Nicolay ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 (ویرایش شده) توضیحات: ایشون بی دلیل به من tazer زدن و میگفتن wrong خوب میدونی tazer الکی زدی و با wrong گفتن چیزی درست نمیشه لطفاav ش را بدید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: توضیحات:ایشون duty یا همان C_3 هستند و امدن ماهیگیری از کی تا حالا C_3 میاد ماهیگیری میکنه لطفا FW را بهشون بدید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: دو تا شکایت کردم برسی شود سریع در 4 ساعت قبل، Mohammaddt1 گفته است: توضیحات: ایشون بی دلیل به من tazer زدن و میگفتن wrong خوب میدونی tazer الکی زدی و با wrong گفتن چیزی درست نمیشه لطفاav ش را بدید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: توضیحات:ایشون duty یا همان C_3 هستند و امدن ماهیگیری از کی تا حالا C_3 میاد ماهیگیری میکنه لطفا FW را بهشون بدید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: دو تا شکایت کردم برسی شود سریع حرف هایی با هم زدیم و ایشون قولی دادن پس میگیرم ویرایش شده September 10, 2020 توسط Mohammaddt1 1 نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jordi ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باهاش لجم میگه بچه ای • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، amirarshiya گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باهاش لجم میگه بچه ای • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: خب نیستی؟ ... در 9 دقیقه قبل، Gray گفته است: خب نیستی؟ این 1 2- اینکه من اسم شخص خاصیو نیاوردم پسر جان ویرایش شده September 11, 2020 توسط Gray نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jordi ارسال شده در September 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد لول 3 کاملا بی دلیل • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlmaS ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 @amirarshiya شکایت اول شما در حال بررسی میباشد.@MeLiW شما 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک دارید. نقل قول ┓━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┏ ?????? ??? ?????????Lashoo_va#========================================================================================================== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHeyDaR ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ما داشتیم اف تی پی میکردیم که وانتد کیل PD بودیم ایشن در FBI بودند من را کیل دادند در مدرک اول نشان داده شده که من وانتد کیل PD بودم در مدرک دوم نشان داده شده که ایشون من را کیل دادند که من وانتد کیل FBI نبودم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iHeyDaR ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jordi ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بهم دو تا فحش داد • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/uhp_ag-sa-0006.jpg http://uupload.ir/files/wlg0_ag-sa-0007.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BuTleR ارسال شده در September 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2020 @wheydarw شکایت شما به خواسته خودتان پس گرفتع شد @amirarshiya شکایت شما رد شد، توهینی صورت نگرفته است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
99mrbig99 ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: واانتد داشتم میخاست Frisk کنه • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/i0t2_gta_sa_2020-09-15_09-35-54-727.mp4/ نقل قول DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: درحال گرفتن گواهینامه رانندگی بودم که این پلیس ها راهو بسته بودند بهش میگم اینجا جای واستادنه میگه پیاده شو بگردیم که من مجبور شم از اول گواهینامه رو شروع کنم اینم بهت بگم لول 1 نمیتونه مجوز تفنگ و متریال داشته باشه به ادمین گفتم گفت ازش شکایت کن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 16, 2020 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 (ویرایش شده) میتونید مدرک بدید برای اثبات حرفتون تا الان که میگفتی یکی دیگه تورو زد یک دروغ بگی بقیش همه دروغ میشه دوست عزیز ادمین tiger. هم شاهد بود که ریپورت دادم و تلپورت کرد خودشو پیش من و منو برد نقطه اول برای گواهینامه New player آزاری و شاخ بازی ممنوع نباید وسط خیابون واستی و قد بازی دربیاری یعنی تو نمیدونی این اسکین و ماشین واسه نیو پلیره ؟ کسی وحشی نیس حمله کنه که شما گفتی پیاده شو و ماشین من رفت وقتی پیاده شدم چرا همش داری دروغ میگی هی بدترش میکنی ویرایش شده September 16, 2020 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nicolay ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 در 4 دقیقه قبل، Rony گفته است: میتونید مدرک بدید برای اثبات حرفتون تا الان که میگفتی یکی دیگه تورو زد یک دروغ بگی بقیش همه دروغ میشه دوست عزیز ادمین tiger. هم شاهد بود که ریپورت دادم و تلپورت کرد خودشو پیش من و منو برد نقطه اول برای گواهینامه New player آزاری و شاخ بازی ممنوع نباید وسط خیابون واستی و قد بازی دربیاری۹ صحیح هنوز هم میگم یکی دیگه ماشین ترکوند و ادمین تایگر هم شاهدن که ما محل را سریعا ترک کردیم وگرنه برخورد میکرد اسم این new plaeyer بازی نیست مولتی هست لطفا دیگر در این قسمت چت ندهید و کاری دارید در فرم شخصی خودم بدهید بدرود نقل قول 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 𝒫𝑒𝑜𝓅𝓁𝑒 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓉 𝓂𝑒 