Fail ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 باسلام.. نمیدونم تو PC به چه شکله ولی توی اندروید اگه بخواید برید پمپ بنزین و بنزین بزنید و وقتی ماشینتونو توی پمپ بنزین پارک میکنید، اگه کسی پمپ بنزین رو منفجر کنه، ماشین شما هم منفجر میشه که این افراد دلقک درحال افزایش هستند، و اگه یه ماشین رو بخواید توی اندروید از پمپ بنزین، بنزین بزنید، اصلا امنیت ندارید پیشنهاد خاصی براش ندارم فقط یکاری کنید که با انفجار پمپ بنزین، این اتفاق نیفته نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 4 ساعت قبل، Fail گفته است: باسلام.. نمیدونم تو PC به چه شکله ولی توی اندروید اگه بخواید برید پمپ بنزین و بنزین بزنید و وقتی ماشینتونو توی پمپ بنزین پارک میکنید، اگه کسی پمپ بنزین رو منفجر کنه، ماشین شما هم منفجر میشه که این افراد دلقک درحال افزایش هستند، و اگه یه ماشین رو بخواید توی اندروید از پمپ بنزین، بنزین بزنید، اصلا امنیت ندارید پیشنهاد خاصی براش ندارم فقط یکاری کنید که با انفجار پمپ بنزین، این اتفاق نیفته وضعیت یک جوریه که من یکزمانی ارزوم بود اینفرنوس بگیرم و دفعات فراوان به علل خندهداری منفجر شد بعد که گرفتم فیش منجر شد(دیگه پول بیمه در نمیومد) پس با باقیمونده پولم یک فاگیو گرفتم نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElmiraKamrani58 ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 + موقعی که دارم بنزین می زنم با استرس اطراف رو نگاه میکنم ولی امنیت جایگاه سوخت Lv بعلت دیوارکشی بهتره. "پیشنهاد موقتی من به شما خرید پکیج سوخت" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OLYMPIA ارسال شده در June 25 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25 + نقل قول ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 در ۱۴۰۳/۴/۵ در 09:41، Fail گفته است: اگه کسی پمپ بنزین رو منفجر کنه، ماشین شما هم منفجر میشه درود فکرکنم این کار مجازات داشته باشه بهرحال با پیشنهادتون موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در June 26 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26 درود موافقم(+) نقل قول 𝕱𝖆𝖓𝖌𝕰 𝕿𝖔𝖔𝕿𝖍 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.