EDWARD ارسال شده در جمعه در 19:22 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:22 خوش صدا ترین دختر و پسر در کل تاریخ سرور ارساکیا. زمان حال هم شامل این موضوع میشه! @AdmBoT . @Syd . @NoFoZi . @Exit . @Arsoo . @Kiya . @KiaaN . @Ceti . @Mastery . @DrDep . @DoNaLd . نظر خودم دوستان زیر هستند که بنظرم صدای دلنشینی دارن : . @Arsoo .@Exit .@KiaaN . @Mastery هستن کسانی که صدای زیبا دارند حضور ذهن ندارم! دعوت میشه از : @Leaked @Jansuz @Mehrdad ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 5 2 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در جمعه در 19:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:49 کلفت دوس داریا نقل قول درباره NoFoZi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در جمعه در 19:51 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:51 خوش صدا فقط خودت نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در جمعه در 19:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:57 (ویرایش شده) خوش صدا ها: @AdmBoT @Saleh @Kamyab @Toofan @Roya بد صدا ها: @Slap @Olden :))) اگر OldeN هم صدای نهفته اش را باز کند در رابطه با ایشون هم سرف نظر میکنیم @Mohny هم دو سه بار صداشو شنیدم صدای قشنگی داره ویرایش شده جمعه در 19:58 توسط Integer 1 2 نقل قول MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mofa ارسال شده در جمعه در 20:08 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:08 بنظر من @EDWARD @Exit و خودم (البته اگه روانی نشده باشم) نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در جمعه در 20:48 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:48 @EDWARD♥ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در جمعه در 21:08 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:08 ۱ ساعت قبل، AdmBoT گفته است: خوش صدا فقط خودت فداتم 1 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در جمعه در 21:21 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:21 @Exit, @Kamyab, @SFC , @Mortezaa این عمو ها صداشون واقعا خوبه 2 نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arsoo ارسال شده در جمعه در 22:31 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:31 به پای شما نمیرسیم ولی خب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در جمعه در 22:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:57 من صدام واقعا خوبه؟ نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در شنبه در 03:22 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 03:22 بچه های NG خودتون میدونید کیو باید بگیدا نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mastery ارسال شده در شنبه در 06:53 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 06:53 11 ساعت قبل، EDWARD گفته است: خوش صدا ترین دختر و پسر در کل تاریخ سرور ارساکیا. زمان حال هم شامل این موضوع میشه! @AdmBoT . @Syd . @NoFoZi . @Exit . @Arsoo . @Kiya . @KiaaN . @Ceti . @Mastery . @DrDep . @DoNaLd . نظر خودم دوستان زیر هستند که بنظرم صدای دلنشینی دارن : . @Arsoo .@Exit .@KiaaN . @Mastery هستن کسانی که صدای زیبا دارند حضور ذهن ندارم! دعوت میشه از : @Leaked @Jansuz @Mehrdad ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ آرمین جون صدا مگه داریم رو دستت؟ نقل قول Some things are big at the time, but become smaller and smaller as time goes by لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meshki ارسال شده در شنبه در 08:07 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:07 12 ساعت قبل، Integer گفته است: خوش صدا ها: @AdmBoT @Saleh @Kamyab @Toofan @Roya بد صدا ها: @Slap @Olden :))) اگر OldeN هم صدای نهفته اش را باز کند در رابطه با ایشون هم سرف نظر میکنیم @Mohny هم دو سه بار صداشو شنیدم صدای قشنگی داره 12 ساعت قبل، Integer گفته است: سرف صرف درسته داداش از نظر خودم: @Kamyab @EnDWaY @Exit @Syd @Ramtin @Robert (جیغ زدنات تو مدرسه ) با دخترا اشناییتی ندارم ولی یک بار با یکیشون راب رفتم: @Arsoo 2 1 نقل قول بازیچه نشو اشکان، بیرحم تر از هشتاد کز میخوره پشمات، در اومده اشکات لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در شنبه در 08:08 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:08 9 ساعت قبل، DrDep گفته است: من صدام واقعا خوبه؟ چرا بد باشه بیبی نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در شنبه در 08:11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:11 9 ساعت قبل، Arsoo گفته است: به پای شما نمیرسیم ولی خب اگر اشتباه نکنم یک بار شنیدم که زیبا بود. 11 ساعت قبل، Ahuramazda گفته است: @EDWARD♥ چپ سینمی! نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir57889 ارسال شده در شنبه در 08:36 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:36 خوش صدا ترین پسر بازی از نظر من ادمین GeO همان @AdmBoT و خوش صدا ترین دختر بازی @Arsoo 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAdwin ارسال شده در شنبه در 08:47 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:47 13 ساعت قبل، EDWARD گفته است: خوش صدا ترین دختر و پسر در کل تاریخ سرور ارساکیا. زمان حال هم شامل این موضوع میشه! @AdmBoT . @Syd . @NoFoZi . @Exit . @Arsoo . @Kiya . @KiaaN . @Ceti . @Mastery . @DrDep . @DoNaLd . نظر خودم دوستان زیر هستند که بنظرم صدای دلنشینی دارن : . @Arsoo .@Exit .@KiaaN . @Mastery هستن کسانی که صدای زیبا دارند حضور ذهن ندارم! دعوت میشه از : @Leaked @Jansuz @Mehrdad ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pooriya ارسال شده در شنبه در 11:59 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 11:59 @Mastery @Kamyab @Mohny 2 1 نقل قول ".Angels playing disguised with devil's faces" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoFoZi ارسال شده در شنبه در 12:03 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:03 فقط خودت نقل قول درباره NoFoZi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در شنبه در 12:10 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:10 16 ساعت قبل، EDWARD گفته است: خوش صدا ترین دختر و پسر در کل تاریخ سرور ارساکیا. زمان حال هم شامل این موضوع میشه! @AdmBoT . @Syd . @NoFoZi . @Exit . @Arsoo . @Kiya . @KiaaN . @Ceti . @Mastery . @DrDep . @DoNaLd . نظر خودم دوستان زیر هستند که بنظرم صدای دلنشینی دارن : . @Arsoo .@Exit .@KiaaN . @Mastery هستن کسانی که صدای زیبا دارند حضور ذهن ندارم! دعوت میشه از : @Leaked @Jansuz @Mehrdad ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ سلطان صدا فقط خودت برار نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در شنبه در 12:11 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:11 4 ساعت قبل، Meshki گفته است: صرف درسته داداش از نظر خودم: @Kamyab @EnDWaY @Exit @Syd @Ramtin @Robert (جیغ زدنات تو مدرسه ) با دخترا اشناییتی ندارم ولی یک بار با یکیشون راب رفتم: @Arsoo امیدوار شدم به خودم نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ceti ارسال شده در شنبه در 12:50 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:50 @Asian • @Slap 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در شنبه در 13:02 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:02 فقط @AmirMamad نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در شنبه در 13:36 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:36 عشقید اقا. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در شنبه در 13:42 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 13:42 @Ceti @WarranT @Peak @AimBot @Wise @ShireZard @SlimShady @Neverlose @iMoBiN عشقای خوش صدا یه بنده خداییم هست اسمشو نمیارم خودش احتمالا بفهمه کیه 2 1 نقل قول کی میتونست بره جلو بهتر از من؟ اینا که اسم بردی همه مثل... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.