RamtinSnipe ارسال شده در February 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2018 @gtabazak جفت شکایت های شما رد شد. بهتون توصیه میکنم از [Timestamp/] و این که وانتد self-defense وجود داره و از خودشون در نیاوردن چک Forum/.@hosseinjmm شکایت شما رد شد. کار آقای آریا درست بود! شما اسلحه داشتید! نقل قول Germany لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
poorya2 ارسال شده در February 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون دقیقا کنار گاپ شاپ به خاطر داشتن گان منو به زندان برد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8318592634/shekayat.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
conjuring ارسال شده در February 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2018 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام آقا/خانوم delniya هنگامی که من rob زده بودم و دارای buff highlevel بودم و ایشون رو kill کردم ایشون call110/ دادند!!!!!!!!!! و wanted time من که فقط 2 دقیقه مونده بود 5 شه دوباره از اول شد . این اشتباه اولشون بود و اشتباه بعدی این بود که بعد از اینکه وانتد call 110 خودشونو clear کردن دوباره به من وانتد 5 kill cop دادند. جالبه که ایشون تا رنک 3 پیش رفتند !!!!!!!!! • شاهد ها: مدارک کاملا مشخصه فکر نکنم نیازی به شاهد باشه • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 7, 2018 توسط aammiinn99 تغییر 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Delniya ارسال شده در February 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2018 (ویرایش شده) با سلام خدمت لیدر محترم و آقای aammiinn99 من اشتباه خودمو قبول دارم و هم از آقای aammiinn99 و هم از لیدر عذرخواهی میکنم دلیل اینکه من به ایشون وانتد کیل کاپ دادم اینه که نمیدونستم Rob زده چون ندیدم از کجا زد و منو کشت. بازم مقصر خودمم چون باید وانتدارو میدیدم سعی کنیم فقط بیایم اینجا شکایت کنیم اینکه کی تا رنک چند پیش رفته به خودش مربوطه تا به حال از من هیچ شکایتی نشده و همیشه سعی کردم بهترین عملکردمو در FBI داشته باشم به هر حال اشتباه پیش میاد هرکسی ممکنه اشتباه کنه به رنک مربوط نیست با تشکر ویرایش شده February 7, 2018 توسط Delniya نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinSnipe ارسال شده در February 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2018 @poorya2 شکایت شما رد شد.@aammiinn99 شکایت شما پذیرفته شد. فرد خاطی اخطاره اقلیت دریافت کرد. 1 نقل قول Germany لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ItsDawni ارسال شده در February 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر عزیز رامتین, ایشون داخل House به بنده وانتد Keeping Weapons دادند, Frisk هم که نشدم, گیریم از ThrowGuns بنده اسکرین شات داشته باشند برای مدرک اما داخل house این مورد ازاده؟؟ اگر ازاده چرا Frisk داخل house غیر مجازه؟؟ در نتیجه داخل house بازیکن میتونه اسلحه داشته باشه. مورد دیگه اینکه بجز مدرک Gun های بنده, درخواست چک کردن Take Weapons این بازیکن هستم, اسلحه های بنده رو Take نکردند. مورد بعدی در مورد /MS هستش که بنده در زدن باگ/چیت از ایشون مطمین نیستم, چطوری ممکن هستش که تو 2sec به بنده /MS بدن؟ با تشکر از لیدر سابقم Ramtin • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: http://s9.picofile.com/file/8318897676/Screenshot_1648_.png http://s8.picofile.com/file/8318897776/Screenshot_1646_.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinSnipe ارسال شده در February 14, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2018 @ItsDawni شکایت شما رد شد. کار ایشون درست بود. نقل قول Germany لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tfue ارسال شده در February 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من در جای مناسب بودم که ایشون گفتن در جای مناسب پارک کنید منم حرکت نکردم ایشون وانتد بی توجهی داد. بیایید #سطح خود را بالا ببریم • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8319483642/Sath.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RamtinSnipe ارسال شده در February 15, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2018 @ApeX شکایت شما رد شد. (لطف کنید قوانین سرور را مطالعه بفرمایید.) نقل قول Germany لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tfue ارسال شده در February 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون تو وانتد /Frisk میکنه اخه چقد ما باید بخاطر این بی دقتی fbi ها به جیل بریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2018 @ApeX شکایت شما پذیرفته شد، بازیکن مذکور اخطار اقلیت دریافت میکند. به دلیل دریافت دومین اخطار اقلیت در یک هفته، بازیکن خاطی با حداکثر مجازات از اقلیت اخراج خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Saeid22Khan ارسال شده در February 16, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با شروع ایونت باس با فرودگاه ال وی رفتم و در ایونت شرکت کردم. وقتی که تمام شد در حال خروج بودیم آقای رامتین اف ریسک کردن و چون اسلحه داشتم الکی 3 تا وانتد دادن و آقای آریا هم منو کشتن رفتم زندان. هرچه دلیل وانتد گرفتنم رو از رامتین پرسیدم جواب ندادن. • شاهد ها: -- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2018 @Saeid22Khan با سلام، با توجه به این موضوع که چیزی در حدود 2 دقیقه از اتمام رویداد مذکور گذشته، و با توجه به دفاعیه افسر مربوطه مبنی بر اینکه هشدار های لازم جهت کنار گذاشتن اسلحه به افراد حاضر در جمع داده شده، شکایت شما علیه افسر Ramtin رد می شود. کار افسر مربوطه صحیح بوده است. همچنین در خصوص Ariyaa همانطور که در عکس مربوطه مشخص هست، شما سوال کردید: ?Call، که این سوال مشخص میکند فردی به غیر از ایشون در حال آسیب رساندن به شما هست و ایشون شما رو نکشتند (صرف نظر از دفاعیه و شاهد این موضوع و همچنین استفاده نکردن شما از دستور Whokill/ و نداشتن مدرک محکم مبنی بر این موضوع). شکایت شما علیه افسر خاطی رد می شود. سربلند و پیروز باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
