رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

اضافه شدن دسترسی (های) بیشتر در انجمن

ارسال‌های توصیه شده

سلام.

با توجه به تنش‌هایی که در موضوع‌های باز شده در این لینک و در بسیاری از گفت‌وگوهای داخل انجمن وجود دارد، بهتر است که نظرات سایر افرادی که در یک موضوع مشارکت می‌کنند، توسط کسی که آن موضوع را ساخته است، کنترل شود. افراد بتوانند در موضوعی که خودشان ساخته‌اند، نظرات افراد دیگر را پنهان و بنمایش بگذارند.

دلیل بنده برای اجرایی شدن این پیشنهاد، تنها بخاطر جلوگیری از تنش‌ها نیست. به کاربران اجازه دهید که بتوانند موضوع خودشان را در دست خودشان بگیرند و در بیانی دیگر، مانند شبکه‌های اجتماعی بتوانند صفحه/وبلاگ خودشان را داشته باشند و به موضوع باز شده، نظم دهند.

دوستان عزیز، لطفا نظرات خود را در این مورد بیان کنید و در صورتی که پیشنهاد دسترسی‌های بیشتری دارید، آن را به اشتراک بگذارید.

با اینکه اجرایی شدن این پیشنهاد، امکان دارد که مشکل ساز شود اما در صورتی که برای موضوع‌های خاص محدود شود، انجمن جای بهتری خوهد شد.

Noise.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کاملا درسته! ( + )

به عنوان مثال: پیشنهادات زیادی بودن که با نظرات منفی (بدون در نظر گرفتن خوبی های پیشنهاد) توسط کسانی که به پیشنهاد پاسخ دادند باعث شده که ناخواسته دید بدی به پیشنهاد داشته باشیم.

ویرایش شده توسط lopy1187
لینک به دیدگاه

با نظر شما کاملا موافق هستم

𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞

لینک به دیدگاه

با سلام و درود خدمت دانیال عزیز.

خب پس باید قانونی به انجمن اضافه بشه که کسی اگر از این مورد سو استفاده کنه مجازات بشه.

در کل موافقم. (+)

helper.png

:My accounts

RedDragon.png

Hamid_Gold.png

:My Friends

Fayez.png

ShibeMarg.png

لینک به دیدگاه

+ کاملا موافقم
-دسترسی داده بشه به هر کاربر که نظریه خودش رو هم بتونه مخفی کنه ممکنه من یه چیزی گفته باشم که دوست ندارم همیشگی باشه یا به اشتباه یا عمد یه( - )میزارم میخام وارن فروم نگیرم یا یه تایمر تعیین کنم که فلان تاریخ این پست من حذف بشه.

- بسته شدن تایپیک به صورت خودکار در یک بازه زمانی مثال 1 هفته در صورت ارسال نشدن نظر - این روش جهت جلو گیری از (Dump) برای تایپیک های قدیمی یا بیشتر کردن ارسال فرومه.

ویرایش شده توسط UnkownName

(/_\)

(0.0)

\>🇷🇺❤️</

\ /

Wolf.png     

لینک به دیدگاه

سلام دانیال جان

پیشنهاد شما متین هست و ویژگی های مثبتی داره

یک موضوع باید توسط خود صاحب موضوع قابل کنترل شدن باشد

ولی خب نقاط ضعفی هم داره که باعث بی تأثیر بودن این موضوع میشه

مشکلات احتمالی:

- گاهی اوقات اصلا صاحب تاپیک به دعوای ایجاد شده اهمیت نمیده بلکه خود باعث ایجاد تنش بیشتر میشه

- افراد خاطی به عملکرد اشتباه خود ادامه میدن و تا زمان اعمال مجازات هیچ چیزی در اون تاپیک جلودارشون نیست

- صاحب تاپیک ها می‌توانند عملکرد اشتباهی در تشخیص پست حاشیه ای از پست سلام داشته باشند

و...

باید این نقاط ضعف در نظر گرفته شوند که بعدا ناظم نخواد با ۲ نفر (صاحب تاپیک و فرد خاطی) روبه‌رو بشه و کارش سخت‌تر بشه

در کل مرسی بابت پیشنهادتون

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، lopy1187 گفته است:

پیشنهادات زیادی بودن که با نظرات منفی (بدون در نظر گرفتن خوبی های پیشنهاد) توسط کسانی که به پیشنهاد پاسخ دادند باعث شده که ناخواسته دید بدی به پیشنهاد داشته باشیم.

