MeiSam ارسال شده در October 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2018 با سلام. من سمپم کلا به آرسـاکــیا گیم وصل نمیشه مشکلم نمیدونم از کجاست. نتو ریست میکنم کامپیوتر رو ریستارت میکنم هیچ چی نمیشه, می دونین مشکل از کجاسـت؟ بـــا تـــــشکر انسان قدرتمند است، گاهی از چهار پا پست تر،و گاهی از ملکه افزون تر... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در January 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2019 با سلام. آیا مشکل شما همچنان پا بر جا است؟ ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fkthecops ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 در در 1/10/2019 در 11:42، Shayan گفته است: با سلام. آیا مشکل شما همچنان پا بر جا است؟ با سلام خدمت ادمین گرامی من هم این مشکل رو دارم به تمام سرور ها وصل میشه الا ارساکیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 آقا منم این مشکلو دارم که به تمام سرورا کانکت میشه بجز ارساکیاگیم. لطفا پاسخگو باشید ممنون. اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 در 3 ساعت قبل، fkthecops گفته است: با سلام خدمت ادمین گرامی من هم این مشکل رو دارم به تمام سرور ها وصل میشه الا ارساکیا من هم همین مشکل رو دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wulf ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 من هم همین مشکل رو دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت بازيكنان محترم؛ قطعي از سمت سرور بوده و مديريت در حال بررسي مشكل و رفع آن ميباشند. از صبر و شكيبايي شما متشكريم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hoseinsh ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 تکلیف میتینگ Medic چی میشه ؟ 15:45 بود کی میشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در January 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 16, 2019 @hoseinsh با توجه به اینکه مشکل از سمت سرور بوده، تمامی جلسات لغو شده و در زمان دیگری برگزار میگردد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lammar ارسال شده در February 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2019 با سلام منم الان به تاریخ 7/2/2019 (پنجشنبه) این مشکل رو دارم.به همه سرور ها وصل میشه جز ارساکیا و تازه من میتینگگ هم داشتم نتونستم برم بدبخت شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در February 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2019 @hossein484 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بازیکن محترم؛ لطفاً اسکرین شات صفحه ی بازی خود در حال کانکت شدن به سرور و یا درصورت لزوم اروری که در هنگام ورود به سرور با آن مواجه میشوید را آپلود کرده و در همین پست قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده