NeVeR ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 @HaNNiE درخواست عضویت شما تایید شد، برای تست آماده باشید. Taxi Drivers Leader نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
bahramiwolf ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی:آریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر تازه وارد هستم.تاکسی رو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای پول در اوردن و رسیدن ه اهداف زیادی که دارم و خدمت به پلیر های سرور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون انسان مهربان هستم و میخواهم خدمت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟تازه به انجمن پیوستم اما تلاشم رو میکنم تا فعال باشم ویرایش شده July 23, 2018 توسط bahramiwolf خراب بودن عکس اطلاعات کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MichaelScofield ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 (ویرایش شده) • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عشق ماشین، اهل دل، • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20 تا 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن من است • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به مسافر کشی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حوصله بسیار زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 تا 4 بار ویرایش شده July 23, 2018 توسط MichaelScofield نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Killer21 ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: معین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش برخورد_خوش اخلاق_علاقه مند به بازی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول در اوردن_ اشنا شدن با بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کمک کردن به مردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fontoom ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:گیمر حدود 4 سال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):11تا13_16تا21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):این فکشن را دوست دارم و دوستانم مرا به این فکشن دعوت کرده اند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون نسبت به فکشن های دیگر پلیر زیادی دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در July 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: انسانی شوخ طبع هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9 تا 11 - 21 تا 24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکسنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای کمک رسانی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی ام خوب است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در July 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2018 @bahramiwolf ، @MichaelScofield ، @Killer21 ، @fontoom ، @azaz0909 درخواست عضویتِ همگیِ شما عزیزان تایید شد. - با توجه به ظرفیت اندک اقلیت بهترین افراد از لحاظِ سطح، تجربه و اخلاق برای تست انتخاب میشوند. Taxi Drivers Leader نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanted ارسال شده در July 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 13 • اسم واقعی: کیان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان و کاربلد هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11 تا 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسیو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کارشو خوب بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeVeR ارسال شده در July 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2018 @Wanted درخواست شما پذیرفته شد، برای تست آماده باشید. Taxi Drivers Leader نقل قول ! Never Say Never ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROparsaRO ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من آدمی مهربون و عاشق خدمت به مردم هاستم ! • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 تا 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 9:00 تا 6:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): من تاکسی رانی را دوست دارم و کمک کردن به افرادی که ماشین ندارند را دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من در رانندگی خوب هستم و هیچ وقت تصادف نمیکنم ! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hs1221 ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه, باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت الی 10 ساعت 5 تا 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13 تا 19 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر هاش عوض میشدن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دستۀ ویژه و این این فکشن جالب و زیبا خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از کاراش خوشم میاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 5 بار 3 تا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 @ROparsaRO درخواست عضویت شما رد شد ( شما اطلاعلات کاربری اشتباه گذاشتید. )@hs1221 درخواست عضویت شما قبول شد ( اماده تست باشید. ) نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ROparsaRO ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 در 4 ساعت قبل، ROparsaRO گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: پارسا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه و مهربون هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 9:00 AM تا 7:00 PM • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به خاطر اینکه کارشو دوست دارم و عاشق رانندگی ام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون کارشو خوب بلدم و تو رانندگی محارت دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 10 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
gdagda ارسال شده در July 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهرزاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پول دوست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): همه وقت • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه مسافر ببرم این ور اونور • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ لیدرش خوشتیپه ما اومدیم دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ایمان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال - آرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم یکبار امتحانش کنم و علاقه هم دارم به این فکشن! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول زیادی توش هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8-10 نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 @ROparsaRO درخواست عضویت شما قبول شد.@matin0050 درخواست عضویت شما قبول شد.@gdagda درخواست عضویت شما قبول شد. نقل قول In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
84alireza ارسال شده در July 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:14 • اسم واقعی: علیرصا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: من خیلی مهربون دلسوز خوشبین مغرور و کمی عصبی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00-15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون فکر میکنم میتونم کارم رو به خوبی انجام بدم و بقیه هم از کار من راضی باشند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خیلی به این فکشن علاقه مندم و دوست دارم به بازی کنان ها کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1-2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XaPhaN ارسال شده در July 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: یاسر • اسم واقعی: 22 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بچه خوبیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 به بعد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حوصله نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رفیقام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrSoheiL ارسال شده در July 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 12 • اسم واقعی: سهیل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: همینجوری • روزانه چقدر بازی می کنید؟ هر چقدر میلت بخواد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00ـ00:9 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدر اشتباه کرد کیک داد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ روزانه 100 بار نقل قول Fly without wings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2018 @Alice1997 @84alireza پست شما عزیزان برای ورود به فکشن راننده ی تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید.(تعداد سوال ها 20 = 10 تا قوانین سرور- 5 تا قوانین عمومی دسته ملایم - 5 تا سوال فکشن). 1 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 (ویرایش شده) @MrSoheiL پست شما برای ورود به فکشن راننده ی تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید.(تعداد سوال ها 20 = 10 تا قوانین سرور- 5 تا قوانین عمومی دسته ملایم - 5 تا سوال فکشن). ویرایش شده July 31, 2018 توسط ZeOJawwed نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PennyWise ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: Ramiar • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: محترم و تابع قانون و راننده خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت ( قبلا زیاد انلاین نمی شدم ولی اگه قبول شم زیاد انلاین میشم ) • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): راننده خوبی هستم و عاشق این فکشن هستم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم فرد مناسبی توی سرور باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid2001 ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار و خوش برخورد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): به صورت پاره وقت در روز • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون عاشق ماشین راندن و پولش نیاز دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به پولش نیاز دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 @PennyWise @Omid2001 پست شما برای ورود به فکشن راننده ی تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید.(تعداد سوال ها 20 = 10 تا قوانین سرور- 5 تا قوانین عمومی دسته ملایم - 5 تا سوال فکشن). نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ehsanshz ارسال شده در July 31, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2018 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: احسان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و فعال و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و دست فرمونم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.