بنظرم در قسمت پیشنهاد‌ها و انتقادها باید از این دسترسی جلوگیری کنیم. چون این مورد، نیازمند نظر و مشارکت سایر بازیکنان می‌باشد که آیا می‌توانیم پیشنهاد X را اجرایی کنیم یا خیر، جنبه‌های منفی و مثبت آن پیشنهاد ها چه هستند و... ‌. در مورد پیشنهادها می‌بایستی بحث شود.

نظرات منفی به همان مهمیِ نظرات مثبت هستند.

12 ساعت قبل، RedDragon گفته است:

خب پس باید قانونی به انجمن اضافه بشه که کسی اگر از این مورد سو استفاده کنه مجازات بشه.

چه سو استفاده‌هایی؟ برای مثال بنده موضوع خودم را ساخته‌ام و می‌خواهم موضوع خودم را خودم مدیریت کنم، خودم اراده کنم که نظر X به نمایش گذاشته شود و نظر Y پنهان باشد؛ مانند صفحه اینستاگرام که بخش Comment پست‌ها را صاحب آن صفحه کنترل می‌کند.

11 ساعت قبل، UnkownName گفته است:

-دسترسی داده بشه به هر کاربر که نظریه خودش رو هم بتونه مخفی کنه ممکنه من یه چیزی گفته باشم که دوست ندارم همیشگی باشه یا به اشتباه یا عمد یه( - )میزارم میخام وارن فروم نگیرم یا یه تایمر تعیین کنم که فلان تاریخ این پست من حذف بشه.

اینکه کاربری برای بتواند بصورت خودکار پس از گذشت مدتی پست خود را پنهان کند، باعث می‌شود که سو استفاده‌هایی صورت گیرد. کاربر با این ویژگی می‌تواند قوانین را دور بزند و برای فرار از مجازات از این ویژگی استفاده کند. باعث ایجاد تنش و... می‌شود.

پیشنهاد قشنگی می‌باشد اما مناسب انجمن‌ها نیست.

11 ساعت قبل، UnkownName گفته است:

- بسته شدن تایپیک به صورت خودکار در یک بازه زمانی مثال 1 هفته در صورت ارسال نشدن نظر - این روش جهت جلو گیری از (Dump) برای تایپیک های قدیمی یا بیشتر کردن ارسال فرومه.

پیشنهاد خوب و مفید. با اینکه عملی کردن پیشنهاد بنده باعث بروز مشکلاتی می‌شود اما این پیشنهاد، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.

8 ساعت قبل، Fayez گفته است:

- گاهی اوقات اصلا صاحب تاپیک به دعوای ایجاد شده اهمیت نمیده بلکه خود باعث ایجاد تنش بیشتر میشه

- افراد خاطی به عملکرد اشتباه خود ادامه میدن و تا زمان اعمال مجازات هیچ چیزی در اون تاپیک جلودارشون نیست

- صاحب تاپیک ها می‌توانند عملکرد اشتباهی در تشخیص پست حاشیه ای از پست سلام داشته باشند

و...

باید این نقاط ضعف در نظر گرفته شوند که بعدا ناظم نخواد با ۲ نفر (صاحب تاپیک و فرد خاطی) روبه‌رو بشه و کارش سخت‌تر بشه

در حال حاضر نیز این موارد وجود دارد و از دست ناظم‌های انجمن هر از گاهی در می‌رود و هر چقدر هم ناظم‌ها زیاد باشند و به وظایفشان بخوبی عمل کنند، نمی‌توان از این موارد جلوگیری کرد. پیشنهاد بنده، همانطور که در بالا نیز عرض کردم تنها برای جلوگیری از دعوا و درگیری‌ها نیست.

همچنین این پیشنهاد را بگونه‌ای نبینید که کاربر بتواند همانند ناظم‌ها عمل کند. تنها دسترسی این را داشته باشد که موضوع خود را سامان دهد. بگذارید با پست‌هایی که در این "صندلی داغ" ارسال می‌شود، منظورم را بهتر برسانم:

از 24 پستی که در صفحه اول ارسال شده، تنها 3 عدد از آنها مرتبط با موضوع می‌باشند.

