EBi ارسال شده در March 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 4, 2021 @MehdiRamezany شکایت شما رد شد، در صورتی که شما Wanted Kill نباشی بعد از kill شدن وارد زندان نمی شدید. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وقتی من وانتد از تجمو نکنید گرفتم بهم تجمو نکنید میده • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: حتما برای Wanted های Ramming on cop car و Ignoring cop مدرک بگیرید و در صورت شکایت ارائه بدهید. این موضوع رو من با مسعول لیدر ها صحبت کردم و این کار مجازات داره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 به نام خدا عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام! بنده از ایشون شکایت دارم نه در MG دادن, در صورت وانتد کیل, در چه صورت بعد از 2 ثانیه بعد اخطار وانتد میده؟ بنده مدرک میخوام, همینطور هم که قوانین گفته باید 3 اخطار بدند بعد اگر بنده گوش نکردم با مدرک ( فیلم ) باید جوابگو باشن, بنده میخوام بدونم به چه دلیل وانتد کیل داده؟ اگر توجه کنید بنده قبل 18:49:53 داخل ماشین بودم, چطور ممکنه 2 ثانیه وانتد بده؟ مدرک: نقل قول ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 @Dilimore شکایت شما در حال بررسی است..... @Aminw افسر مربوطه در اقلیت حضور ندارد. @Dilimore شکایت شما قبول شد و افسر مربوطه مجازات گردید. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام زمانی که FTP دوستام تمام شد من همونجا وایستادم تا وانتدم Clear شه و 4 مین مونده بود تا Clear شه و همونطور که توی فیلم میبینین S/ میدم که کیل نده وانتد کیل نیستم اما توجهی نمیکنه. قانون: همیشه از حق تسلیم بودن مجرم اطمینان حاصل فرمایید. (مجازات: FW برای بار اول در صورت تکرار Kick 80FP) • شاهد ها: کاپ اپ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/gol0_kill_bi_dalil_-_olden.avi/ یا لینک نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا و خیلی زشت! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: به دلیل شدت بالا توهین و رعایت ادب فوروم به @SFC و @EBi فرستاده شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 @Shxyan شکایت شما قبول شد و افسر مربوطه مجازات گردید. @Xline شکایت شما رد شد، زیرا در حال حاضر فحاشی در میکروفون مجازاتی ندارد. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheRaGe ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همونطور که تو عکس مشاهده میکنید ایشون نه ماشین دارن نه چیزی به وارن تسلیم شوید و سوار ماشین بشید میدن چندین بار بنده میگم ماشین نداری و بعدش وانتد میده ! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/filelink/JH5RK0254yfX/h5kw_ssssss.rar نقل قول من تخم ارزو هامو داشتم تخم حمالی خواسته هامو داشتمتخم عمل به ادعامو داشتم خودم غرور تو چشامو ساختم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrCodeine ارسال شده در March 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 7, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همینطور که در عکسا مشخصه بنده یه کاپ رو کشتم که /whokill هم روشن بود و میبینید که با ام4 کشتمش بعد تایم چت هم روشنه و همونطور که میبینید ایشون در کمتر از 5 ثانیه فریسک میکنه و طبق قوانین شما حق گرفتن اسلحه کسانی که در حال استفاده از آن هستند را ندارید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده March 7, 2021 توسط MrCodeine نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 @TheRaGe شکایت شما درحال بررسی است..... @TheRaGe شکایت شما رد شد، با توجه به مدارک ارسالی افسر مربوطه شما بعد از 3 وارن MS/ با پلیس همکاری نکردید. (این هم که میفرمایید افسر سوار ماشین نبوده شما DC بودید.) @MrCodeine شکایت شما در حال بررسی است..... نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون از CMD کاپ واس تفریح استفاده میکنن!اونم 2بار الکی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 @Hardness شکایت شما رد شد، زیرا فردی که مورد Ta/ قرار گرفته با افسر مربوطه همکاری نمیکردند. @MrCodeine شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نیست، اگر مدارک کامل تری مبنی بر این دارید که شما درحال شلیک به افسر مربوطه بودید و او گانِ شما را گرفته است ارائه دهید. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من از این یارو طوفان میپرسم کجای تا بیم سوار شم جواب نمیده بعد الکی وانتد 6 میکنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/files/lnsz_sa-mp-136.png https://uupload.ir/files/9bjo_sa-mp-137.png https://uupload.ir/files/mq0v_sa-mp-138.png نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNViSiBIe ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: وانتد بی دلیل • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNViSiBle.png ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NighT CraZieS FamiLy لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 @LeoNarD شکایت شما قبول شد و افسر مربوطه مجازات گردید. @AtlaS با توجه به مدارک ارسالی افسر مربوطه شکایت شما رد شد، کارِ افسر درست و بجا بوده. 1 1 نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم با هلیکوپتر میرفتم که به من وانتد داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: (مدرک) نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 @LeoNarD شکایت شما قبول شد و افسر مربوطه مجازات گردید. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Myth ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خشونت بسیار بالا و استفاده از مینیگان و کشتن یه پلیر مظلوم بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 @Myth شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نیست. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdiyar12 ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من و دوستم داشتیم از اجاره موتور شهر ls رد میشدیم که این آقا با 2 تا از دوستاشون ، به دوست من که اسمشون farhad_kabir هست 3 وانتد دادند ، و به من 5 دقیقه وقت دادن که اگر از سرور خارج بشم دستگیر میشم ، اگر میشه این شخص رو مجازات کنید و اگر نمیشه حداقل وانتد های farhad_kabir رو بردارید ، ممنون • شاهد ها: من و farhad_king • مدرک/عکس یا فیلم: هیچ مدرک و فیلمی ندارم چون خیلی سریع اتفاق افتاد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 @mahdiyar12 شکایت شما رد شد، زیرا شما هیچ مدرکی ندارید. نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peep ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با 1 mf امده وانتد داده من 2مین قبلش از یک فرد دیگر اخطار دریافت کردم بعد ایشون امد با یک اخطار بهم وانتد داد اگر مدرکی داره که خودش 3تا اخطار بهم داده بده • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
onic ارسال شده در March 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم با دوستانم حرف میزدم که ایشون منو بی دلیل کیل دادن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forrest ارسال شده در March 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون من رو گشتن و من رو به روشون وایساده بودم و الکی به من وانتد دادن و اصلا ازشون فرار نکردم و من رو وانتد کیل کردن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ?????? --------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PioNeEr ارسال شده در March 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2021 @Peep با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، کار افسر مربوطه مشکلی نداشته و شکایت شما رد می شود. @onic با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، شکایت شما به دلیل نداشتن مدرک مناسب رد شد. @ARIAflasher با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز، با توجه به مدارک افسر مربوطه شکایت شما رد شد. با تشکر از شما Pioneer نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.