herror ارسال شده در چهارشنبه در 22:53 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:53 23 ساعت قبل، herror گفته است: عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دیوتی نبودن و سوار شدن در ماشین فکشن • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر عزیز پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarGod ارسال شده در پنجشنبه در 19:35 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:35 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت شما لیدر عزیز ایشون موقع وال فریسک دادن و وانتد هم دادند • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mavish ارسال شده در پنجشنبه در 19:59 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 19:59 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: رانندگی درشب با چراغ های خاموش و UnCuff/. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر محترم @Refigh ارسال خواهد شد...! ویرایش شده پنجشنبه در 20:02 توسط Mavish 2 نقل قول Sons Of Anarchy S0A !Sons Never Die لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdi1447 ارسال شده در دیروز در 04:34 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:34 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل:چشمام • توضیحات: سلام و درود ، در تصویر مشاهده میکنید که بنده در حال کلن وال زدن بوده و هاستر مربوطه بنده را فریسک داد بگزریم اوکی ولی همانطور که در مایک ایشان کاملا مشخص است 1- ایشان ادعا میکنند که هزینه کرده و FBI شدن !!! چندین بار پشت سر هم از کلمه هزینه کردم استفاده کردن ایا لیدر یا ساب لیدر برای پاس کردن یا اسان گرفتن تست از ایشان پول دریافت کردند؟ توهین به لیدر یا ساب لیدر ! بنده قضاوت نمیکنم و با این چیز ها کاری ندارم . مدارک 2- کاملا مشخص است نه بنده در حال رفتن به کلن وال بوده و در Find/ مشاهده میشود که 2397m فاصله با ایشان دارم ! در یک ثانیه میشه 40m و بنده فریسک میشم ! تا جایی که بنده قانون های سرور و اقلیت هارو بلدم به ترتیب 1- ایشان وقتی که در حالت duty هستند مجاز نیستن که بجز ماشین اقلیت با ماشین دیگر باشد ! ماشین خودشان مشکلی ندارد ! 2- ایشان وقتی duty هستن مجاز نیست که در ماشین player g کرده یا در ماشین hoster g کرده باشد ! 3- ایشان در ماشین هاستر مربوطه g کرده و هاستر مربوطه با استفاده از map click خود را به نزدیک ترین نقطه بنده کلیک کرده و کمک برای فریسک شدن بنده میکند بنده ۳ روز متوالی از طرف ایشان در حال فریسک هستم و هر ۳ روز هم با همین راه فریسک شدم یعنی هر ۳ روزو فقط با کلیک کردن هاستر مربوطه فریسک شدم بنده مدارکی در اول اراعه کردم مشخص نیس که مپ کلیک کرده است ولی حرفای ایشان مشخصه ولی در مدارک ۲ کاملا مشخصه ! بنده تا اخر این شکایت پیگیری سختی خواهیم کرد و کوتاه نخواهیم امد درخواست مجازات درست ایشان را از لیدر matin و ساب لیدر kazem عزیز دارم با تشکر بدرود یا حق • مدارک (فیلم یا عکس):مدارک 1- https://uploadkon.ir/uploads/dc9c20_24VID-20241220-065515-229.mp4 مدارک 2- https://uploadkon.ir/uploads/dedd20_24VID-20241220-072552-654.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTopRaK ارسال شده در دیروز در 06:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:14 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل کردن بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Refigh ارسال شده در دیروز در 14:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 14:04 @Iranianشکایت شما رد شد, و همچنین بابت سو تفاهم پیش اومده از شما عذر خواهیم. @TheTopRaK شکایت شما رد شد, زیرا کار افسر مربوطه درست بوده. @herror شکایت شما بررسی نشد, زیرا به در خواست خودتون پس گرفته شده. @Fayez شکایت شما تایید شد, افسر مربوطه مجازات خواهد شد. @Amircr7r شکایت شما رد شد, زیرا این موضوع به صورت سیستمی امکان ندارد. @WarGod شکایت شما رد شد, زیرا این موضوع به صورت سیستمی امکان ندارد. @Mavish شکایت شما در حال بررسی میباشید, لطفا صبور باشید. @mahdi1447 شکایت شما رد شد, در مورد تلپورت شده هم میتونید در تاپیک شکایت از هاستر ها شکایت کنید. @TheTopRaK شکایت شما رد شد, زیرا از تاریخ مدارک شما بیشتر از 7 روز گذشته است. نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpyGard ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من یک لحظه AFK شده بودم توی بازی و وقتی اومدم دیدم یه نفر منو کشته و call 110 زدم و آیدی رو وارد کردم. وقتی آیدی زدم فهمیدم از تایمش گذشته و توی دلیل تماس نوشتم kill me ولی Spoil بی دلیل به من وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1- 2- 3- 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.