Terrorism ارسال شده در August 4 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: به دامپر من تیر اندازی شد توسط یه پلیری منم جلوگیری از ترکیدنش پیاده شدم سرویس مکانیک دادم ایشون با سرعت زیاد اومد زد به دامپر بعد اومد respanw داد دامپر رو ایشون در حالی که میتونست MV بده که بکشم کنار ولی در حال ترکیدن بود منتظر مکانیک بودم من که respawn داد باعث شد در روند بازی من اختلال ایجاد شود. ( لاگشون چک بشه ) • مدارک (فیلم یا عکس): 3 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در August 5 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5 شاکی عزیز، سلام؛ طبق بررسیها: مدارک شما برای اثبات گفتههایتان کافی نمیباشد. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده