Chip ارسال شده در July 31 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31 سلام و درود، بنظر من بهتر است که یک کلن که تازه استارت زده باید یک لول داشته باشد تا بیاد وال بزنه چون یک کلن کمتر از یک ساعت است که ساخته شده است میاد وال میزنه و خیلی رو اعصابه برای مثال کلن باید لول 2/3 باشد تا بتواند وال بزند نظر من همین است. نقل قول Heroes sometimes fail Nigga لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amir89op ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در August 7 اشتراک گذاری ارسال شده در August 7 در ۱۴۰۳/۵/۱۰ در 13:29، 110 گفته است: سلام و درود، بنظر من بهتر است که یک کلن که تازه استارت زده باید یک لول داشته باشد تا بیاد وال بزنه چون یک کلن کمتر از یک ساعت است که ساخته شده است میاد وال میزنه و خیلی رو اعصابه برای مثال کلن باید لول 2/3 باشد تا بتواند وال بزند نظر من همین است. نه نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در August 22 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22 کاملا مخالفم (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elite ارسال شده در August 23 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23 درود مخالفم (--) نقل قول ι wanт тo ѕleep ғor ever [میخام برای همیشه بخوابم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carl ارسال شده در September 1 اشتراک گذاری ارسال شده در September 1 به شدت موافقم(+) یه فکری هم به حال رنگ وال ها یاید بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.