AmirT ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام خدمت شما در عکس کاملا معلومه که با من چیکار کردن لطفا پیگیری کنید • مدارک (فیلم یا عکس): http://s6.uplod.ir/i/00932/lw51xfsiibbm.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 سلام من بعد از این حرفی که زدم گفتم اشتیباه شده و از شما خونه رو 200k خریدم اگه فک کردید کلاه برداری کردم ببخشید اشتیباه شد و بعد از گفتن این حرفم گفتم نزن CMDi را ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در August 21, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 در ۱ ساعت قبل، FesTival گفته است: سلام من بعد از این حرفی که زدم گفتم اشتیباه شده و از شما خونه رو 200k خریدم اگه فک کردید کلاه برداری کردم ببخشید اشتیباه شد و بعد از گفتن این حرفم گفتم نزن CMDi را آیا شما از از این حرفتون مدرک هم دارین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 داداش من خونه تونو 200k با اکانت SoreN.iR3 گرفتم شما چه بگید بله یا نه من نمی دونم شما میاید شکایت کنید اسکرین بگیرم Founder بیاد Chat log چک کنه من 21$ گرفتم یا 200K 1 ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در August 22, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2018 بله شما خونه رو 200.000$ خریدین ولی اگر من میزدم اون چیزی رو که شما گفیتین خونه با قیمت 21 برای شما میشد و شما چون خانه دیگری داشتید رفتین و با مولتیتون خریدین و گفتین که نزنم تا نفهمم که خونه 21$ میشه و شما قصد کلاهبرداری دارین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در August 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2018 عزیزم بعد اینگه این CMDi رو گفتم گفتم نزن اشتیباهی و با اکانت دیگرم با 200K گرفتم الان خونه شما 21$ فروخته شد نه چیزی شما با آقای Zap قصد بن کردن من رو دارین ولی اشکال نداره اگه من خونه رو 20$ گرفته بشم یا چیز دیگه مسئوله مورد نظر منو مجازات کنه. ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spartan ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 سلام خدمت شاکی محترم: شکایت شما قبول شد و بازیکن مورد نظر برای همیشه از سرور محروم شد. بسته شد. شیر کمر شکسته از مردن نمیترسه! تنها ترسش اینکه... لاشخورها سر جنازش جشن بگیرند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده