NiKoTiNe ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مغرور و مهربون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): شب ها • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رنک دو گرفتن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 ???? من که مال پرواز نبودم، تو، چرا بالامو وا کردی!؟ نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arda ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شجاح و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00_21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان خوش قلب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بی دلی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 60 نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 @Araash درخواست عضویت شما پذیرفته نشد. شما در اقلیت حضور دارید. @ahorab درخواست عضویت شما پذیرفته نشد. شما در اقلیت حضور دارید. @Gab درخواست عضویت شما پذیرفته شد. شما در صف هستید. @CR7 درخواست عضویت شما پذیرفته شد. شما در صف هستید. @Nikootine درخواست عضویت شما پذیرفته شد. شما در صف هستید. @Jmxx درخواست عضویت شما پذیرفته شد. شما در صف هستید. @DeatShot درخواست عضویت شما پذیرفته نشد. شما در اقلیت حضور دارید. نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Solo ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش بین , مهربون , زیبا , با حال , با معرفت , با ادب و... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 ساعت الی 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نی خیلی وقت پیش بوده فکر کنم بخاطر خستگی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به کمک کردن به مردم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن و این لیدر از نظر من بسیار لیدر با ادب و خوبی هست . • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: آقا سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیس چاری • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 69 بار نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnekaS ارسال شده در November 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: ملیس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): زیاد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 69 بار نقل قول ما همینیم ک هستیم چیزی که خیلیا نیستن خاص نیستیم چون عقده نداریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، مهربان، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 18:00 & 22:00 تا 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به رانندگی علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ameryyy ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی خوش اخلاق هستم و کاری به کسی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟نا معلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر علاقه به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال، مهربان، باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00 تا 18:00 & 22:00 تا 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به رانندگی علاقه دارم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار. نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در November 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شروین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:کوشا، باهوش،راننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به پولش نیاز دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگیم خوبه. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YaXuN ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد ، اندکی شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خونسرد ، اندکی شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پیشرفت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Taryak ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: دانیال • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدیر سخت گیر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نمیدونم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول حرف زدن با ادما اگه فایده داشت که خدا خودش این همه مدت ساکت نمیموند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18• اسم واقعی: عطا• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بی اعصاب• روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: الکی• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمی دونم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 برای گرفتن تست به اکانت Angel اطلاع رسانی کنید نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 @Solo درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @HamedBhn درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @MeliS درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @OstadFaraz درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @ameryyy درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @HamedBhn درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @SajAli درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @YaXuN درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @LaStWiZarD درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @KinGWaR درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @Horny درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کم نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XinQ ارسال شده در November 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 23, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پسر خوب و مودب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کم ویرایش شده November 23, 2021 توسط JeeZy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirmohamad831 ارسال شده در November 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی:17 • اسم واقعی: امیرمحمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: درس خون و با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یه مدت بازی نکردم و بیرون شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ آره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده November 25, 2021 توسط amirmohamad831 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
artanaderi1 ارسال شده در November 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترلپنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: محمد• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شهروند به درد بخور شهر هستم• روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00- 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستدار رانندگی ، از رانندگی لذت میبرم و میخام وارد اقلیت های بالاتربشم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بازی نیاز به تاکسی داره و من عاشق رانندگی پس به درد اینفکشن میخورم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداکثر دوبار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در November 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شروین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خلاق ،کوشا، کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): شهر رو مثل کف دستم یاد دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نیاز مالی. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خلاق ،کوشا، کار بلد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): شهر رو مثل کف دستم یاد دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نیاز مالی. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 @ArshiXo درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @JeeZy درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @amirmohammad831 درخواست عضویت شما قبول نشد. شما Fp دارید. @artanaderi1 درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. @SajAli درخواست عضویت شما قبول شد. شما در صف هستید. نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hawkeye ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب ، مهربان ، شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تجربه فکشن دیگه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 الی 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم مهربون فعال با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در November 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 27, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آروم مهربون فعال با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 یا 3 بار نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.