OutTheBoX ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • اسم واقعی: حسن. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4ساعت. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): فرقی نمیکنه به موقع میام. • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): رفتن بع دسته متوسط. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلع. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ درصورت نیاز. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 @OutTheBoX درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد.شما در صف هستید. ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrawD ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهراد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: وظیفه شناس و متعهد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 تا 4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 شب تا 3 صبح • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: درس و دانشگاه • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عاشقشم و تجربه خیلی زیادی توش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ به دلیل تجربه زیاد از این فکشن و علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار ویرایش شده May 7, 2020 توسط MehrawD نقل قول نه میگم; بله ماله عروسه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: ارسلان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام . خوش اخلاق • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به فکشن و اسکینش و پولش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ خوش اخلاقم و با همه پلیرا میسازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1الی 2 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام و runner • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغییر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به رانندگی و پول • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون راننده خوبی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +3 نقل قول از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alialiali ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:19 • اسم واقعی:علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و مهربان • روزانه چقدر بازی می کنید؟4 الی 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00_4:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:علاقه زیاد به تاکسی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): به دلیل دوست داشتن فکشن تاکسی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شغل شریفیه و من کاملا بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 @0Ebrahim0 و @MehrawD درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد. ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HarleyQuinn ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: اسد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب - اروم - کم حرف • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 18 تا 20 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: PD - عدم فعالیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تنوع • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چیز خاصی نمیخواد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بسیار فعال و پرکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12ظهر تا 6 عصر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:چون نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیاد به رانندگی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون به آن علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3یا 4 بار نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 @KittiX @MmdRF82 درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد. ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AGA ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بحث نمیکنم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نمیدونم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): پول لازمم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون تاکسی فعال نداریم من فعالم توی کارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ اگه نیاز باشه زیاد ویرایش شده May 9, 2020 توسط AGA نزدن URL اطلاعات کاربری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی : امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال و خونگرم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00)13:00_18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به این فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون علاقه زیادی به این فکشن دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و دست فرمونم خوبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2بار 1 نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 @AGA @amir35 درخواست شما برای ورود به تاکسی قبولشد.آماده ی تست باشید. سوالات: ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaTiS ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یک عدد پلیر سرور آرساکیا • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 نهایت 3 ساعت مفید • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 15:00 - 18:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بنا بر دلایل شخصی و مشغله کاری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گذراندن وقت در سرور و کسب درامد و رسیدن به فکشن های بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ وقت کم میخواهد و کار سبک • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ نهایت 1 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazl1384 ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:15 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عشق بازی و رانندگی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9یا 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12ظهر تا 2شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست ندرم بیکار باشم مپ خوب میشناسم رانندگی خوبی دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ شناخت کامل مپ رانندگی خوب • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2باریا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 @DaTiS درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید. سوالات: ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
M1ghTy ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 26 • اسم واقعی:علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی - باهوش • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00-23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: milad • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال خفن پرروفعلالیت زیاد • روزانه چقدر بازی می کنید؟ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 16:00تا23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:لیدر تقیر کرد • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون میخوام یکم کار کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون قبلا بوده ام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 @abolfazlvis @SaLVaDoR درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید. سوالات: ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی @Abolfazl1384 درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید. سوالات: ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Moeine ارسال شده در May 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:آدمی خوب از بازی خوشم میاد یعنی عاشقشم معتاد این بازی شدم و آدم با اعتماد به نفسی هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14تا20و12تا3 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون عاشق این هستم که به فکشن بیام و پول خوبی دارد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟چون من یه ادمی آنلاین تو بازی هستم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1MHT ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: علاقه مند و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ حدود 3-4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): از 19:00 به بعد به دلیل مشغله کاری • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای گرفتن رنک 2 و رفتن به دسته متوسط • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه مند هستم و فکشن خوبیه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ حدود 4بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReStArTeR ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: به درد بخور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3ساعت یا بیشتر • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):معمولا 18الی 21 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:فکشنی ندارم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): برای رفتن به فکشن بالاتر • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ راستش بقیه فکشن ها پر بود اومدم اینجا • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3بار نقل قول عدالت چه زیباست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 (ویرایش شده) @Moeine1386king درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید. سوالات: ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی ویرایش شده May 12, 2020 توسط DevilMan اشتباه چاپی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HenRiiK ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: شایان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساکت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نمیدونم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: مجبوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوستان اینجان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینطوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 بار نقل قول صـــــلامـتـــــے اونـــــے ڪـــــہ تــــــــــو دلـمـــــــون درخـشـیـــــد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hasbulla ارسال شده در May 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12, 2020 @HenRiiK درخواست شما برای ورود به تاکسی قبول شد.آماده ی تست باشید. سوالات: ۸ سوال از قوانین عمومی سرور ۷ سوال از قوانین عمومی دسته ملایم ۵ سوال از قوانین فکشن تاکسی نقل قول ======================================================================= ======================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.