mahan1331 ارسال شده در August 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: ماهان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب ارزش قاعل شدن برای پلیر و مسئولیت پذیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 4 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در هیچ فکشنی تا کنون نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به شغل تاکسیرانی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگی خوب وعلاقه به این شغل • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ جدود 4 الی 6 باز ویرایش شده August 30, 2021 توسط mahan1331 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erman ارسال شده در August 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2021 • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آماده به کار ، سرم تو کاره خودم است ، زیاد صحبت نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 الی 2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشنی نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): من رانندگی با ماشین و همچنین خود ماشین ها را دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوست دارم در سرور آدم مفیدی باشم. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aligamer1000 ارسال شده در August 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: ۱۵ اسم واقعی:علی در۳۰کلمه خود را توصیف کنید: عاشق سمپ و بازی های آنلاین و از نظر خودم گیمر خوبی هستم و در کل بچه خوب و با معرفتیم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 یا 5 ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ از۱۲تا۳و از۵تا۷ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در تاکسی بودم ولی چون نتونستم در جلسات شرکت کنم بیرون انداخته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون این فکشن رو دوست دارم و اعضای خوبی داره و کلا این کار رو دوست دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون این فکشن رو دوست دارم و لیدر بسیار خوب و با تجربه ای داره. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 الی 4 بار. ویرایش شده August 30, 2021 توسط aligamer1000 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در August 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2021 درود و سلامتی @mahan1331 @Erman درخواست عضویت شما عزیزان قبول شد برای تست آماده باشید. @aligamer1000 درخواست عضویت شما رد شد؛ شما دارای FP هستید. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mt1386 ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 (ویرایش شده) سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: علی طربی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: قانون مدار و عاقل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱:۳۰ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):۱۷:۳۰تا ۱۸:۳۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اولین فکشنمه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای داشتن تجربه برای دسته متوسطه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲بار ویرایش شده August 31, 2021 توسط Mt1386 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ERFAN548 ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اشتیاق زیاد برای بازی و مرام و معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2تا8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9تا24 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به رانندگی علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی رو دوست دارم و می توانم از این را درآمد کسب کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1تا2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 درود و سلامتی @Mt1386 @ERFAN548 درخواست عضویت شما عزیزان قبول شد برای تست آماده باشید. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohsen2099 ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان . رفیق باز. فعال. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10صبح تا 6بعد ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: زیرا لیدر خوبی نداشت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر خوبه . اسکین این فکشن زیبا هست. دوستانم توش هستن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوب میده. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bnjamin ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: بنیامین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور با اعتماد به نفس و.. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیش از 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 الی 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: که به این اقلیت بیام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کمک برای بهبود • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از عملکردم شاید خوشش بیاد لیدر • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیش از 2 بار ≛ ما با كسی بازی نكرديم ولی سوت پايان خيليا رو زديم(: در صورت آفلاین یا Sleep بودن اکانت لطفا با اکانت Bnjamin ارتباط برقرار کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 درود و سلامتی @mohsen2099 @Bnjamin درخواست عضویت شما عزیزان قبول شد برای تست آماده باشید. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaShisH ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3/2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 درود و سلامتی @Bache درخواست عضویت شما قبول شد برای تست آماده باشید. @Rider درخواست عضویت شما به دلیل عدم حضور در بازی رد شد. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyed ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بستگی داره • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بهش علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول ! ???? ??????? ????? ???? ???? . . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در August 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یوسف • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیشم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نا معلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای اینکه زیرا • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ زیرا برای اینکه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 23 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 درود و سلامتی @DANGER14 درخواست عضویت شما قبول شد برای تست آماده باشید. @JameSon درخواست عضویت شما رد شد؛ شما عضو فکشن دیگری هستید. @basily درخواست عضویت شما به دلیل عدم حضور در بازی رد شد. نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Darkweb ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: سبحان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر پر حرف صبور تلاش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: جایی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستانم هستند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4_3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chars ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4.5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر وقت بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2.3 نقل قول X KillerS There was no opponent for me, I simply lost myself لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در September 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2021 درود و سلامتی @iATcKeR درخواست عضویت شما قبول شد برای تست آماده اشید. با سلام خدمت متقاضیان گرامی، با توجه به پر شدن اسلات این فکشن تا اطلاع ثانوی پست های قبل و بعد این پست نادیده گرفته میشود. در صورت خالی شدن فکشن در همین تاپیک به اطلاع شما عزیزان میرسانیم. با تشکر نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrpgamer ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب و... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 و 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 تا 4 و 6 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مدیریت خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2و3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AzraeI ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:پر کار و صبور و دارای فعالیت زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 -15:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو اقلیت نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون اقلیت جذابیست حقوق خوبی دارد وسایل نقلیه متنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون فعالیت بالایی دارم و اینکه رانندگی خوبی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حداقل 3 بار در روز نقل قول There no Second chances in Life Only In video games ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gibson ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 با سلام خدمت متقاضیان گرامی، فکشن تاکسی 3 عضو فعال میپذیرد. لطفا بعد از این پست، پست های عضویت خود را قرار دهید. با تشکر نقل قول ?? ???'? ???? ??? ???????, ???? ??????? ??? ?? ???? ???? ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ashkan1388esmaelian ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: اشکان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ارام و خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00_12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:پول کم و خسته کننده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):پول و علاقه به این شغل • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول و علاقه به این شغل • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
yasinpordolabi ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحوسله با هوش سرور را دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ { 12:00 { 15:00 { 19:00 { 11:00 شب • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 1 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن را دوست دارم و به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون زیادی بازی میکنم و این فکشن را دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار و گاهی وقتا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsLi ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: مهیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و اروم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیس • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): ازش خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ از این فکرا نمیکنم ( : • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵ بار نقل قول چاقالا شما همه تیم بشید من تک! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrpgamer ارسال شده در September 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق با ادب و... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 و 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2 تا 4 و 6 تا 8 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ مدیریت خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2و3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.