SGM ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال _ با ادب _ خوش اخلاق _ با مرام _ مطیع قانون • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 تا 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به این فکشن علاقه مندم و درآمدش هم خوبه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون همش تو سرور بیکارم و دنباله یه فکشن خوبم که پیداش کردم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار ویرایش شده July 13, 2017 توسط SGM نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 (ویرایش شده) @ariya0as@aliomrani@Altaier درخواست شما قبول شد به خاطر کمبود جا از بهترین افراد تست گرفته خواهد شد ویرایش شده July 13, 2017 توسط AmiNTanhA 10 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: اهل حالکردن و دیوونه ی رانندگی و ماشینباز • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 تا 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه دارم و شغل باحالی هست • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه ی زیادی دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrariann ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کم حرف،دنبال دوستای تازه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ 9:00 تا 11:00 14:00 تا 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:خوشم نمیومد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خیلی سرگرم کننده و جذابه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TerMiNaTor ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مژی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال -پر تلاش - علاقه من به تاکسی و بازم تاکسی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4-8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00-21:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله علاقه-نیاز مند پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ باحاله علاقه-نیاز مند پول- دوسش دارم عاشق تاکسیم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1-4 قبول کنید لطفا ویرایش شده July 13, 2017 توسط TerMiNaTor افزودن عکس کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Poorya ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: پوریا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و وضیفه شناس و ... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00 - 12:00 16:00 - 19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:انلاین نشدن به مدت یک سال کیک شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به رانندگی و در اوردن پول خوب همراه با انجام کار های دیگه مثل وکالت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ رانندگی رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rapid ارسال شده در July 13, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: حسن • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ_مهربان_با حوصله_با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20:00 - 14:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لیدرش عوض شد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستامم اینجان • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10 بار ویرایش شده July 13, 2017 توسط Hasansky مشکل در نوشتاری نقل قول ?Why do you Pray for the False believes<< چرا برای باور های غلط دعا میکنی؟ >>GodIsDeaD# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 @Hasansky@mohammadhnr@mohammad1379@ali123@aammiinn99@TerMiNaTor@arashirving@SGM@Bezilei@mrariann@Poorya درخواست همه شما قبول شد .@KurdBoy درخواست شما رد شد . به دلیل اینکه شما در فکشن دیگری هستید. 8 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nyko ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: اشکان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان.جدی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 2:00 تا 13:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:حال دسته متوسط نداشتم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Le0N ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 سن واقعی: 16 • اسم واقعی: parsa • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: پایبند به قوانین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 12:00 -3): • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:عضو نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): سرگرم کننده است بخاطر پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بخاطر پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sayona ارسال شده در July 14, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: میلاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب .کم حاشیه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 02:00-22:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستان خوب و علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پیدا کردن دوستان خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sinashadow ارسال شده در July 15, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2017 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امیرعلی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوشتیپ بامرام شوخ • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00 تا 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:به دلیل مشکلاتی که داشتم نتونستم بازی کنم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدر عالی فکشن پر کار • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون می خوام به دوستان کمک کنم و دسته ی ملایم رو پیش دوستان تجربه کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7یا8بار ویرایش شده July 15, 2017 توسط sinashadow نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 @Nyko@Le0N@sayona@sinashadow درخواست شما دوستان قبول شد ولی به دلیل کمبود جا از بهترین ها برمیداریم. 6 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Santino ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ ه.ش. در 19:39، Ali گفته است : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ماشین هارو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20-23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ماشین ها و رانندگی رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول دَســت به گُلَـــم بِزَنی باغِـــتو آتیــــش میزَنَـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Santino ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ ه.ش. در 19:39، Ali گفته است : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ماشین هارو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20-23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ماشین ها و رانندگی رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 ویرایش شده July 16, 2017 توسط AceAlireza دوبار ارسال شده نقل قول دَســت به گُلَـــم بِزَنی باغِـــتو آتیــــش میزَنَـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Santino ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ ه.ش. در 19:39، Ali گفته است : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ماشین هارو دوست دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2-3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 20-23 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رانندگی رو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون ماشین ها و رانندگی رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 ویرایش شده July 16, 2017 توسط AceAlireza سه بار ارسال شده نقل قول دَســت به گُلَـــم بِزَنی باغِـــتو آتیــــش میزَنَـــم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mamadphp ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: محمدرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سلام ممد هستم یکی از خوب های فلاح منطقه 17 • روزانه چقدر بازی می کنید؟ نشون نمیده 8ساعت 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تازه برگشتم به سمپ یادم نیست • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر همشهریان گل و عزیز اذری. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کاملا مشخص میباشد. فکشن باشور و عزیز هستن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 16, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2017 @Mamadphp@AceAlireza درخواست شما قبول شد. 6 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Weed ارسال شده در July 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2017 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حمید • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با جنبه • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 11:00- 03:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: در فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفیقام هستن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خداوکیلی نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 6 بار در روز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sina9533 ارسال شده در July 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2017 سن واقعی: 17 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:راستگو سر به زیر رفاقت تا اخرش فعال پر شور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):اکثرا ساعت 6 به بعد ولی ظهرا هم میام • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشن قبلی نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن درامد خوب لیدر عالی و پاسخگو این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clever ارسال شده در July 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی خوب و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟ مشخص نیست ولی بیش از 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 - 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تازه برگشتم به سمپ • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بخاطر همشهریان گل و عزیز اذری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ کاملا مشخص میباشد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiNPioneeR ارسال شده در July 17, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2017 @Clever@Weed@sina9533@yaghi023 پست های شما قبول شد ولی به دلیل کمبود جا بهترین ها انتخاب خواهند شد. ممنون و تشکر : امین تنها 6 نقل قول ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsa ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: میترا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکار و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (10:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دو تا مرکز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگیم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار ویرایش شده July 19, 2017 توسط mahsa من نتم مشکل داشت ارسال نمیشد اگه میشه بقیه پست هامو جز یکی پاک کنید نمیدونم چجوری پاکشون کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsa ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: میترا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکار و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (10:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دو تا مرکز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگیم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahsa ارسال شده در July 19, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2017 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: میترا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکار و با حوصله • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (10:00-20:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا فکشنی نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دو تا مرکز داره • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون رانندگیم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.