MamadSaleh ارسال شده در February 2 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 با سلام یک پیشنهاد کوچیک ولی کاربردی دارم اینه که وقتی که در حال JB هستی (از فنس رد شده ایم) پلیر دیگری نتواند تیر اندازی کند،چرا که تا حدودی از JB هایی که ناموفق می شه دلیلش آزار و اذیت دیگر پلیر ها می باشد. (خوشحال می شم نظر خودتون رو اعلام کنید) @AliExpert @Mohny @Semtex @AdmBoT @toofan1 @Ali نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در February 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 2 این گزارش تکراری بوده من حواسم نبوده لطفا رد بشه. نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در February 3 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3 نظر بنده در مورد این پیشنهاد (-) میباشد: گزارش تکراری. نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiNjANj ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 • گزارش تکراری نظر بنده (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در February 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 6 در ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ در 22:15، NiNjANj گفته است: • گزارش تکراری نظر بنده (-) مشتی خودم گفتم تکراری بعد میای حرف خودم رو به خودم میگی؟ نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiNjANj ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 9 ساعت قبل، MamadSaleh گفته است: مشتی خودم گفتم تکراری بعد میای حرف خودم رو به خودم میگی؟ دوست عزیز فقط اولین پیام شما رو خوانده ام! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در February 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 (ویرایش شده) 6 ساعت قبل، NiNjANj گفته است: دوست عزیز فقط اولین پیام شما رو خوانده ام! فدا سرت ویرایش شده February 7 توسط MamadSaleh ویرایش شده توسط رونالدو خان 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NiNjANj ارسال شده در February 7 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7 دوست دار شما هستیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Destroyer ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 پیشنهاد خوبیست؛ موافقم نقل قول ɴᴜᴍʙᴇʀ ᴏɴᴇ ꜰᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeapoN ارسال شده در February 8 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8 مخالف ام نقل قول print("Hello, World!") لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.