alitnt ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باادب حرف گوش کن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عدم حضور در فکشن قبلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به رانندگی علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این فکشن میشود رانندگی کرد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
farzadkingg ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: فرزاد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پرتلاش• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 - 7 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی دارد• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقته گذشته• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فعالم ، هدفم میخوام ساب لیدر شم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم ، هدفم میخوام ساب لیدر شم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 - 3 بار زنده باد تیم بزرگ آرساکیا در 9 دقیقه قبل، farzadkingg گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: فرزاد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و پرتلاش• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 - 7 ساعت• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی دارد• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خیلی وقته گذشته• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فعالم ، هدفم میخوام ساب لیدر شم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالم ، هدفم میخوام ساب لیدر شم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 - 3 بار زنده باد تیم بزرگ آرساکیا تو که ادعات میشد اینی حالا ببین من چی شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق،شوخ،عاشق بازی،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ از 4ساعت تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 2:30 شروع میکنم حالا معلوم نیست تا کی ولی حداقل تا 4 ساعت بعدش بازی میکنم حداکثرم تا 2 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم و برای دسته ویژه هم لازمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم و برام جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 4 ویرایش شده February 8, 2021 توسط RIPMOHAMMAD ناقص بودن اطلاعات کاربری نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی با شخصیت و درست کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اینکه به این فکش بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون سرور جای مناسبی برای من هست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: Amir • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 19 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): Poolesh knobe • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ Chon midonam az pasesh bar miam • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟Ziad لطفا زمانی که نوبتم شد با این اکانت تماس بگیرید ویرایش شده February 8, 2021 توسط Centuar نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 @farzadkingg با سلام با درخواست عضویت شما موافقت شد. @990M با سلام با درخواست عضویت شما موافقت شد. @Centuar با سلام با درخواست عضویت شما موافقت شد. نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirVERTIGO ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خلاق ،سخت کوش ،شوخ طب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 22:00 -02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به تاکسی و سابقه داشتن در این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قبلا سابقه داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 @POK3R با سلام. با درخواست عضویت شما موافقت شد. نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shaw ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون . عادل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 12 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مشکل با اعضای فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ جای خوبیه. اسونه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NATO ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من یک فرد کاملا ارامم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13تا17 و 20 تا 23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): از این فکشن خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار بیشتر نقل قول سلامتی خودم که چه باشم چه نباشم واسه کسی مهم نیست!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awsl ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عسل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربون خوش اخلاق سرم تو کاره خودمه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3/4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لذت نبردم اونجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از اینجا حس میکنم جایه خوبیه واسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستام اینجان و حس میکنم جایه خوبیه واسم میتونم فعالیت کنم داخلش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5.6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaX ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم فعالی هستم با همه مهربونم تو کار هام تسلط دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): شب ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این کار را دوست دارم می خواهم در این فکشن پیشرفت کنم و فعال هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 @shaw با سلام با درخواست عضویت شما موافقت شد. @alirezo با سلام با درخواست عضویت شما موافقت شد @Awsl با سلام درخواست عضویت شما رد شد شما عضو اقلیت دیگری هستید نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق،شوخ،عاشق بازی،فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ از 5ساعت تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست متغیره ولی حداقل 5 ساعت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوسش دارم و برای دسته ویژه هم لازمه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم و برام جالبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 4 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awsl ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عسل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربون خوش اخلاق سرم تو کاره خودمه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3/4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لذت نبردم اونجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از اینجا حس میکنم جایه خوبیه واسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستام اینجان و حس میکنم جایه خوبیه واسم میتونم فعالیت کنم داخلش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5.6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadRTT ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ ۴ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳ تا ۲۳ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:- • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم فکشنشو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ ۳ بار نقل قول Rock This Town لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaShisH ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادمی که رانندگی دوست داره • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 / 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 11:00 / 10:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشنه خیلی خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من رانندگی رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1/2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
313 ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بازی های آنلاین رو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون با این کار آشنا هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ایزی ایزی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ تو اکانت اصلی کع زیاد ولی اینجا فکر کنم حدود 10 ساعت در ماه • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: والا تازه میخوام افتتاح بشه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری علاقه ای به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ درایور سرور هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4+ بار نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
poloto ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: مهران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب مشتی خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستم داخل این فکشن هست برای همون • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 7 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوست نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوب راحت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن خوب و راحت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReVeN ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال بامزه.بامرام.مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۸ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به تاکسی و رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲تا۳ ویرایش شده February 10, 2021 توسط Erfan23 نقل قول Iam King لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
milad2000 ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش صحبت هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟2 تا 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به این فکشن بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون راننده تاکسی را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگیم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: سامان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 4:00 - 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 @RIPMOHAMMAD @JDM @amir3amir3amir @GaMeRsInan @KingArshiya @poloto @Palycity @Erfan23 @milad2000 @Sami درخواست عضویت شما جون دل ها قبول شد اما به دلیل فضای محدود اولویت تست با کسانیست که زودتر درخواست عضویت گزاشته اند @Awsl درخواست عضویت شما رد شد شما در اقلیت دیگری هستید نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.