AghaSamir ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . سن واقعی: 17 . اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و مهربان و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00-24.00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون بهش علاقه دارم چون میتونم خودم را خوب نشون بده تو این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Am1rab6ass ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر عباس • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شب زنده دار مهربون کمک به عدالت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای رفتن به دسته های بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن و رنگشو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KurdAli ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: Mohamad • در چند کلمه خود را توصیف کنید: کاری،صبور، گیمر، جذاب، خوش تیب، مهربون، حرفه ای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۲ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲ بعدظهر تا ۱۲شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه به رانندگی و کمک به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ در کنار لیدر با تجربه تجربه کسب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ MyAccont ویرایش شده September 9 توسط KurdAli . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RezaGT ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر رضا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 07:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): چون این اقلیتو دوست دارم و دوست دارم به تازه کار کنم کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون جایی مناسب برای من است و چون انروید پلیرم هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsa0750 ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاض ، باهوش ، با معرفت و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 4 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 - 15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: هنوز فکشنی ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون شغل تاکسی رو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون دوستش دارم خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carlos ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسن • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان-خوشخلاق-باادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴بار • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (12:00ظهرتا 5:00عصر): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:این فکشن را دوست دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فشکن خوبی است ومن از این فکشن رازیم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن سختی نیست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
king8 ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل : • سن واقعی: ۱۵ • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم با ادب و خوب خوش اخلاق در راه خدمت به سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ۶:۰۰تا۱۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تو فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فکر میکنم فکشن خوبی باشه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که به یکم تجربه نیاز دارم این تجربه رو از لیدرم خوبم باید یاد بگیرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ ویرایش شده September 9 توسط king8 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rezagt1387 ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب خوش اخلاق با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 10:00 بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون این اقلیتو دوست دارم و دوست دارم یه همه کمک کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون انروید پلیرم و فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parsashiri1389 ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: پارسا • در چند کلمه خود را توصیف کنید: با ادب.وظیفه شناس.ساده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 10:00 - 11:00): 21:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):به این شغل علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همیشهدر خدمت مردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harold ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: شوخ طبع، بتمن، کاریزماتیک، مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ سه ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (12:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: fp80 • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): پول نیازم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کلا از رانندگی خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +2 نقل قول بسی رنج بردم دراین سال سی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spaiderman ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: بامرام _مشتی _خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷تا۱۲ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۳الی۱۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):داشتنه لیدر خوب • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید۴ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bloodyman ارسال شده در September 9 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرفعالیت شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷الی ۹ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۵الی۸ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به پول نیاز دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۱بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LAT1 ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل سن واقعی: 16 • اسم واقعی:امین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: عشق سرور و بازی کردن هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ خیلی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون در فکشن قبلی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون این فکشن دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بازی کن های خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmd87 ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد جواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان ،مشتی،بامرام،عشق کار،گانر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir092 ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: [/ur • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربان باهوش پر جنب و جوش فعال تابع قوانین مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از (17:00تا22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):علاقه زیاد و پول خوبی میدهد خدمت به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه شدید به این فکشن و خدمت رسانی • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۳تا۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 به نام خدا درود خدمت متاقاضیان عزیز اقلیت تاکسی. درخواست های شما در دست بررسی قرار گرفته و تا دقایقی دیگر نتایج و الویت بندی در همین تاپیک اعلام خواهد شد. با توجه به تعداد زیاد درخواست ها و ایجاد نشدن اختلال خواهشمندیم که تا قبل از اعلام الویت بندی و بعد از این پست, پستی ارسال نکنید زیرا پست های ارسالی بعد از این پست اعتبار نخواهند داشت. موفق باشید 1 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
pinArvin ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری " از طریق کنترل پنل : • سن واقعی:۱۴ • اسم واقعی: اروین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوش اخلاق الاقه مند به سرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ ۶:۰۰تا۱۲:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شده بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون که در بازی به این شغل علاقه مند هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون که حقوق خوبی داره و می خواهم از لیدر خوبم تجربه بگیرم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵بار 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 10 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10 (ویرایش شده) به نام خدا درود مجدد خدمت تمامیه علاقه مندان اقلیت تاکسی. درخواست شما عزیزان بررسی و نتایج آن به شرح زیر میباشد: متقاضی عزیز @kalonter با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @hoomi با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Fail با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Fayez با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @ArashZiaei با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @hesam88 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @ALIjaponi با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @erfanasdfghjkl با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @KaMaSaKi با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Piruz با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @SuBZeR0 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @TheMehrdad