با اینکه این موارد می‌تواند توسط ناظمین کنترل شود اما این اجازه به آن‌ها داده نمی‌شود. در صورتی که ناظمین نیز بتوانند در این موارد دخیل باشند، نمی‌توانند همه پست‌های ارسالی را بررسی کنند. همچنین جنبه خوبی ندارد که مدیران انجمن این موارد را کنترل کنند (درگیری‌ای رخ نداده است، پس چرا ناظمین به این موارد رسیدگی کنند؟).

Noise.png

لینک به دیدگاه

درود (+)

edae13_24b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

shreder.png

edae13_24b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

✯ Menace II Society ✯

M2S

My Bro

A.R.A.S.png

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Noise گفته است:

چه سو استفاده‌هایی؟ برای مثال بنده موضوع خودم را ساخته‌ام و می‌خواهم موضوع خودم را خودم مدیریت کنم، خودم اراده کنم که نظر X به نمایش گذاشته شود و نظر Y پنهان باشد؛ مانند صفحه اینستاگرام که بخش Comment پست‌ها را صاحب آن صفحه کنترل می‌کند.

برای مثال پیشنهادی که کسی قرار میده میگه (-) رو هاید میکنم و اونا که میگن (+) رو شو میکنم.

helper.png

:My accounts

RedDragon.png

Hamid_Gold.png

:My Friends

Fayez.png

ShibeMarg.png

لینک به دیدگاه

درود بهتر است این کار به عهده ناظم های محترم انجمن باشد تا سازنده پست. دلایلش هم دوستان عزیز در پست های بالا ذکر کردند. به دلیل سو استفاده هایی که ممکن است از این قابلیت انجام شود و پست هایی هاید شود و از ناظمین به دلیل شکایت هایی صورت گیرد قابل انجام نیست.

نظرم ( - ) است.

Expert.png

AliExpert.png

TheExpert.png

DashExpert.png

q245098_dark-anime-gif-1.gif

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، Noise گفته است:

سلام.

با توجه به تنش‌هایی که در موضوع‌های باز شده در این لینک و در بسیاری از گفت‌وگوهای داخل انجمن وجود دارد، بهتر است که نظرات سایر افرادی که در یک موضوع مشارکت می‌کنند، توسط کسی که آن موضوع را ساخته است، کنترل شود. افراد بتوانند در موضوعی که خودشان ساخته‌اند، نظرات افراد دیگر را پنهان و بنمایش بگذارند.

دلیل بنده برای اجرایی شدن این پیشنهاد، تنها بخاطر جلوگیری از تنش‌ها نیست. به کاربران اجازه دهید که بتوانند موضوع خودشان را در دست خودشان بگیرند و در بیانی دیگر، مانند شبکه‌های اجتماعی بتوانند صفحه/وبلاگ خودشان را داشته باشند و به موضوع باز شده، نظم دهند.

دوستان عزیز، لطفا نظرات خود را در این مورد بیان کنید و در صورتی که پیشنهاد دسترسی‌های بیشتری دارید، آن را به اشتراک بگذارید.

با اینکه اجرایی شدن این پیشنهاد، امکان دارد که مشکل ساز شود اما در صورتی که برای موضوع‌های خاص محدود شود، انجمن جای بهتری خوهد شد.

+

ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ 

ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ‌‌

🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩

e0a516_2457990745982526494123.gif

Peak.pnge0a516_2457990745982526494123.gif

☠

لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، Noise گفته است:

سلام.

درود.

اینو منم می خواستم بگم

که شما بهتر و گویا تر فرمودید 

من با شما بشدت موافقم.

2d0b26_24%D9%84%D8%B0%D8%B0%D8%B0%D8%B0%      

لینک به دیدگاه

بله پیشنهاد خوبیه و نیاز به باسازی دستور ها و دسترسی های این مورد رو داره 

:acigar:

QolBeR.png

✼  ҉      جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست.     ҉    ✼    

👑

d166442_Picsart_24-02-23_19-23-32-796.jp

لینک به دیدگاه

+

:My Accounts

POWER_KD.png

KACTUS.png

POWER_bf.png

𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔

metador.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...