Noise ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 سلام. با توجه به تنشهایی که در موضوعهای باز شده در این لینک و در بسیاری از گفتوگوهای داخل انجمن وجود دارد، بهتر است که نظرات سایر افرادی که در یک موضوع مشارکت میکنند، توسط کسی که آن موضوع را ساخته است، کنترل شود. افراد بتوانند در موضوعی که خودشان ساختهاند، نظرات افراد دیگر را پنهان و بنمایش بگذارند. دلیل بنده برای اجرایی شدن این پیشنهاد، تنها بخاطر جلوگیری از تنشها نیست. به کاربران اجازه دهید که بتوانند موضوع خودشان را در دست خودشان بگیرند و در بیانی دیگر، مانند شبکههای اجتماعی بتوانند صفحه/وبلاگ خودشان را داشته باشند و به موضوع باز شده، نظم دهند. دوستان عزیز، لطفا نظرات خود را در این مورد بیان کنید و در صورتی که پیشنهاد دسترسیهای بیشتری دارید، آن را به اشتراک بگذارید. با اینکه اجرایی شدن این پیشنهاد، امکان دارد که مشکل ساز شود اما در صورتی که برای موضوعهای خاص محدود شود، انجمن جای بهتری خوهد شد. 3 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lopy1187 ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 (ویرایش شده) کاملا درسته! ( + ) به عنوان مثال: پیشنهادات زیادی بودن که با نظرات منفی (بدون در نظر گرفتن خوبی های پیشنهاد) توسط کسانی که به پیشنهاد پاسخ دادند باعث شده که ناخواسته دید بدی به پیشنهاد داشته باشیم. ویرایش شده November 5 توسط lopy1187 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 سلام موافقم(+) خسته نباشی. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 با نظر شما کاملا موافق هستم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 با سلام و درود خدمت دانیال عزیز. خب پس باید قانونی به انجمن اضافه بشه که کسی اگر از این مورد سو استفاده کنه مجازات بشه. در کل موافقم. (+) نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 (ویرایش شده) + کاملا موافقم -دسترسی داده بشه به هر کاربر که نظریه خودش رو هم بتونه مخفی کنه ممکنه من یه چیزی گفته باشم که دوست ندارم همیشگی باشه یا به اشتباه یا عمد یه( - )میزارم میخام وارن فروم نگیرم یا یه تایمر تعیین کنم که فلان تاریخ این پست من حذف بشه. - بسته شدن تایپیک به صورت خودکار در یک بازه زمانی مثال 1 هفته در صورت ارسال نشدن نظر - این روش جهت جلو گیری از (Dump) برای تایپیک های قدیمی یا بیشتر کردن ارسال فرومه. ویرایش شده November 5 توسط UnkownName نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 درود، دانیال جان عزیز کاملا موافقم (+) 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در November 5 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5 سلام دانیال جان پیشنهاد شما متین هست و ویژگی های مثبتی داره یک موضوع باید توسط خود صاحب موضوع قابل کنترل شدن باشد ولی خب نقاط ضعفی هم داره که باعث بی تأثیر بودن این موضوع میشه مشکلات احتمالی: - گاهی اوقات اصلا صاحب تاپیک به دعوای ایجاد شده اهمیت نمیده بلکه خود باعث ایجاد تنش بیشتر میشه - افراد خاطی به عملکرد اشتباه خود ادامه میدن و تا زمان اعمال مجازات هیچ چیزی در اون تاپیک جلودارشون نیست - صاحب تاپیک ها میتوانند عملکرد اشتباهی در تشخیص پست حاشیه ای از پست سلام داشته باشند و... باید این نقاط ضعف در نظر گرفته شوند که بعدا ناظم نخواد با ۲ نفر (صاحب تاپیک و فرد خاطی) روبهرو بشه و کارش سختتر بشه در کل مرسی بابت پیشنهادتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 درود موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در November 6 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 14 ساعت قبل، lopy1187 گفته است: پیشنهادات زیادی بودن که با نظرات منفی (بدون در نظر گرفتن خوبی های پیشنهاد) توسط کسانی که به پیشنهاد پاسخ دادند باعث شده که ناخواسته دید بدی به پیشنهاد داشته باشیم. بنظرم در قسمت پیشنهادها و انتقادها باید از این دسترسی جلوگیری کنیم. چون این مورد، نیازمند نظر و مشارکت سایر بازیکنان میباشد که آیا میتوانیم پیشنهاد X را اجرایی کنیم یا خیر، جنبههای منفی و مثبت آن پیشنهاد ها چه هستند و... . در مورد پیشنهادها میبایستی بحث شود. نظرات منفی به همان مهمیِ نظرات مثبت هستند. 