاد بشه برای مثال کسی دراگ داشته باشه 2k بگیرم و یا گان داشته باشه 1k بگیریم یا مت داشته باشه 3k . نکته دوم . و آخر هفته مثل فکشن دسته متوسط هر فکشن ویژه اکتیویتی زیادی زده به عنوان برترین فشکن تو ارسیاکیا معرفی بشه و نکته دومی گفتم خیلی میتونه به اعضا ویژه کمک کنه و یکی از راه های مشکل گشای مشکل arrest پنج صفحه ای هم میتونه باشه و شاید بعضی ها بگن نکته اول شاید تو wall کلن مشکل ساز باشه در جواب آنها باید گفت : کلن های که تو wall هستند ممبر fbi هم دارند حتی نظر من اعمال نشه اونها خودشون برای wall فریسک میدن و در آخر کاشکی به تغییر اساسی در فکشن ویژه داشته باشیم و باعث انگیزه بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل با سلام، وقت بخیر؛ با پیشنهاد شما موافقم. نقل قول Number One Family You can understand the sadness of the night from the look of the morning لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل با سلام بسیار عالی موافقم نقل قول ===================================================== ===================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMohammadAmin ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل پیشنهاد خوبیه (+) نقل قول 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل درود بنده با پیشنهاد شما موافقم + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wandy ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 12 ساعت قبل، amirdii گفته است: با سلام و خسته نباشید به نظرم یه انگیزه برای mfrisk باید ایجاد بشه برای مثال کسی دراگ داشته باشه 2k بگیرم و یا گان داشته باشه 1k بگیریم یا مت داشته باشه 3k . نکته دوم . و آخر هفته مثل فکشن دسته متوسط هر فکشن ویژه اکتیویتی زیادی زده به عنوان برترین فشکن تو ارسیاکیا معرفی بشه و نکته دومی گفتم خیلی میتونه به اعضا ویژه کمک کنه و یکی از راه های مشکل گشای مشکل arrest پنج صفحه ای هم میتونه باشه و شاید بعضی ها بگن نکته اول شاید تو wall کلن مشکل ساز باشه در جواب آنها باید گفت : کلن های که تو wall هستند ممبر fbi هم دارند حتی نظر من اعمال نشه اونها خودشون برای wall فریسک میدن و در آخر کاشکی به تغییر اساسی در فکشن ویژه داشته باشیم و باعث انگیزه بشه! پیشنهاد خیلی خوبیه موافقم(+) نقل قول کسی به ما شک داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.