با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @AIIison با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @benyaminlll با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @FrozenThrone با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Meqdad با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @ShahaP با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Kurtis با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Sath با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @OLYMPIA با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @MMdn با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Barrystanselmy با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Araz1388 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Signore با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Mehrdwd با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Profile با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @8AmiR8 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Ali0 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما داخل اقلیت دیگری حضور دارید ) متقاضی عزیز @132187Ahad با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @matin2502 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @MasterAssassins با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @kopli با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @ABADAN با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @Zmklop با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @1385alirza با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Opener با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Kumral با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @amir092 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @ePiRuS با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @FrostBite با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما حداقل سطح برای ورود به اقلیت را ندارید ) متقاضی عزیز @Cuff با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما داخل اقلیت دیگری حضور دارید ) متقاضی عزیز @Alininja با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Milad2022 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Teivel با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @ainalah با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @LAT1 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @Thailand با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما حداقل سطح برای ورود به اقلیت را ندارید ) متقاضی عزیز @NickeL با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @HSN2028 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما دارای تنبیه اقلیت هستید ) متقاضی عزیز @bodybag با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @inm با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @mprgamer1 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @MaRsToN با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @codmmd با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @arshia1234 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @AghaSamir با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Am1rab6ass با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @KurdAli با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما دارای تنبیه اقلیت هستید ) متقاضی عزیز @Rezagt138700 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @parsa0750 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Carlos با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @king8 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @rezagt1387 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Parsashiri1389 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @Harold با درخواست عضویت جنابعالی موافقت شد! متقاضی عزیز @Spaiderman با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما دارای تنبیه اقلیت هستید ) متقاضی عزیز @bloodyman با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) متقاضی عزیز @mmd87 با درخواست عضویت جنابعالی موافقت نشد! ( شما فرم را به درستی پر نکردید ) الویت بندی به شرح زیر میباشد: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- 11- 12- 13- 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20- 21- 22- 23- 24- 25- 26- 27- 28- 29- 30- 31- 32- 33- 34- 35- 36- 37- 38- 39- 40- 41- 42- 43- 44- 45- 46- 47- 48- 49- 50- نکات مهم: هرگونه ایجاد مزاحمت برای لیدر و سابلیدر قابل قبول نمیباشد اما میتوانید برای یکبار از طریق تماس تلفنی با لیدر و ساب لیدر برای نوبت تست خود در ارتباط باشید. (از تماس مکرر و ایجاد مزاحمت جدا خودداری کنید زیرا باعث رد شدن شما خواهد شد). همچنین از این لحظه به بعد با توجه به الویت خود در بازی حاضر باشید زیرا در صورت رسیدن نوبت با شما تماس گرفته می شود. سوالات تست از موارد زیر میباشید: 8 سؤال از قوانین عمومی 7 سؤال از قوانین عمومی دسته ملایم 5 سؤال از قوانین مربوط به اقلیت تاکسی موفق باشید ویرایش شده September 10 توسط Automat 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 به نام خدا درود خدمت تمامیه علاقه مندان اقلیت Taxi Driver . اقلیت تاکسی نیازمند عضو فعال و واجد شرایط میباشد. پست های عضویت اقلیت از امروز 2024/10/05 ساعت 19:40 باز شده و تا 48 ساعت آینده اعتبار خواهند داشت لذا میتوانید درخواست عضویت خود را قرار دهید. توجه: پست های قبل از این پست نادیده گرفته شدند. موفق باشید نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Standard ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: . سن واقعی: 21 . اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: باهوش و مهربان و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6-5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 9 صبح تا 9 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دیگه حال نمیداد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):چون بهش علاقه دارم چون میتونم خودم را خوب نشون بده تو این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 69 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hosseiin ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق-گانر-فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ( 08:00 - 02:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه بسیار زیادی به دسته ملایم دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستانم در این فکشن هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roney ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: صبور،خوش اخلاق،کاری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه های جدید • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به این فکشن علاقه مندم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EpiRuS ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: امیرعلی • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مهربون ، تلاشگر ، محبوب ، با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +۹ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: جایی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه به این فکشن و اکتیویتی قوی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۵ نقل قول :My accounts 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒐𝒏𝒆 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒂𝒓𝒄𝒉𝒊𝒕𝒆𝒄𝒕 𝒐𝒇 𝒉𝒊𝒔 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoneBoY ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید:دروغ نمیگم،مسولیت پذیرم، از حق خودم دفاع میکنم.اخلاقم قابل قبوله،زیاد با دیگران گرم نمیگرم همیشه تنهام،عاشق بازی های رول پلی مانند آرساکیا و مهمترین چیز ادب و شعور برای بنده مهم هستش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نزدیک 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (15:00)-(22:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): قبلاً توش بودم و از فکشن اخراج شدم به دلیل وقت کم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فکشن باحالیه چون یه بار توش بودم در کل حال میکنم باهاش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نگاه میکنم انجمن رو یه 5 بار ________________ My brother: نقل قول _________________________________________________ ܥ݆یܝ̇ܨ ܭܘ ܩߊ ܝو ࡅ߳ܫܝیܦ̇ߺܙ ܩیܭܝ̇ߺܘ ܥ݆ܭَوܝ̇ߺܘ ܢ̣ܠܝ̇ߺܥ ܢܚ݅ܥܔ ܢ̣ܫܥ ߊܝ̇ ܢܚܦ̈وطܘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MUSTANG ارسال شده در October 5 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: صالح • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوب با جنبه متنفر از بچه های کم سن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00-00/20-14 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خستگی زودرس • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه):فکشن خوبیه چون لیدرش عالیی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میبینیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 14 ویرایش شده October 5 توسط MUSTANG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.