HaKaN ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: صادق • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10تا 15 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: یادم نمیاد دلیل ترک کردن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم برای این فکشن مفید باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 @HaKaNدرخواست عضویت شما قبول شد! @itsHamidدرخواست عضویت شما قبول شد! @Syd درخواست عضویت شما قبول شد! موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی سرور 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی توجه: برای راحتی شما دوستان جهت خواندن قوانین تست، برای شما بصورت لینک گذاشته شده و کافیست شما روی هر قوانین کلیک کنید برای شما قوانین مربوطه باز خواهد شد! :Leader Account :Sub-Leader Account نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SirAliHL ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: علی اکبر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نیازی به توصیف نیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 0 تا 24 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هر ساعتی • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینطوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چنین فکری نمیکنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 تا 85 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIASGHAR01 ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ با جنبه غیرتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بین 8 تا 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 09:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:مناسب من نبود • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دست فورمون خوبی دارم و کل مپ گیم رو مثل کف دستم بلدم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از ماشین روندن خوشم میاد و تاکسی رانی گزینه مناسبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بین 3 تا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
reallost ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۴ • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:مهربون و عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۵ ساعت به بالا • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SkeLet ارسال شده در May 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 22, 2021 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 19:39، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: adel • اسم واقعی: 15 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:با اخلاق . شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 تا 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):15:00- 18:00 . • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):چون باحاله ومن از رانندگی خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگیم خوبه و مپ هم یاد دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
unreal ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: شروین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نامعلوم • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نامعلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟نامعلوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 @SirAliHL درخواست عضویت شما قبول شد! @ALIASGHAR01 درخواست عضویت شما قبول شد! @reallost درخواست عضویت شما قبول شد! @saber742901 درخواست عضویت شما قبول شد! @unreal درخواست عضویت شما قبول شد! موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی سرور 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی توجه: برای راحتی شما دوستان جهت خواندن قوانین تست، برای شما بصورت لینک گذاشته شده و کافیست شما روی هر قوانین کلیک کنید برای شما قوانین مربوطه باز خواهد شد! :Leader Account :Sub-Leader Account نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirkj ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش رفتار با حوصله و فعال وشوخ طبع و صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 11:00-2:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون به نظرم این فکشن خوب است هم میتوانم دوست های جدید پیدا کنم هم وقت بگزرانم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دست فرمون خوبی دارم و علاقه و استعدادشم دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeTiS ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: عرشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ـ با دیگران بسیار صمیمی هستم ـ اهل کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9 الی 3 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه زیادی به این فکشن دارم و میخواهم کمک کنم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من این فکشن را خیلی دوست دارم و با تمام وجود کمک خواهم کرد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ وچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 5 الی 10 بار نقل قول با هرکی مثل خودش.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaNg ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: غلام حسین • اسم واقعی: 25 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: غلامم آقا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 - 02:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:رفته بودم زیارت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):برگشتنه هم سفر ما شده بود همراهمون میومد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوشکلِ بی مُروت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aliireza ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی رضا • در 30 کلمه ود را توصیف کنید: خلاق و پراز هیجان قانون مدار • روزانه چقدر بازی می کنید؟۶ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟11:00 و 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم داخل مپ بچرخم پس چه بهتر که هم در مپ چرخ بزنم پول بگیرم و لولم بره بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۲ تا ۳ بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmGPlays ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: تعریف از خود نباشه ولی خیلب بچه خوبیم اممممم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۲ الی ۳ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 21:00 تا 23:30 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: روزگاره دیگه یه روز با ماس یه روز ضد ماس • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون اولین فکشنم بود و علاقه خاصی به مسافر بری دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دست فرمونم خیلی خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +۳ نقل قول هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه ای, خوشحال نباش تیتر اول روزنامه, فردا کاغذ باطله است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rezamohammadi ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: "][/url] سن واقعی: 14 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبر و تحمل بالایی دارم و خیلی مهربانم و با همه با ادب حرف می زنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11صبح تا1. 4تا6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین فکشن منه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون صبور هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaShisH ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 05:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3/2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 @BaNgدرخواست عضویت شما قبول شد! @Amirkjدرخواست عضویت شما قبول شد! @AmsArshia درخواست عضویت شما قبول شد! @ZaLeM درخواست عضویت شما قبول شد! @Rezamohammadiدرخواست عضویت شما رد شد! (زیرا شما باید لینک اطلاعات کاربری خود را کپی کنید نه ایمکه عکس آن را بگیرید و بگذارید) @OmGPlaysدرخواست عضویت شما قبول شد! @Aliireza درخواست عضویت شما قبول شد! موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی سرور 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی توجه: برای راحتی شما دوستان جهت خواندن قوانین تست، برای شما بصورت لینک گذاشته شده و کافیست شما روی هر قوانین کلیک کنید برای شما قوانین مربوطه باز خواهد شد! :Leader Account :Sub-Leader Account نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rezamohammadi ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 14 • اسم واقعی: رضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبر و تحمل بالایی دارم و خیلی مهربانم و با همه با ادب حرف می زنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4تا5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11صبح تا1. 4تا6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: این اولین فکشن منه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون صبور هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 6بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizophrenia ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مازیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق کارم با ادب هستم مهربون به خودم میرسم • روزانه چقدر بازی می کنید؟۱۲ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۲:۰۰_۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:توی هیچ فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون یه کار عالی هست و شهر تاکسی کم دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم میتونم به مردم کمک کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۳بار نقل قول بعد این همه بارون خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aleria ارسال شده در May 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 24, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتی با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 10-00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahdi91 ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 19:39، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک ادم عادی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 صبح الی 10 شب • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: دوستش نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6+ نقل قول سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 @Mahdi91 درخواست عضویت شما قبول شد! @Aleria درخواست عضویت شما قبول شد! @maziyar8878درخواست عضویت شما قبول شد! @Rezamohammadi درخواست عضویت شما قبول شد! موارد تست: 8 سوال از قوانین عمومی سرور 7 سوال از قوانین دسته ملایم 5 سوال از قوانین تاکسی توجه: برای راحتی شما دوستان جهت خواندن قوانین تست، برای شما بصورت لینک گذاشته شده و کافیست شما روی هر قوانین کلیک کنید برای شما قوانین مربوطه باز خواهد شد! :Leader Account :Sub-Leader Account نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Agent4t7 ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 25 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عاشق نوستالژی و AGSA • روزانه چقدر بازی می کنید؟ سه ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 تا 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشته ام • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): راحت و فان هست بنظرم و زمان رو میگذرونه. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دلایل بالا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirhoossiiinnin ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اروم بی حاشیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 تا 17:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ کم ویرایش شده May 25, 2021 توسط Amirhoossiiinnin تصحیح غلط املایی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Paulo ارسال شده در May 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2021 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 19:39، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: طاها • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب ارام معتاد سمپ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 الي 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نيست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستام قبلا اينجا بودند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ليدر خوب و عالي دارد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟4 الي 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadyasin ارسال شده در May 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 26, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی:محمد یاسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:صبور، با نظم و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:12)و(15:14) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:توی فکشن خاصی نبودم اینجا اومدم برای اینکه دست فرمون خوبی دارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):به خاطر دست فرمون و خوبم و حقوق • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.