FaZa ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنتر پنل: سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش-فعال-صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟بالای 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00ـ12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون فک میکنم خیلی باحال دوستای خوبی هم پیدا میکنم و تازه این فکشن به نیرو نیاز داره شاید بتونم براش یک کاری کنم و من بی نهایت عاشق تاکسی هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟این فکشن آرزوی منه و من از این فکشن دست نمیکشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5+ نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/6-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/593/#findComment-882997 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GSF ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بنیامین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان پر کار بسیار خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴-۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14-20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تجربه جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون تجربه جدید پیدا کنم و علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/6-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/593/#findComment-883006 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل درود و احترام خدمت متقاضیان عزیز عضویت در اقلیت تاکسی، مهلت ارسال درخواست عضویت به پایان رسیده است. لطفاً تا زمان اعلام لیست اولویتبندی، شکیبا باشید. از این پس، درخواستهای ارسالی بررسی نخواهند شد. برای همه شما آرزوی موفقیت داریم. نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/6-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/593/#findComment-883015 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) درود و احترام خدمت تمام متقضیان ورود به اقلیت تاکسی 39 نفری که پست درخواست عضویت آنها تایید شد: @KnoT @Alonso @Vinak @ToreS @Salvage @Captain @HemosO @Allah @Aghrab @ManiDemon @PaKaR @HosseinSiGma @Danth @GeRDaB @SEYEDMOHAMMADamin @Tomahawk @HiRoTo @TheParsa @Abolfaazl @Wicked @SpiderMan @MMDOO @Dayiee @NoFuzi @Godpooriii @Amir206RC @BigShaggy @PeGo @Neymar @mobin56 @Johnny @0808 @aMiR07 @kobel @amir033 @Cloudy @Mrhamed @Mythic @imbehzad متقاضیانی که پست درخواست عضویت آنها رد شد: @mojtaba1200 شما فرم را به درستی پر نکردید. لطفاً توجه داشته باشید که قسمت «چرا فکشن قبلی را ترک کردید» را تکمیل نکردهاید. @Schizophrenia شما دارای تنبیه اقلیت هستید. @YNG شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @TriCKeR شما فرم را به درستی پر نکردید. لطفاً توجه داشته باشید که قسمت «چرا فکشن قبلی را ترک کردید» را تکمیل نکردهاید. @Hushang شما در اقلیت دیگری حضور دارید. بقیه عزیزانی که تگ نشدهاند به دلیل تکمیل ظرفیت اولویتبندی (ظرفیت 39 نفر)، متأسفانه رد شدهاند. نکات قابل توجه برای متقاضیان عزیز: برای هماهنگی زمان تست، از طریق پیام خصوصی انجمن یا داخل سرور با شما تماس گرفته خواهد شد. لطفاً توجه داشته باشید که در صورت عدم پاسخگویی به تماسهای لیدر جهت انجام تست، متأسفانه رد خواهید شد. تست ورودی اقلیت شامل 8 سوال از قوانین عمومی , 7 سوال از قوانین عمومی دسته ملایم , 5 سوال از قوانین داخلی اقلیت تاکسی خواهد بود. در صورت داشتن ۵ جواب اشتباه در تست، رد خواهید شد. تماس با لیدر اقلیت برای پیگیری زمان تست مشکلی ندارد. برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت داریم. ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط Buff 2 2 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/6-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%B6%D9%88%DB%8C%D8%AA/page/593/#findComment-883084 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.