Rouzbeh ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: روزبه • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساده و پاکدل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:گند زدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینحوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 @ehsan138500 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد شما در صف قرار گرفتید @rouzbeh با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (تنبیه اقلیت دارید) نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnSoLiN ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: اریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بیام اینجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnSoLiN ارسال شده در January 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیوتنم بگم هر موقع بتونم میام • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نووب بودن لیدر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم فکشن رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 @mahdiyar200422 با سلام , هر دو درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد فرم را به درستی پر نکرده اید. @ToToN با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parham3734max3734fish3734 ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار صمیمی کار بلد و تابع قوانین هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 8:00 تا 14:30 و ساعت 17:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای رسیدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی رو دوست دارم و به قوانین تاکسی اشنایی کامل دارم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه بسیار زیادی به تاکسی دارم و فکر میکنم میتونم در ای اقلیت موفق باشم.! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ روزی حداقل 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 19:39، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمدجواد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و ارام و باادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم خوب خدمت کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار 1 نقل قول 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CarlJohnson444 ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: امیرحسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتاق_کنجکاو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 الی 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم تا به حال • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه بسیار زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 الی 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnSoLiN ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ادم پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2تا7 بار 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jail ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: ممد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق باحال خفن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون رنک دو رو راحت میتونم بگیرم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگی تو خونمه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟زیاد ویرایش شده January 22, 2021 توسط XxTyrenxX . 1 نقل قول __<انسان ها زمان مرگشون میفهمن که چه ادمی بودن>__ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MatriX ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نمیخواد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Palycity ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال کاری به کسی ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 - 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12 تا 5 الی 6 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +15 نقل قول خیلیا خوبن ولی سلیقه ما نیستن http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Palycity.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Gulakh.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shayan1382 ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اکثر اوقات فراغت خودم را صرف بازی میکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 _ 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن دیگری نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون فشکن مناسبی هست و من به این فکشن علاقه دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه دارم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار یا 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 @Parham3734max3734fish3734 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @mohamadfkh با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @CarlJohnson444 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (از شما به تازگی تست گرفته شد و رد شدید). @mahdiyar200422 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (فرم را به درستی پر نکرده اید). @XxTyrenxX با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (فرم را به درستی پر نکرده اید). @sarrrpp با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (فرم را به درستی پر نکرده اید). @Palycity با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. @Shayan1382 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت قبول شد اماده تست باشید. نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعالم و میتونم خوب رانندگی کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 11:00 تا 5:00 از 5:00 عصر تا 12:00 شب بازی میکنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی دوست دارم با این فکشن حوصلم سر نمیره و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگیم خوبه و میتونم با مسافرا خوش رفتار باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 6 بار اگرم لازم باشه بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Parham3734max3734fish3734 ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پرهام • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار صمیمی کار بلد و تابع قوانین هستم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 تا 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 8:00 تا 14:30 و ساعت 17:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای رسیدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تاکسی رو دوست دارم و به قوانین تاکسی اشنایی کامل دارم... • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه بسیار زیادی به تاکسی دارم و فکر میکنم میتونم در ای اقلیت موفق باشم.! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ روزی حداقل 3 یا 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GabrieL ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 (ویرایش شده) @aliwolf22 با سلام , درخواست عضویت شما برای ورود به اقلیت رد شد (از شما به تازگی تست گرفته شد و رد شدید) @Parham3734max3734fish3734 با سلام , درخواست عضویت قبلی شما برای ورود به اقلیت قبول شد از اسپم کردن پرهیز کنید. ویرایش شده January 23, 2021 توسط GabrieL نقل قول **عیب نداره تجربه شد** لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 14 • اسم واقعی: شاهین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، باهوش ، لذت از ماشین ، بازی زیاد میکنم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:30 تا 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبوده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای خدمت و رفتن به دست متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست : دلایل خواص • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ مشخص نیست. نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nimatgh ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مشتی خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟+7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10صبح تا 10شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه):خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1الی2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: پویا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق ، باهوش ، لذت از ماشین ، بازی زیاد میکنم. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:30 تا 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبوده • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای خدمت و رفتن به دست متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست : دلایل خواص • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ مشخص نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 @Mepogent با سلام, با درخواست شما برای ورود به اقلیت موافقت شد, برای تست آماده باشید. @nimatgh با سلام, با درخواست شما برای ورود به اقلیت موافقت شد, برای تست آماده باشید. نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lonley ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعالم و میتونم خوب رانندگی کنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 یا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از ساعت 11:00 تا 5:00 از 5:00 عصر تا 12:00 شب بازی میکنم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی دوست دارم با این فکشن حوصلم سر نمیره و دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگیم خوبه و میتونم با مسافرا خوش رفتار باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 تا 6 بار اگرم لازم باشه بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 @Monty با سلام, با درخواست شما برای ورود به اقلیت موافقت شد, برای تست آماده باشید. نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAfshin ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: افشین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نظری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ معمولی • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تفریح • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شناخت کافی از مناطق • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نه کم نه زیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.