12 ساعت قبل، RedDragon گفته است: خب پس باید قانونی به انجمن اضافه بشه که کسی اگر از این مورد سو استفاده کنه مجازات بشه. چه سو استفادههایی؟ برای مثال بنده موضوع خودم را ساختهام و میخواهم موضوع خودم را خودم مدیریت کنم، خودم اراده کنم که نظر X به نمایش گذاشته شود و نظر Y پنهان باشد؛ مانند صفحه اینستاگرام که بخش Comment پستها را صاحب آن صفحه کنترل میکند. 11 ساعت قبل، UnkownName گفته است: -دسترسی داده بشه به هر کاربر که نظریه خودش رو هم بتونه مخفی کنه ممکنه من یه چیزی گفته باشم که دوست ندارم همیشگی باشه یا به اشتباه یا عمد یه( - )میزارم میخام وارن فروم نگیرم یا یه تایمر تعیین کنم که فلان تاریخ این پست من حذف بشه. اینکه کاربری برای بتواند بصورت خودکار پس از گذشت مدتی پست خود را پنهان کند، باعث میشود که سو استفادههایی صورت گیرد. کاربر با این ویژگی میتواند قوانین را دور بزند و برای فرار از مجازات از این ویژگی استفاده کند. باعث ایجاد تنش و... میشود. پیشنهاد قشنگی میباشد اما مناسب انجمنها نیست. 11 ساعت قبل، UnkownName گفته است: - بسته شدن تایپیک به صورت خودکار در یک بازه زمانی مثال 1 هفته در صورت ارسال نشدن نظر - این روش جهت جلو گیری از (Dump) برای تایپیک های قدیمی یا بیشتر کردن ارسال فرومه. پیشنهاد خوب و مفید. با اینکه عملی کردن پیشنهاد بنده باعث بروز مشکلاتی میشود اما این پیشنهاد، هیچ مشکلی ایجاد نمیکند. 8 ساعت قبل، Fayez گفته است: - گاهی اوقات اصلا صاحب تاپیک به دعوای ایجاد شده اهمیت نمیده بلکه خود باعث ایجاد تنش بیشتر میشه - افراد خاطی به عملکرد اشتباه خود ادامه میدن و تا زمان اعمال مجازات هیچ چیزی در اون تاپیک جلودارشون نیست - صاحب تاپیک ها میتوانند عملکرد اشتباهی در تشخیص پست حاشیه ای از پست سلام داشته باشند و... باید این نقاط ضعف در نظر گرفته شوند که بعدا ناظم نخواد با ۲ نفر (صاحب تاپیک و فرد خاطی) روبهرو بشه و کارش سختتر بشه در حال حاضر نیز این موارد وجود دارد و از دست ناظمهای انجمن هر از گاهی در میرود و هر چقدر هم ناظمها زیاد باشند و به وظایفشان بخوبی عمل کنند، نمیتوان از این موارد جلوگیری کرد. پیشنهاد بنده، همانطور که در بالا نیز عرض کردم تنها برای جلوگیری از دعوا و درگیریها نیست. همچنین این پیشنهاد را بگونهای نبینید که کاربر بتواند همانند ناظمها عمل کند. تنها دسترسی این را داشته باشد که موضوع خود را سامان دهد. بگذارید با پستهایی که در این "صندلی داغ" ارسال میشود، منظورم را بهتر برسانم: از 24 پستی که در صفحه اول ارسال شده، تنها 3 عدد از آنها مرتبط با موضوع میباشند. با اینکه این موارد میتواند توسط ناظمین کنترل شود اما این اجازه به آنها داده نمیشود. در صورتی که ناظمین نیز بتوانند در این موارد دخیل باشند، نمیتوانند همه پستهای ارسالی را بررسی کنند. همچنین جنبه خوبی ندارد که مدیران انجمن این موارد را کنترل کنند (درگیریای رخ نداده است، پس چرا ناظمین به این موارد رسیدگی کنند؟). نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 درود (+) نقل قول ✯ Menace II Society ✯ M2S My Bro لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RedDragon ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 1 ساعت قبل، Noise گفته است: چه سو استفادههایی؟ برای مثال بنده موضوع خودم را ساختهام و میخواهم موضوع خودم را خودم مدیریت کنم، خودم اراده کنم که نظر X به نمایش گذاشته شود و نظر Y پنهان باشد؛ مانند صفحه اینستاگرام که بخش Comment پستها را صاحب آن صفحه کنترل میکند. برای مثال پیشنهادی که کسی قرار میده میگه (-) رو هاید میکنم و اونا که میگن (+) رو شو میکنم. نقل قول :My accounts :My Friends لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 درود بهتر است این کار به عهده ناظم های محترم انجمن باشد تا سازنده پست. دلایلش هم دوستان عزیز در پست های بالا ذکر کردند. به دلیل سو استفاده هایی که ممکن است از این قابلیت انجام شود و پست هایی هاید شود و از ناظمین به دلیل شکایت هایی صورت گیرد قابل انجام نیست. نظرم ( - ) است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Loner ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 درود نظر بنده (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MxM ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 20 ساعت قبل، Noise گفته است: سلام. با توجه به تنشهایی که در موضوعهای باز شده در این لینک و در بسیاری از گفتوگوهای داخل انجمن وجود دارد، بهتر است که نظرات سایر افرادی که در یک موضوع مشارکت میکنند، توسط کسی که آن موضوع را ساخته است، کنترل شود. افراد بتوانند در موضوعی که خودشان ساختهاند، نظرات افراد دیگر را پنهان و بنمایش بگذارند. دلیل بنده برای اجرایی شدن این پیشنهاد، تنها بخاطر جلوگیری از تنشها نیست. به کاربران اجازه دهید که بتوانند موضوع خودشان را در دست خودشان بگیرند و در بیانی دیگر، مانند شبکههای اجتماعی بتوانند صفحه/وبلاگ خودشان را داشته باشند و به موضوع باز شده، نظم دهند. دوستان عزیز، لطفا نظرات خود را در این مورد بیان کنید و در صورتی که پیشنهاد دسترسیهای بیشتری دارید، آن را به اشتراک بگذارید. با اینکه اجرایی شدن این پیشنهاد، امکان دارد که مشکل ساز شود اما در صورتی که برای موضوعهای خاص محدود شود، انجمن جای بهتری خوهد شد. + نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 23 ساعت قبل، Noise گفته است: سلام. با توجه به تنشهایی که در موضوعهای باز شده در این لینک و در بسیاری از گفتوگوهای داخل انجمن وجود دارد، بهتر است که نظرات سایر افرادی که در یک موضوع مشارکت میکنند، توسط کسی که آن موضوع را ساخته است، کنترل شود. افراد بتوانند در موضوعی که خودشان ساختهاند، نظرات افراد دیگر را پنهان و بنمایش بگذارند. دلیل بنده برای اجرایی شدن این پیشنهاد، تنها بخاطر جلوگیری از تنشها نیست. به کاربران اجازه دهید که بتوانند موضوع خودشان را در دست خودشان بگیرند و در بیانی دیگر، مانند شبکههای اجتماعی بتوانند صفحه/وبلاگ خودشان را داشته باشند و به موضوع باز شده، نظم دهند. دوستان عزیز، لطفا نظرات خود را در این مورد بیان کنید و در صورتی که پیشنهاد دسترسیهای بیشتری دارید، آن را به اشتراک بگذارید. با اینکه اجرایی شدن این پیشنهاد، امکان دارد که مشکل ساز شود اما در صورتی که برای موضوعهای خاص محدود شود، انجمن جای بهتری خوهد شد. درود. اینو منم می خواستم بگم که شما بهتر و گویا تر فرمودید من با شما بشدت موافقم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در November 6 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6 بله پیشنهاد خوبیه و نیاز به باسازی دستور ها و دسترسی های این مورد رو داره نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
THEamirr ارسال شده در پنجشنبه در 13:27 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 13:27 + نقل قول :My Accounts 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.