OmidGH ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 بسم الله الرحمن الرحیم همونطوری که میدونین کلاینت اندروید یک انقلاب رو در آرساکیا گیم بوجود اورد و تعداد پلیر ها زیاد شد. اما یکسری مشکلات مثل کم شدن میانگین سنی سرور و موارد دیگه رو نیز بوجود اورد که اصلی ترینش ازدیاد افرادی هستش که به دلایل مختلف الفاظ نادرستی رو به کار میبرن و هم حجم کاری ادمین ها رو زیاد و هم امنیت روانی سایرین رو مختل میکنن و باعث میشن که فضای سرور فضای مناسبی برای افرادی با سن پایینتر نباشه. در رابطه با تغییر در مجازات فحاشی با مدیریت مجموعه صحبت کردم که مخالفت شد. مقداری پیشنهادی من برای افرادی که میزان مجازاتشون از 30 روز بیشتر میشد تعلیق 15-30 روزه حساب کاربری بود. اینکه باید یک مجازات بازدارنده که افراد دیگه از جمله بگو ادمین بیاد فوقش آن بن میکنم استفاده نکنن لازمه. به نظر من یکی از مجازات هایی که میشه اعمال کرد حذف قابلیت رفع محرومیت میکروفون باشه که به قول مدیریت مجموعه،از اونجا که ما آزار نداریم میشه با اخذ تعهد محرومیت فرد رو رفع کرد اما در صورت تکرار دیگه از رفع محرومیت خبری نیست. برای زبان ناپسند هم برای افرادی که بار +5 امشون هست چیزی جز تعلیق موقت اکانت به ذهنم نمیرسه اما اگه پیشنهادی دارین خوشحال میشم ارائه بدین. به امید اینکه با تغییر کوچکی در قوانین این مشکل کمتر بشه چون افزایش مجازات فایده زیادی نداره و ما نیازمند یک مجازات بازدارنده هستیم. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 با قسمت تعلیقش زیاد موافق نیستم ولی اینکه مجازات زبان بیشتر بشه تا پلیرا قبل اینکه فوشی بدن بهش فکر کننو از بن بترسن و موافقم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 نظرات خوبی هست اما نظرم ( - ) است. با زیاد تر شدن مجازات زبان ناپسند در مکان غیر +5 موافق هستم اما با عدم رفع محرومیت میکروفون و غیره خیر زیرا که انسان جایز خطاست و میتواند تغیر کند و رفتار بد گذاشته را کنار بگذارد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 والا به نظر من اگر اندروید پلیری فوش بده و ازش تو فروم شکایت بشه یا ادمین خودش ببینه باید ip بن بده بخدا این اندروید پلیر ها خیلی وضع سرور رو به هم زدن(البته چنتایی واقعا اقا و قابل محترمند) ولی خب همونطور که گفتی میانگین سنی خیلی اومده پایین و داره منفی میشه علی جان درسته با اوردن اندروید خیلی به خودش فواید رسید ولی به کلی گند زد به سرور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheParsa ارسال شده در August 21 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 ( - ) با سلام با پیشنهاد شما مخالف هستم زیرا: ادم نیاز داره که گاهی اوقات از یک کلمه هایی هم استفاده کنه منظورم با فحاشی نیست. این پیشنهاد شما ادم رو از حرف زدن هم باز میداره که ادم بخواد مایک بده و حرف بزنه بترسه و هیچی نگه. با اینگه مجازاته فحاشی بره بالاتر موافقم ولی اینکه هر حرفی زدیم مجازات بشیم، خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21 9 ساعت قبل، UpRoaR گفته است: با قسمت تعلیقش زیاد موافق نیستم ولی اینکه مجازات زبان بیشتر بشه تا پلیرا قبل اینکه فوشی بدن بهش فکر کننو از بن بترسن و موافقم 7 ساعت قبل، AliExpert گفته است: با زیاد تر شدن مجازات زبان ناپسند در مکان غیر +5 موافق هستم اما با عدم رفع محرومیت میکروفون و غیره خیر زیرا که انسان جایز خطاست و میتواند تغیر کند و رفتار بد گذاشته را کنار بگذارد. متاسفانه مجازات زیاد شده اما وضعیت فرقی نکرده 2 ساعت قبل، 0STAD گفته است: باید ip بن بده این مورد کارش فقط یه روشن خاموش کردن مودمه 7 ساعت قبل، AliExpert گفته است: انسان جایز خطاست و میتواند تغیر کند و رفتار بد گذاشته را کنار بگذارد. انسان ممکن الخطاست برای همین نهایتش با یبار تعهد رفع محرومیت مایک رو انجام بدیم وگرنه کسی که برای بار پنجم فحاشی کرده و با تعهد آنبن کرده و بازم توهین کرده امیدی به اصلاحش نیست 34 دقیقه قبل، TheParsa گفته است: ( - ) با سلام با پیشنهاد شما مخالف هستم زیرا: ادم نیاز داره که گاهی اوقات از یک کلمه هایی هم استفاده کنه منظورم با فحاشی نیست. این پیشنهاد شما ادم رو از حرف زدن هم باز میداره که ادم بخواد مایک بده و حرف بزنه بترسه و هیچی نگه. با اینگه مجازاته فحاشی بره بالاتر موافقم ولی اینکه هر حرفی زدیم مجازات بشیم، خیر. شما منظور منو کلا اشتباه فهمیدی نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در August 22 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22 17 ساعت قبل، OmidGH گفته است: این مورد کارش فقط یه روشن خاموش کردن مودمه تعلیق بن داعم یه کاری بکنه دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در August 23 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 نظرات عزیزان رو دیدم اما بهترین کار ایجاد یک مجازات بازدارنده هستش نه افزایش مجازات فعلی. (چون انجام شده و فایده نداشته) شما هر قدرم طرف رو بن کنی با 2کا گلد آنبن میکنه و قضیه آن بن هم برای میکروفون صدق میکنه. این مورد هم که من گفتم برای تعداد بالاست که فرد بدونه از یه جایی به بعد با گلد و پول نمیتونه کارایی که کرده رو جبران کنه و نیاد بگه گلدشو میدم آنبن میکنم. توی واقعیت هم اگه قاضی ببینه طرف خیلی به پولش مینازه و میگه دیه شو میدم و فلان،بجای دیه مجازات دیگهای مثل حبس یا قصاص در نظر میگیره که هم افراد شاکی به آرامش برسن هم طرف بفهمه که پول حلّال همه چیز نیست. شما لیست بن شدگان رو ببینین از وضعیتی که من ازش حرف میزنم آگاه میشین. @Ali@Kamyab@SFC@EnDWaY نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.