UnDeRcOvEr ارسال شده در March 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2017 (ویرایش شده) با سلام و خسته نباشید خدمت تیم محترم سرور آرساکیا گیم. من یک مود سرگرمی (فان) در پوشه کلو خودم دارم که رنگ ماشین رو عوض میکنه. توجه کنید که این مود کار فیکس نیست. من در اثر بن به دلیل Cheats بن شدم از طرف ادمین محترم MaCaVel بدون مدرک؛ خواهشمندم اگه میشه مدرک چیت واقعی بنده رو بزارین. اگه هم این مودهای من مشکل حساب میشه پاکشون میکنم و همینطور تقاضای آنبن خودم رو دارم. با تشکر. اسکرین شات های بن: ویرایش شده March 2, 2017 توسط UnDeRcOvEr اسم ادمین :| LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnDeRcOvEr ارسال شده در March 2, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2017 منتظر جواب از سوی ادمین مربوطه هستیم. LeT The RaiN WasH AwaY All The PaiN Of YesTerDaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در April 21, 2017 با سلام. لطفا جهت رفع محرومیت در این تاپیک و یا در صورت داشتن شکایت از ادمین مربوطه در این بخش شکایت خود را مطرح کنید. موفق باشید. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده