Fayez ارسال شده در دوشنبه در 20:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 20:38 @Danth @MohammadAFE @FesTivaL @Iranian @ProAlit و ... هکر خیلی زیاد داریم ولی هکر واقعی که با زحمت خودش هک کنه خیلی کمیابه بچه ها هم متأسفانه یه ویدئو از هک کردنشون نمیزارن ما بدونیم کی واقعیه... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در دوشنبه در 21:13 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:13 33 دقیقه قبل، Fayez گفته است: @Danth @MohammadAFE @FesTivaL @Iranian @ProAlit و ... هکر خیلی زیاد داریم ولی هکر واقعی که با زحمت خودش هک کنه خیلی کمیابه بچه ها هم متأسفانه یه ویدئو از هک کردنشون نمیزارن ما بدونیم کی واقعیه... بیا یه راب بزنیم فیلم هک کردنمو بدم بهت ولی خدایی ProAliT رو دیگه کل سرور میدونن چیه قضیش 1 نقل قول اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل (ویرایش شده) @Danth هر روز راب میریم هک و رابری بی نظیره @UnSolved متین ام که عالیه همه راب هاش سریع هک میکنه @Syd استاد امین ایلان ماسک ام حرفه ای بوده @MohammadAFE هر موقع رفتم راضی بودم @ProAlit همه میشناسن دیگه نیاز به تعریف نیست @Elone کم انلاین میشد ولی تا میومد میرفتیم راب هکریش عالی بود @GodWorld محمد ام عالی بود وقتی میرفتیم راب خوش میگذشت @MedadRangi ماهان ام عالی بود هر وقت میرفتیم تو cr اش راضی بودم @Neverlose ام دو سه دفعه رفتیم عالی بوده ویرایش شده 6 ساعت قبل توسط Mehrdad نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.