Epic ارسال شده در December 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و در حین حال جدی و مستبد و فوق العاده فعال و بی نقص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:پارتی بازیه لیدر نظرمو از اون فکیشیون ناراضی کرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام اینجان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 الی 4 نقل قول ☠ The Rulers Of The West Are OuTLawS ✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kopol ارسال شده در December 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و در حین حال جدی و مستبد و فوق العاده فعال و بی نقص • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:پارتی بازیه لیدر نظرمو از اون فکیشیون ناراضی کرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام اینجان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش باحاله • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 الی 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohamadtelespeed ارسال شده در December 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2018 @GroveStreetRyder با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sarang ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:سارنگ • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:یک ادم خوب که سرش تو کاره خودشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):18:00-00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):پول در بیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون کار در این فکشن را بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار تا 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 @Sarang با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayadx ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ازش خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جای جای خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در December 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2018 @Shayadx با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi12 ارسال شده در December 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2018 در در 6/6/2018 در 07:31، mahdi12 گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: حرف گوش کن. باهوش. مسولیت پذیر. آدم حسابی. با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 13:00 - 17:00 ) ( 19:00 - 22:00 ) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن پول خوبی داره و لیدر خوبی داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من این فکشن رو دوست دارم و میخوام به این فکشن بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2_3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heydar ارسال شده در December 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 19, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:احمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:یک ادم خوب که سرش تو کاره خودشه • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):پول در بیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون کار در این فکشن را بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در December 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2018 @mahdi12 درخواست عضویت شما رد شد! شما دارای اخطار اقلیتی (FPunish) هستید.@Heydar با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Melina ارسال شده در December 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آرام و عاشق بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-09:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بنا به داشتن یک سری مشکلات • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر دوستانم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه داشتن به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3تا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در December 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2018 @Melina با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zeuusam ارسال شده در December 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: در کل پسر خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): یکم پول دربیارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در December 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2018 @samangholizadeh با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در December 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: + 14• اسم واقعی: مریم• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، دارای روابط عمومی بالا، مهربون• روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00-00:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجربه و جمع کردن پول• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میخوام تجربه کنم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در December 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2018 @MaRia با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در December 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: حامد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار آرام ولی جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر وقت ها • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 80:00 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستام اینجا هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4یا 5بار نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در December 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2018 @snap با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrh13819 ارسال شده در December 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرکار با اعتماد ب نفس حاضر برای همه چی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ت امتحان ها 3 2 معمولی 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 01:00 تا 04:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اومدن ب اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول خوبی داره راحت هست اسان هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و راحت هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در January 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2019 @mrh13819 با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در January 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: کیارش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با حوصله، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳-۴ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰-۲۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خسته شدم از دسته متوسط • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): اعضایه کم و کمک به لیدر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سرور برایه من مناسب هست، همه جایه اون هم مناسبه برام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۲-۳ نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در January 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: مرتضی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:با مرام، باهرکی مث خودشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):تاکسی رو دوسدارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا بودم و تجربه خوبی بوده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoLLinG ارسال شده در January 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: [/url سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون و تابع قوانینم. شوخ و صمیمی ام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ چهار الی پنج ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده. نمیتونم محدوده خاصی مشخص کنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فک میکنم تاکسی توی مجموعه زیاد نیس و من میتونم مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ یک یا دو بار نقل قول اینجام مث زندگیم سفید امضا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ghelioon ارسال شده در January 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2019 (ویرایش شده) @Kiyarash و @SaliMaroni و @esmaeleimohammad با درخواست عضویت شما موافقت شد. آماده ی تست باشید.- جهت ورود به اقلیت تاکسی، قوانین زیر مطالعه شوند: ویرایش شده January 4, 2019 توسط Ghelioon نقل قول Gнєlιooɴ --- ▨ هــیچے دیــگـہ باפـال نے ᓄـیــدونے ▨ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ab21 ارسال شده در January 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2019 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16• اسم واقعی: ابوالفضل• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام و باحال• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3...2 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 به بعد• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم به فکشن• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.