ArashZiaei ارسال شده در شنبه در 20:03 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:03 دورود و خسته نباشید. این موضوع و حالا پیشنهاد در مورده (Helper Car) میباشد. گاهی اوقات هلپر ها که به بریف میروند بعد از اینکه پلیر مورده نظر گوهینامه را میگیرد تا یک رنت موتور باید پیاده رفت. ( که باعث میشود پلیر مارا گم کند!) و واقعا این کار باعث میشود که پلیر تازه وارد چه فکری در مورد هلپرهای سرور بکنن که چرا باید من را پیاده تا آموزش بعدی همراهی کند؟ حالا چطور این مشکل حل شه؟ درخواست دارم که یک ماشین برای هلپر ها اضافه کنید که فقط در زمانه Brief بشود استفاده کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در شنبه در 20:08 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:08 با سلام خدمت شما این مورد وجود دارد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MiLo ارسال شده در یکشنبه در 04:57 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 04:57 اگه به نقشه نگاه کنی ماشین هلپر در پارکینک civilian مارک میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در یکشنبه در 09:12 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:12 عزیزه دلم ماشین برای Brief جداگانه هست وقتی برای شما Brief باز میشود ماشین مورد نظر هست. نقل قول ━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩۞۩━━━━━━━━━۩ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در یکشنبه در 09:48 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 09:48 ماشین هستش عزیزم! با دستور Fbv/ ماشین رو پیدا کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در یکشنبه در 18:39 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:39 درود. الانش هم یه ماشین کرمی رنگی هست که واسه هلپر هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rahebe ارسال شده در دوشنبه در 19:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:21 در ۱۴۰۳/۹/۱۷ در 23:33، ArashZiaei گفته است: دورود و خسته نباشید. این موضوع و حالا پیشنهاد در مورده (Helper Car) میباشد. گاهی اوقات هلپر ها که به بریف میروند بعد از اینکه پلیر مورده نظر گوهینامه را میگیرد تا یک رنت موتور باید پیاده رفت. ( که باعث میشود پلیر مارا گم کند!) و واقعا این کار باعث میشود که پلیر تازه وارد چه فکری در مورد هلپرهای سرور بکنن که چرا باید من را پیاده تا آموزش بعدی همراهی کند؟ حالا چطور این مشکل حل شه؟ درخواست دارم که یک ماشین برای هلپر ها اضافه کنید که فقط در زمانه Brief بشود استفاده کرد. سلام عزیزم. این مورد وجود داره ولی شما اگه ماشین رو گم کردی یا پیدا نکردی این کد یا CMD رو باید بزنید. [Fvb/] هست و برای این کار هست. و از نظر من چندین بار هم گفتم نظر خودمو به مسئول هلپر ها که یک قابلیتی بزارن که هر وقت پلیر جدید مورد نظر خواست سوار ماشین بشه کسه دیگه ای سوار نشه که این همه ما بخوایم تازه هی سعی کنیم که ماشین رو از اونی که دزدیده بگیریم و ادامه موزش رو بدیم و این خیلی بد هست انشالله که در آپدیت ها اضافه بشه چون خیلی آزار دهنده هست. مورد دوم اینه که اگر میشه: وقتی که داریم آموزش رو به بازیکن میدیم وقتی تموم شد خود بازی تمومش کنه و نیازی به اینکه اخرش بزنیم [AbortBrief] نباشه و خودش اتوماتیک انجام بشه و تموم شه راحت. مورد سوم اینکه: هلپر ها اگر این مطلبی که من گفتم انجام ندادن حد اقل بتوانند ماشین را دیسیبل کنن یعنی قیب کنن که بازیکنی که ماشین رو دزدیده از ماشین بیفته و ما با یک کد که انشالله فراهم بشه دوباره ماشین رو اسپان کنیم و ادامه آموزش رو بدیم. مورد چهارم اینکه: همه اینا حل بشه و ما هلپر ها ویا بقیه اینقدر زجر نکشن و راحت باشه براشون. نقل قول اکانت اصلی: بهترین رفیق هام که با هم تیم استف و کارکنان بودیم: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در دوشنبه در 21:10 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:10 (ویرایش شده) درود همچین موردی وجود داره و شما میتوانید با دستور /FindBriefVehicle یا همون /FBV این ماشین رو پیدا کنید و با دکمه N در PC یا علامت کلید در اندروید در ماشین رو باز کنید. همچنین پس از انتشار نسخه AG:SAMP PC قرار شد سیستم Brief برداشته بشه باید تا انتشار AG:SAMP صبر کنید. ویرایش شده دوشنبه در 21:11 توسط RedDragon نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArashZiaei ارسال شده در دوشنبه در 21:13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:13 باشه آقا جان یکبار گفت فهمیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Enter ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل سلام داش هلپر نقل قول 𝐖𝐨𝐥𝐟 𝐊𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل هست داش هلپر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.