angel ارسال شده در February 18, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام و خسته نباشید این آقا اومده منو Frisk میکنه بعدش که من هیچ اسلحه ندارم به من وانتد به همراه داشتن اسلحه میده تو عکس مشخصه من SL هم کردم چون فقط Materials داشتم. شدیدا مشتاق هستم مدرک ایشون رو ببینم که بعد از Frisk بنده چه اسلحه ای داشتم چون مطمئن هستم که من اسلحه حمل نمیکنم. لطفا طرف ممبر خطاکار گرفته نشه چون ما هم سر این اشتباهات پول ازمون کسر میشه هم زمان زیادی به زندان میریم ایشون اگر از دست چیزی عصبانی هستن نباید اون رو سر شهروندان خالی کنن. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2018 @angel با سلام، شکایت شما پذیرفته شد، افسر خاطی اخطار اقلیت دریافت می کنند. با تشکر از گزارش شما، موفق و پیروز باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalmBoy ارسال شده در February 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون 3بار /mt رو دادن در صورتی که من کنارشون بودم و به خودشون زحمت ندادن از ماشین پیاده شوند • شاهد ها: الله • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول αℓσиє ιѕ вєттєя тнαи αиутнιиg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2018 @mohammadkhan0211 با سلام، با توجه به مدارک ارسال شده توسط افسر مربوطه و همچنین استفاده نکردن شما از دستور Timestamp/، شکایت شما رد شد. موفق و موید باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در February 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 3بار بهم MT/ داد، فرار کردم Ignoring cop داد، که باید در اصل Runner میداد. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8319992192/_DR_Roham.rar.html نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terible ارسال شده در February 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Frisk کناره GS • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم:http://s9.picofile.com/file/8319994934/_DR_Roham.rar.html نقل قول اولویت اول زندگیت خودتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2018 @TeRibLe با سلام، در خصوص شکایت اول شما مبنی بر دادن وانتد Runner باید عارض بشم که این وانتد (Runner) در صورتی هست که شما دارای سطح تعقیب (Wanted) بوده باشید، و وانتد داده شده توسط افسر مربوطه، مربوط به بی توجهی شما هست و شما سطح تعقیبی ندارید! در این مورد شکایت شما رد شد. در رابطه با شکایت دوم شما مبنی بر Frisk در نزدیکی Gun shop؛ طبق مدارک ارسال شده توسط افسر خاطی، وی از نزدیکی City hall از دستور Mt/ استفاده کردند و شما در کنار Gun shop توقف داشتید! و افسر مذکور در این هنگام از دستور Frisk/ استفاده می کنند. با توجه به مدارک و همچنین استفاده نکردن شما از دستور Timestamp/، شکایت شما رد شد. موفق و موید باشید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mrdanial99 ارسال شده در February 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2018 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت لیدر ایشون بعد از boss اومدن سمت من بدون هیچ اخطاری gun هارو گرفتند و من خودمم بهشون گفتم بگیرش اما ایشون بعد از اینکه gun هارو گرفتند wanted 3 هم دادند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2018 @mrdanial99 با سلام خدمت شما دوست عزیز، طبق مدارک ارسال شده توسط افسر خاطی و همانطور که در عکس شما مشخص هست، چیزی در حدود 5 دقیقه از زمان به پایان رسیدن ایونتِ Boss سپری شده است، و همچنین طبق مدارک، افسر مذکور در حوالی Airport LS از دستور Frisk/ استفاده کرده و به شما سطح تعقیب مناسب را نسبت داده اند. شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ErfanVIDI ارسال شده در February 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2018 عکس از اصلاعات کاربری کسی که ازش شکایت دارین: شاهد: - توضیحات: دو شکایت در یک پست که همچی در اسکرین شات ها مشخصه مدارک: http://s8.picofile.com/file/8320536184/FBI.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2018 @EVIDI با سلام، شکایت شما پذیرفته شد، بازیکن مذکور اخطار اقلیت دریافت میکند. به دلیل دریافت دومین اخطار اقلیت در یک هفته، بازیکن خاطی با حداکثر مجازات از اقلیت اخراج خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirHosseinRb ارسال شده در February 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در February 28, 2018 @EVIDI با سلام، شکایت شما پذیرفته شد، بازیکن مذکور اخطار اقلیت دریافت میکند. به دلیل دریافت دومین اخطار اقلیت در یک هفته، بازیکن خاطی با حداکثر مجازات از اقلیت اخراج خواهد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.