KeLSieR ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام،درود من در ساعت 19:43 درخواست هلپر کردم که از هلپر در مورد چطور وصل کردن اکانت به Rackdorid برای Sleep بپرسم هلپر UpRoaR اُفتاد من ازش پرسیدم که وقتی کانکت رو در Rackdorid میزنی ارور میده پرسید چه اروری منم گفتم: IP اشتباه وارد شده است. گفت آیپی جدید رو وارد کردی منم گفتم آره گفت از فروم برداشتی گفتم آره و دوباره رفتم تو فروم آرساکیا و سرچ کردم آیپی جدید و آیپی عددی رو آورد و کپی کردم آمدم تو گیم هلپر گفت کدوم آیپی رو وارد کردی منم گفتم هم آیپی عددی و اون یکی آیپی و براش فرستادم آیپی آرساکیا رو گفتم اینه درسته!؟ تا جواب رو بهم بده ادمین MarTyn بن ام کرد. من آیپی خود سرور رو به هلپر فرستادم و نباید بن میشدم من از ادمین @Noise @EnDWaY میخوام که برسی کنند. باتشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): -- 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در July 13 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 Staff-Note نقل قول در صورت شکایت بی مورد و الکی مجازات خواهید شد. (بین 5 تا 30 روز محرومیت) 1 I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در July 14 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14 (ویرایش شده) سلام؛ طبق بررسیهای صورت گرفته: IP فرستاده شده توسط شما، IP قدیمی سرور میباشد. لطفا در فرستادن IP و... نهایت دقت را داشته باشید. استفاده از هر IP دیگری غیر از IP حال حاضر سرور، به منزله تبلیغ در نظر گرفته میشود و قابل مجازات خواهد بود. جهت شفافسازی، لازم بذکر است که IP کنونی سرور 185.112.33.99:7777 میباشد. حساب شما هم اکنون فعال میباشد، پوزش بابت مشکل بوجود آمده. با این حال، مشکلی در عملکرد ادمین مربوطه دیده نمیشود و صحیح و طبق قانون میباشد. موضوع ایجاد شده بسته شد، موفق باشید. ویرایش شده July 14 توسط Noise 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده