AmirT ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 @par3aدرخواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری هستید! @Alireza99درخواست عضویت شما قبول شد، آماده تست باشید! @Mahditmxدرخواست عضویت شما قبول شد، آماده تست باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahyarkho ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: مهیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر جدی بامرام راننده خوش دست دیوونه gta • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 تا 16:00 و پراکنده تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):برای رانندگی و کمک به اعضا سرور و درامد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3استاندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezaee ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ali • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من خیلی مهربان هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارم را خوب انجام میدهم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 @mahyarkho درخواست عضویت شما رد شد سطح شما کم تر از 5 هست. @alirezaee درخواست عضویت شما قبول شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrfered ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (06:00-12:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوب نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فکشن خوبیه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2020 @Mrfered درخواست عضویت شما قبول شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingOfKings ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 (ویرایش شده) [/url • سن واقعی:12• اسم واقعی:صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال.مهربان.خوشدل.خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من فکشن نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون فکشن خوبیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون باحاش خودمو میسازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ ویرایش شده July 5, 2020 توسط sadra13mh97 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KingOfKings ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 [/url • سن واقعی:12 • اسم واقعی:صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال.مهربان.خوشدل.خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون فکشن خوبیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون باحاش خودمو میسازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ [/url • سن واقعی:12 • اسم واقعی:صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال.مهربان.خوشدل.خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون فکشن خوبیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون باحاش خودمو میسازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ در 11 دقیقه قبل، sadra13mh97 گفته است: [/url • سن واقعی:12• اسم واقعی:صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال.مهربان.خوشدل.خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من فکشن نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون فکشن خوبیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون باحاش خودمو میسازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ [/url • سن واقعی:12• اسم واقعی:صدرا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:فعال.مهربان.خوشدل.خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۳ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:من فکشن نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون فکشن خوبیست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون باحاش خودمو میسازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳ ا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2020 @sadra13mh97 سن شما کافی نیست. درخواست عضویت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AAM8550 ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پرتلاش-با ادب-مهربان-قابل اعتماد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):9:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به فکشن-حقوق-پیشرفت در سرور-رانندگی خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا میتوانم به خوبی کار های این فکشن را انجام دهم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 تا 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 @AAM8550 درخواست عضویت شما تایید شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PumpKin ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم شوخ با مزه و جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون نیاز دارم و از این کارهم خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نیاز دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3.4 نقل قول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirMehdi ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم به بقیه کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PAYA ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمدامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من مهارت خوبی در رانندگی دارم و اخلاقم خوب است • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 18:00 - 23:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: من عضو هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به رانندگی و علاقه به شغل تاکسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میخواهم مهارت رانندگیمو تو موقعیت های مختلف بسنجم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 @SirMehdi درخواست عضویت شما تایید شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mosavinezhad ارسال شده در July 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق مهربان و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13-16 21-02 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه حوصله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیشنهاد شد بهم منم خوشم اومد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 @Mosavinezhad @mohmmad0511021 @yaswq درخواست عضویت شما تایید شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سروش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۰:۰۰-۰۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اخراج شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مندی ب فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از رانندگی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 @Gloomy درخواست عضویت شما تایید شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ParsaET ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع-تمرکز بالا-عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5-4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00-13:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): حقوق خوب و علاقه به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه به رانندگی و مهارت بالا در آن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
baradarAmoJohney ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گاننر آمدم تا رنک 2 شم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00& 2000 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیاد خوب نبودش • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رنک 2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میشه رفت دسته متوسط • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 @baradarAmoJohney @ParsaET درخواست عضویت شما تایید شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OpieWinston ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: 19 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون با ادب با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:ظهر تا شب 1 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: با فکشنش حال نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رنک اپ • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ قوانین اسون وراحت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول Alireza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
joker1384 ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 • سن واقعی:15 • اسم واقعی: مهیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:آدمی صبور، آروم، کاری • روزانه چقدر بازی می کنید:بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):بین ساعت 2 تا 7 یا 8 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون این فکشن رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست:چون این فکش رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammad ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 @OpieWinston درخواست عضویت شما تایید شد برای تست آماده باشید. 8 سوال از قوانین عمومی: 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم: 5 سوال از قوانین Taxi Driver: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.