ElioT ارسال شده در August 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خب... من همینطور که تو عکس واضحه ایشون منو /Frisk کردن و وانتد دادن در صورتی که اسلحه نداشتم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در August 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2019 در در ۲۰۱۶/۱۱/۱۱ در 03:19، Ali گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر محترمFBI من و دوستام بعد Boss داشتیم سوار ماشین میشدیم که بریم و ایشون هم G کردن و من هم برایه ایینکه دوسم بشینه ایشود رو Eject کردم و یهو فشاره خونشود به 100 رسید و شرو کردن به تیر اندازی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s5.picofile.com/file/8370871292/gta_sa_2019_08_29_17_14_50_429.avi.html نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده به دلیل LAG بودن اخطار پیاده شدن ایشون رو بعد از اسپری کرد ماشینم دیدم و دومین ایستادم بعد وانتد داد بعد رفتم کاراگاه شدم فایند کردم گفتم چرا وانتد دادی /q کرد ایشون موقعی که در اقلیت تاکسی هم بود کلی خلاف کرده بود که اسکرین های ان مو.جود میباشد و به بنده التماس میکرد که ان را در فروم نزارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mobster ارسال شده در September 1, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همان طور که در مدرک کاملا معلومه مامور محترم بعد از پاک شدن وانتد بنده به من وانتد رانر داده...دقت کنید ینی بدونه این که وانتدی داشته باشم وانتد 2 گرفتم و C-6 شدم ... این یه مورد ...مورده بعدی اینکه حقه تسلیم رو از ما گرفتی فدا سرت چرا ام اس میدی ؟ چطوری وقتی حقه تسلیم ندارم تسلیم شم ؟ به هر حال من باز هم خواستم با پلیس همکاری کنم که وقتی به سمته ایشون رفتم کشتن منو ... جالبه ... مورده اول کاملا اشتباه عمل شده . مورده دوم هم مثه همون. خواهشمندم رسیدگی شه مدارک : https://ufile.io/shuzol29https://ufile.io/el4mfazqیا علی نقل قول ◉تـنـهـایـے شـایـد یــہ راهـه، راهـیـہ تا بـیـنـهایـت ♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehrawD ارسال شده در September 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من سرجای خودم ایستادم بدون اینکه به کسی بخورم به من وانتد Ramming on Cop car +1 داده شده. فیلم کاملا گویاست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://up.iranblog.com/files/1567533551.mp4 نقل قول نه میگم; بله ماله عروسه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FesTivaL ارسال شده در September 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بندع بعد باس با کسی درگیر شدم و وانتد گرفتم و ایشون فقط یک اخطار داد برای G کردن در کار و سریع self defans داد و کیلم داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ۞●•٠ ɪɴ ᴛʜᴇ ɴᴀᴍᴇ ᴏғ ɢᴏᴅ ٠•●۞ ┏━--━━--━--------━━━°❀••❀°━━━----------━-----━━━┓ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiHan ارسال شده در September 9, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2019 با سلام، @4ouR متأسفانه افسر یاد شده دیگر در اقلیت حضور ندارند. @Ariawn شکایت شما رد شد، مدارک بررسی شده و تأیید شدند. @AbbasMZ متأسفانه افسر یاد شده دیگر در اقلیت حضور ندارند. @FareWell متأسفانه افسر یاد شده دیگر در اقلیت حضور ندارند. @djamer مدارک شما ثابت نمی کنند که توسط افسر یاد شده وانتد گرفته اید. @Mobster اخطار های لازم به افسر داده خواهد شد. @MehrawD متأسفانه افسر یاد شده دیگر در اقلیت حضور ندارند. @FesTival تنها برای وانتد های Ignoring cop و Ramming on cop car افسران نیاز به مدرک دارند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من دسته متوسطم بعد ایشون اومدن منو Frisk کردن و وانتد گان دادن انگار من شهروندم. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Domination ارسال شده در September 10, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طرف اومده فریسک کرده و بنده لایسنس متریالز نداشتم ولی لایسنس گان داشتم و با توجه به اینکه دسته متوسطم میتونم با خودم گان داشته باشم اومده وانتده داشتن گان رو بهم داده. درک نمیکنم باگه یا صحیح عه قبل از آپدیت سیستم وانتد خیلی بهتر بود والا الان ادم نیمتونه تکون بخوره وانتد میگیره • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝓢𝓽𝓪𝔂 𝔀𝓲𝓵𝓭 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓬𝓱𝓲𝓵𝓭 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anonymity ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون میتونن وقتی من ستاره دارم منو بگردن؟ • شاهد ها: --- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FlooD ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون با گانشون در حالت دیوتی چرخ هایه موتور منو پنچر کردند نمیدونم چرا؟ • شاهد ها: No-One • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2019 @farazmo @Snow این بازیکن از اقلیت اخراج شده است. @FlooD @Amir6601 بازیکن مورد نظر FW دریافت کرد. ممنون از گزارش شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ELY ارسال شده در September 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 16, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فریسک دسته متوسط که لیدر و ساب لیدر میتواند فریسک کند ولی ایشون ساب یا لیدر نیستند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 16, 2019 توسط MilaDKhafaN نقل قول For every negativethere is a positive لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2019 @MilaDKhafaN شکایت شما رد شد. دلیل: فریسک دسته متوسط برای همه ی اعضای فدرال آزاد است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazlirani ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: frisk/ در مکان materials deliver • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheErfan ارسال شده در September 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 21, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده تو سایت بودم afk بودم و بعد اومدم تو بازی دیدم ایشون اومدن وانتد میدن حتی معلومه من afk بودم هنوز وانتد ها نیومده واسم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول مــهـــم نــیـــســـت چـــقـــدر بـــالایــــی،مـــهـــم ایـــنـــه که اون بــــالالاشــــخــــوری یــــا عقاب . . . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 @abolfazlirani شکایت شما رد شد. دلیل: کار ممبر مورد نظر درست بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 (ویرایش شده) عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم FTP میکردم و حق تسلیم نداشتم چون قبلن یک وانتد Self Defense گرفته بودم, بعد داشتم FTP میکردم که این یارو اومد و من کشتمش که دوباره یک وانتده Self Defense دیگه به من داد! با اینکه من حق تسلیم نداشتم! و قبلا این وانتد رو گرفته بودم و تاجایی که من میدونم من رو باید میکشتن نه اینکه دوباره وانتد بدن!! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 23, 2019 توسط Sweet نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sweet ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: افراد Department که انقدر روی قوانین رانندگی تاکیید دارند و روزی ۲۰۰ بار جلوی مارو می گیرند و جریمه می کنند . . . . چرا خودشون قوانین رانندگی رو رعایت نمی کنند؟ الان اینجا این آقا بدونه اینکه Ajir رو روشن کنه سرش رو انداخته پایین و لاین خلاف رو داره میره! الان اگه یک فرد عادی همین کار رو انجام بده چه برخوردی باش میشه؟! رسیدگی کنید, لطفا! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 @Sweet شکایت شما از ..shadow.. رد شد. دلیل: وانتد Self Defense به صورت خودکار توسط سیستم داده می شود. @Sweet شکایت شما از Hadi_nt رد شد. دلیل: مدارک شما کافی نمی باشد. ماشین مورد نظر در تصویر ماشین اقلیت نیست و مد شده است. @Erfan22Barfehie شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک شما ناقص است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeReWolF ارسال شده در September 23, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 23, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام ایشون کمتر از 2دقیقه /Frisk کردند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ɪ'ᴍ ᴘᴀᴛɪᴇɴᴛ, ʙᴜᴛ ʏᴏᴜ ʙᴇᴛᴛᴇʀ ɴᴏᴛ ᴛᴇsᴛ ɪᴛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 25, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 25, 2019 @DinOrD شکایت شما پذیرفته شد. ممبر مورد نظر اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من رفتم تو پیاده رو و ایشون دارن با من بحتث میکنن و ام اف میدن لطفا پیگیری کنید و توی عکس هم مشاهده میکنید • شاهد ها: scary • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده September 26, 2019 توسط TheKinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FireBorn ارسال شده در September 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2019 @TheKinG شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک شما کافی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در September 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1. این اقا 10 15 بار فکر کنم فوش های رکیک و خیلی زشت به من داد 2.پنج شیش بار منو الکی tazer کرد • شاهد ها: مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.