LordMeysam ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 باسلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان و تیم کارکنان. مدتی هست که فحاشی بشدت زیاد شده در سرور و در صفحه شکایات جزء فحاشی مورد دیگری دیده نمیشه. با اینکه مجازات روی افراد اعمال میشه ولی همچنان به فحاشی و بی احترامی ادامه میدند. پیشنهاد یا درخواست من اینه که برخورد روی این موضوع شدید تر بشه چرا که اصلا نمیشه بدون هدفون یا هدست وارد سرور شد. نظر تمامی بازیکنان در این تاپیک حیاتی و ارزشمند است. @Ali @Kamyab @EnDWaY @SFC 6 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 17 دقیقه قبل، LordMeysam گفته است: چرا که اصلا نمیشه بدون هدفون یا هدست وارد سرور شد. حق پرومکس نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
None ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 آره خیلی وقته این موضوع هم باعث زیاد شدن شبهکایات, هم باعث فحاشی های متعدد بازیکنان به هم میشه؛ اما به نظرم این مورد باید از لول های ابتدایی بازیکن حل بشه وقتی طرف ببینه در لول های پایین در رابطه با فحشی که داده, اینقد سنگین باهاش برخورد شده مطمئننا بعد ها قبل از حرفی که میخواد بزنه, به عاقبتش فکر میکنه! با بهتر شدن و افزایش مجازات سر این موضوع به هر طریقی, موافقم (+) نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 دقیقاً مجازات بیشتری باید اعمال شه نقل قول 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 + نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 موافقم @FrozenThrone اصفهانی بیا تایید کن شاید نوایی شد 2 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McClane ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 5 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: باسلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان و تیم کارکنان. مدتی هست که فحاشی بشدت زیاد شده در سرور و در صفحه شکایات جزء فحاشی مورد دیگری دیده نمیشه. با اینکه مجازات روی افراد اعمال میشه ولی همچنان به فحاشی و بی احترامی ادامه میدند. پیشنهاد یا درخواست من اینه که برخورد روی این موضوع شدید تر بشه چرا که اصلا نمیشه بدون هدفون یا هدست وارد سرور شد. نظر تمامی بازیکنان در این تاپیک حیاتی و ارزشمند است. @Ali @Kamyab @EnDWaY @SFC دقیقا نقل قول ✯ 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒏𝒈𝒆𝒓𝒔 ✯ 𝑺𝒂𝒚 𝒊𝒎 𝒅𝒐𝒐𝒎𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒂𝒄𝒉𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒐𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 درود کاملا با پیشنهاد شما موافقم @Fayez هم پیشنهادی مثل این رو مطرح کردند اگر اشتباه نکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 4 ساعت قبل، Robert گفته است: دقیقاً مجازات بیشتری باید اعمال شه کی بهت فحاشی کرده بگو تا من دعواش کنم 3 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 علاوه بر اینا باید بعضی فحاشی هایی که به صورت مخفف گفته میشن رو هم به عنوان شدت بالا در نظر گرفت و مجازات اعمال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 14 دقیقه قبل، Amiiir گفته است: کی بهت فحاشی کرده بگو تا من دعواش کنم نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ___________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 58 دقیقه قبل، Amiiir گفته است: کی بهت فحاشی کرده بگو تا من دعواش کنم مراقبت کن دا نقل قول 『』 IX C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 ۱ ساعت قبل، 017 گفته است: علاوه بر اینا باید بعضی فحاشی هایی که به صورت مخفف گفته میشن رو هم به عنوان شدت بالا در نظر گرفت و مجازات اعمال بشه دقیقاً نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HemosO ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 7 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: باسلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازیکنان و تیم کارکنان. مدتی هست که فحاشی بشدت زیاد شده در سرور و در صفحه شکایات جزء فحاشی مورد دیگری دیده نمیشه. با اینکه مجازات روی افراد اعمال میشه ولی همچنان به فحاشی و بی احترامی ادامه میدند. پیشنهاد یا درخواست من اینه که برخورد روی این موضوع شدید تر بشه چرا که اصلا نمیشه بدون هدفون یا هدست وارد سرور شد. نظر تمامی بازیکنان در این تاپیک حیاتی و ارزشمند است. @Ali @Kamyab @EnDWaY @SFC خیلی این موضوع ضروریه و باید پیگیری بشه، چون اگه همینجور پیش بره ممبر های انلاین سرور کمتر از چیزی که فکر میکنیم میشن و سرور کلا وضع دیگه ی پیدا میکنه حتما باید سر این موضوع پیگیری بشه! بنده موافقم+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 ۱ ساعت قبل، Robert گفته است: مراقبت کن دا دوست دارم نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RaaSaa ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 درود موافقم ( + ) نقل قول News Reporter Shahab لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 همین کافیه (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 - نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 با سلام [ + ] و خواستار افزایش مجازات Non-rp چون طرف برگشت بهم گفت چیز خاصی نیست نهایت دو ساعت ادمین جیله 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 پیشنهاد خوبیه. موافقم. 10 ساعت قبل، HamedKhan گفته است: با سلام [ + ] و خواستار افزایش مجازات Non-rp چون طرف برگشت بهم گفت چیز خاصی نیست نهایت دو ساعت ادمین جیله این حرفا عادیه دیگه نقل قول Если я расстроюсь, я расстрою тебя WK For Ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 1 ساعت قبل، Tsunami گفته است: پیشنهاد خوبیه. موافقم. این حرفا عادیه دیگه والله فک کنم آب از سرشون گذشته.. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FrozenThrone ارسال شده در July 16 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16 کاملا موافقم ،سال ها قبل که مجازاتی برای فحاشی روی میکروفون وجود نداشت، اکثر فحاشیا رو میشد دم پینت بال توسط افراد خاص مشاهده کرد، ک البته دعوا میکردن که فوش میدادن الان با اینکه مجازات داره، تقریبا میشه گفت هر پلیری (بخصوص پلیرهای جدید) کاملا بی دلیل میاد یه فوش به شما میده، و هر لحظه و هرکجا ممکنه کاملا بی دلیل یه فحش بخورید ! متاسفانه انتقادات زیادی در مورد شلوغی سرور وجود داره و از اون بدتر اینکه تیم استف توانایی هندل کردن کامل این قضیه رو نداره، پس بهتره مجازات های خیلی شدید برای این قضیه اعمال بشه تا از ترس مجازات ازین رفتار جلوگیری بشه و لازم نباشه هم پلیرا هم ادمینا هر روز درگیر شکایت باشن، من خودم علاوه بر فحاشی، non rp رو هم نیازمند مجازات های سخت تری میدونم، کاپی تو سرور نیست که نصف تایمی که بازی میکنه رو صرف non rp وانتدا نکنه، بماند که به تازگی افراد از روی آگاهی کامل و با جمله "دوس دارم ادمین جیل بشم" non rp انجام میدن ... به طور کل این وضع شلوغ سرور نیاز به مجازات های خیلی سخت و عبرت داره. 4 1 نقل قول Death is the wish of some The Relief of many And the end of all ======================================================================== ========================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmoRed ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 در ۱۴۰۳/۴/۲۶ در 17:50، Amiiir گفته است: کی بهت فحاشی کرده بگو تا من دعواش کنم نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در July 17 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17 موافقم بنظرم باید کسی که با یه اکانتی فحش میده همه ی اکانتاش بر اساس ip یا شماره ام مجازات بشه که کسی با مولتی نیاد فحش بده نقل قول :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 18 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18 سلام عزیزم پیشنهاد ها تا مدتی فاقد اعتبار و اهمیت هستند و تنها وقت خودتون رو با پیشنهاد دادن هدر میدید پس پیشنهاد میدم که پیشنهاد ندید و اگر موضوعی واقعا به صورت جدی شما رو آزار میده از طریق پشتیبانی اون رو به مؤسس منتقل کنید همچنین پیشنهاد شما تکراریه و قبلا ارائه کرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.