رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

بن بی دلیل | Abys

Terrorism

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Terror.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Abys.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

ظظظ

• توضیحات: با سلام و درود خدمت شما 

اول اینکه شکایت باید بصورت خودکار رد میشد 

لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد)

و دوم اینکه ینفر بهم فحش داده بود که ایشون نزدیک من بوده پیام رو دیده اسکرین شات گرفته که من گفتم به من گفتی ...... تو مدارک مشخصه 

و اینکه کار ایشون باعث شد که درخواست عضویت فکشن فدرال رد بشم که میخوام در صورت تایید شکایت منو به لیست تست گیری ها اضافه کنید.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

ویرایش شده توسط Terrorism
  • هاها 4

彡     بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت  彡                                                                                                  

☠  ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  TerroR  ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠

♛    ♛    ♛   Terror.png   ♛   ♛   ♛   

♛    ♛    ♛   AghaTerror.png   ♛   ♛   ♛     

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شاکی عزیز، سلام؛ طبق بررسی‌ها:

• مدارک ارسالی از جانب شاکی قابل مجازات است اما بدلیل عدم رعایت شئونات اخلاقی نبایست شکایت تایید می‌شد.
  • اما از آنجایی که شما با پرداخت طلا، خودتان را رفع محرومیت کرده‌اید، تاریخچه محرومیت شما برای این مورد پاک نخواهد شد.
  • به درخواست عضویت شما برای اقلیت FBI، دوباره پاسخ داده خواهد شد.

در صورتی که احساس می‌کنید توسط ادمین‌ها به اشتباه محروم/زندانی شده‌اید، قبل از پرداخت طلا، شکایت کنید و تا پایان این پروسه صبور باشید.

شکایت شما تایید و مجازات‌های لازمه صورت خواهد گرفت.

موضوع ایجاد شده بسته شد، موفق باشید.

ویرایش شده توسط Noise

Noise.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• EnDWaY موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...