Poriaa ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: 1.سلام و خسته نباشید من برای فحاشی بن شدم که اصلا فحاشی صورت نگرفته و درخواست بررسی مجدد دارم 2. اگر 1 درصد اصلا شکایت من رد شد ولی از @Robert شکایت دارم که چرا تو شکایت اول شکایت رد کردن و رسیدگی نکردن در هر صورت یکی از ادمین ها باید مجازات بشه. 3. درصورت تایید خواستار پاک شدن بن از UCP خودم رو دارم 4. بعد چرا این اقا دوباره شکایت کردن مدرک داخل شکایت دووم ایشون دیده نمیشه مگر قانون این نیست که در پیام شخصی ارسال نشود؟ 5. بعد من شکایت های دیگران دیدم که با مولتی اصلا فحاشی شدت بالا صورت گرفته ولی رو همان اکانت مجازات شده الان چرا من که بار اولم بوده رو دو تا اکانت صورت گرفته؟ 6.خیلی ممنون میشم منطقی تصمیم بگیرید. • مدارک (فیلم یا عکس): اگر در رابطه با این عکس که اقا گذاشتن که عرض کنم حرف منو کامل نذاشتن و من سخنم با ایشون نبوده و من همون روز یکدفعه گفت میوت مبارک سریع از همین موضوع عکس گرفتم که یک موقع الکی نتونن شکایت کنن به اکرو که زدم رفتم بالا توجه کنید کاملش رو الان میذارم قضاوت با شما. 1 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 شاکی عزیز، سلام؛ شکایت شما درحال بررسی میباشد، لطفاً صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Neverlose ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 درود. جهت واضحسازی نیاز به توضیح هست که... الفاظ بهکار رفته مربوط به خانواده میشود و شدت بالا محسوب میشود. نقل قول - منظور از توهین های شدت بالا توهین هایی هستند که به خانواده باشد یا توهین مرتبط با مسائل جنسی باشد. همچنین بند زیر جهت اعمال مجازات برخی از کارها روی حساب کاربری اصلی شما وجود دارد. نقل قول شما مجاز به داشتن چندین حساب کاربری در سرور هستید، ولی در صورت شکستن قوانینی مانند: تجارت غیرقانونی، دزدیدن حسابهای کاربری، استفاده از مودهای غیرمجاز و نرم افزار های تقلب، سوء استفاده از باگ های سرور، تبلیغات، کلاه برداری و توهین؛ مجازات آنها بر روی تمامی حساب های کاربری شما اعمال خواهد شد. همچنین دلیل رد شکایت اول از شما، ارسال مدارک در پیام شخصی بود. بازیکن مربوطه شکایت خود را مجدد انجام دادند و مدارک را داخل همان شکایت ارسال کردند. امیدوارم شفافسازی شده باشد. همچنین Staff note خِشابِمون پُره، این یه تَصمیمِ کُشَندَست بالاسَرِتیم، بِدونِ دَلیلِ مُشَخَص ما هَمیشه موندِگاریم، شُما موَقَتی بُلَند نَشید! مُسَلَحیم، مُسَلَحیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 28 اشتراک گذاری ارسال شده در July 28 درودی دیگر، طبق بررسیها و توضیحات ادمین: توهین صورت گرفته از جانب شما در مدارک شاکی کاملا واضح است. (در صورت ابهام، در محیط بازی با بنده در ارتباط باشید) طبق تصمیمات، در صورتی که عضو تیم کارکنان نیستید و فیلد "مدارک" هر شکایت از اعضایی را خالی از مدرک بگذارید، شکایت شما رد خواهد شد. ادمین Ramtin، بدرستی شکایت شما را رد کرده است. بطور کلی و با توجه به قوانین، هر نوع توهینی که باعث شود تا حسابی که با آن فحاشی کردهاید، مجازات شود، مجازاتها بر روی حسابهای دیگر شما نیز اعمال خواهد شد. عملکرد (هر دو) ادمین مربوطه صحیح و کاملا طبق قوانین بوده است. شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده