LOPY ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 سلام سلام! تا حالا بار ها برای بازیکنان پیش اومده که موقعی که با کسی تماس گرفتن نمیخوان چتشون با شخصی که کال گرفتن رو کسی ببینه! یا مثلا وقتی تو کال هستن سعی کنن هم با کسی که تو کال هست چت کنن هم کسی که جلوشون وایساده کد های /b /s میتونه کمکشون کنه ولی برای اینکار ساخته نشده! پیشنهاد اول من اینه که کد /ca رو اضافه کنید که وقتی قبل از چت بنویسیم چتمون فقط برای شخصی که تو کال هست بره! مثال: Ca Salam mmd kojaii/ پیشنهاد دوم من اینه که کد /ta رو اضافه کنید تا برای صحبت با شخصی که جلومون وایساده استفاده کنیم مثال: Ta jam' kun kase kozato/ امید وارم شینهادم مفید و سودمند بوده باشه به نظر مثبت دوستان هم کاملا احترام میزاریم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 با /ca موافقم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در August 12 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12 دستور Ta/ که وجود داره امّا میتونید بجاش از Say/ استفاده کنید نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 سلام. مخالفم نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 سلام Say/ برای همین داستانه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 21 ساعت قبل، LOPY گفته است: سلام سلام! تا حالا بار ها برای بازیکنان پیش اومده که موقعی که با کسی تماس گرفتن نمیخوان چتشون با شخصی که کال گرفتن رو کسی ببینه! یا مثلا وقتی تو کال هستن سعی کنن هم با کسی که تو کال هست چت کنن هم کسی که جلوشون وایساده کد های /b /s میتونه کمکشون کنه ولی برای اینکار ساخته نشده! پیشنهاد اول من اینه که کد /ca رو اضافه کنید که وقتی قبل از چت بنویسیم چتمون فقط برای شخصی که تو کال هست بره! مثال: Ca Salam mmd kojaii/ پیشنهاد دوم من اینه که کد /ta رو اضافه کنید تا برای صحبت با شخصی که جلومون وایساده استفاده کنیم مثال: Ta jam' kun kase kozato/ امید وارم شینهادم مفید و سودمند بوده باشه به نظر مثبت دوستان هم کاملا احترام میزاریم. (-) نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanbang ارسال شده در August 13 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13 21 ساعت قبل، LOPY گفته است: سلام سلام! تا حالا بار ها برای بازیکنان پیش اومده که موقعی که با کسی تماس گرفتن نمیخوان چتشون با شخصی که کال گرفتن رو کسی ببینه! یا مثلا وقتی تو کال هستن سعی کنن هم با کسی که تو کال هست چت کنن هم کسی که جلوشون وایساده کد های /b /s میتونه کمکشون کنه ولی برای اینکار ساخته نشده! پیشنهاد اول من اینه که کد /ca رو اضافه کنید که وقتی قبل از چت بنویسیم چتمون فقط برای شخصی که تو کال هست بره! مثال: Ca Salam mmd kojaii/ پیشنهاد دوم من اینه که کد /ta رو اضافه کنید تا برای صحبت با شخصی که جلومون وایساده استفاده کنیم مثال: Ta jam' kun kase kozato/ امید وارم شینهادم مفید و سودمند بوده باشه به نظر مثبت دوستان هم کاملا احترام میزاریم. منفی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در August 14 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 + همین که زمان تماس چت ها مخفی بمونه موافقم ولی استفاده از دستور/ قبل از چت نه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Harold ارسال شده در August 14 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14 والا اگه چت تو کال مخفی بمونه خیلی بهتره موافقم نقل قول بسی رنج بردم دراین سال سی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در August 17 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 چرا؟ در ۱۴۰۳/۵/۲۳ در 20:52، Imanbang گفته است: منفی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Imanbang ارسال شده در August 17 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17 10 ساعت قبل، LOPY گفته است: چرا؟ البته حالا که فکر میکنم جالب در میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.