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝐼 𝒶𝓂 𝒹𝒾𝒻𝒻𝑒𝓇𝑒𝓃𝓉 𝒶𝓃𝒹 𝐼 𝓁𝒶𝓊𝑔𝒽 𝒷𝑒𝒸𝒶𝓊𝓈𝑒 𝓉𝒽𝑒𝓎 𝒶𝓁𝓁 𝒶𝓇𝑒 𝓈𝒶𝓂𝑒 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 (ویرایش شده) در 6 دقیقه قبل، Mohammaddt1 گفته است: صحیح هنوز هم میگم یکی دیگه ماشین ترکوند و ادمین تایگر هم شاهدن که ما محل را سریعا ترک کردیم وگرنه برخورد میکرد اسم این new plaeyer بازی نیست مولتی هست لطفا دیگر در این قسمت چت ندهید و کاری دارید در فرم شخصی خودم بدهید بدرود اینم بگم که وقتی ماشین من رفت شما هم فرار کردید و بعدش من ریپورت دادم و شما اصلا تایگر رو ملاقات نکردید و شما چت تو این قسمتو شروع کردید که کاره اشتباهیه مدرک من کافیه اگه مدرکی مشکل داری میتونی مدرک داری بفرستی ویرایش شده September 16, 2020 توسط Rony نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2020 خوده اکانت شما تعلیق داره اسم شبیه گذاشتی بعدش میای شکایتم میکنی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
99mrbig99 ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در 15 ساعت قبل، 99mrbig99 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: واانتد داشتم میخاست Frisk کنه • شاهد ها: ... • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/i0t2_gta_sa_2020-09-15_09-35-54-727.mp4/ شکایتم رو پس میگیرم ایشون آدم خوبی هستن بدرود. نقل قول DADA POL MEDE لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باسلام من در حال رانندگی با اسپیدلیمیت 100 بودم و به دنبال یکی از دوستانم. ایشون با ماشین ضدضره خلاف رفتن و محکم کوبیدن به من و ماشینم اتیش گرفت که تازه خریده بودم و اسپورت کرده بودم . و پول بیمش هم 15k گفتم پول بیممو بده نداد و فرار کرد . فیندش کردم و دیدم با دوستاش بود رفتم پیشش که فکر کنم با لانچر بود.چمن لانچرم مشکل داره و با سمپم.گفتم پولمو 15k بده که نداد گفتم فیلم فروم . اما متاسفانه فیلم در هنگام کم حجم کردن خراب شد . اما در عکس واضح هست . بدش یکی از دوستاش که باهاش بود فهشایی داد . و کوبیدن به ماشینم و فرار کردم و گفتم بهتره اینجا بگم تا اینکه برم از خودش بگیرم تا قانع بشه که خلاف میره . ایشون را زیاد دیدم که خلاف میرن . اما اینبار به من خوردن و 15000 برام خرج گذاشتن . • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: تنها راه پس گرفتن شکایتم . 20k هست به دلیل ناسزا گفتن و فرار کردنو وقت تلف کردن و اسپورت ماشین ... [[شکایت اشتباها در PD داده شد عذرخواهی میکنم . }}تصحیح شد!!! 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadra0258 ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من داشتم رد میشدم که یهو دیدم ۳ وانتده شدم.من ن اسلحه داشتم ن drugs ن کسیو کشتم.فقط داشتم رد میشدم که باگ شد و برای EBI110 وارن رفت و اونم وانتد داد • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون موقعه وار اومده HeliBlade می کنه ولی چون مدرکی از این کار نیست همون کیل کردن بی مورد افراد روی ساختمون کافیه. • شاهد ها: همه افراد فکشن Varios Los Aztecas Family • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/b1s1_ag-sa-0751.jpg 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در 1 ساعت قبل، sadra0258 گفته است: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من داشتم رد میشدم که یهو دیدم ۳ وانتده شدم.من ن اسلحه داشتم ن drugs ن کسیو کشتم.فقط داشتم رد میشدم که باگ شد و برای EBI110 وارن رفت و اونم وانتد داد • مدارک (فیلم یا عکس): شما جلویه دید من اقدام به کیل کردن کردید و طبق آلارم دیده شده به شما وانتد Civil Murder دادم. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 @AmiRKinG با سلام. شما باید فیلم داشته باشید که من حتما شماره Helibalde کردم در ضمن من مرض ندارم الکی شمارو کیل کنم باشد تا رستگار شوید. دل به دریا زدگان ... خنده به سیلاب میزنند من خودم ته خطم نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در 25 دقیقه قبل، Khianat گفته است: @AmiRKinG با سلام. شما باید فیلم داشته باشید که من حتما شماره Helibalde کردم در ضمن من مرض ندارم الکی شمارو کیل کنم باشد تا رستگار شوید. دل به دریا زدگان ... خنده به سیلاب میزنند من خودم ته خطم جناب شما هر چیزی رو نگیری یک عدد FW میگیرید. باشد تا رستگار شوید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlwayS ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 @AmiRKinG Halle montazer Fw hastam نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cyber ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. از کی تا حالا روی ماشین شخصی رادیو و بلندگو گذاشتن که ایشون از توی ماشین شخصیشون به بنده /m میدن و 3 تا وانتد الکی به من میدن؟ شما قبل از ورود این اقایون به فکشن توجیهشون نکردید؟ ازشون تست نگرفتید؟ ایشون سر مشکلی که با بنده دارن وانتد الکی به من اومدن دادن و رفتن خودشون. بنده کنار زدم و در حال پیاده شدن بودم که به من وانتد رو دادن . لطفا رسیدگی کنید. رو چه حساب با ماشین شخصی از cmd های ماشین های دپارتمان سوء استفاده میکنن؟ • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s14.picofile.com/file/8408550050/sa_mp_109.png عکس 2عکس 3 ویرایش شده September 17, 2020 توسط Saisan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHK ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 (ویرایش شده) . ویرایش شده September 19, 2020 توسط FanTuM نقل قول -------This Is Amir------ مَن صَدرُ هیچ موقِع به هیچکَس نَدادَم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.