EDWARD ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 23 • اسم واقعی: ارمین • در چند کلمه خود را توصیف کنید: مسلط و تابع قوانین، با تجربه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00) : 15:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: وقت نداشتم . • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه) : فعالیت راحتش و فضای آرومش. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ فضای آرومش. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بیشتر از 5 ویرایش شده 4 ساعت قبل توسط EDWARD ویرایش نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mjvad ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: حامد • در چند کلمه خود را توصیف کنید: پرّو ، مغرور ، دوست پسند ، مرد حسابی ، جدی، خوشرفتار ، صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (10:00 - 16:00) - (20:00 - 23:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای اومدن به دسته بالاتر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): برای ارتقا رتبه اقلیت در این فکشن و کسب تجربه زیاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم و میتونم از وظیفه های این فکشن بر بیام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaResT ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل • سن واقعی: ۱۷ • اسم واقعی: کنعان • در چند کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق جدی در کار احترام کننده • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بیشتر از ۵ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00- 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خواستم تنوع ایجاد کنم و تا حال این فکشن رو تجربه نکردم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): گانر خوبی ام عاشق رنگ این فکشن هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شماست ؟علاقه مند هستم به این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟۵+ بار نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vident ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در چند کلمه خود را توصیف کنید: آرام / با حوصله / با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۷ تا ۹ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۱۵:۰۰ تا ۲۳:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتن وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل چند کلمه): علاقه مندی به فکشن و کمک رسانی به بازیکنان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ استعداد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۵ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.