Keranchi ارسال شده در June 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2018 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: دلیله بن شدنمو میخواستم!!! • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NighTStaR ارسال شده در June 10, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2018 (ویرایش شده) شما چیت : Sunny Build memHack Mods Cheat CLEO داشتید و در فیلم هم معلوم است. ویرایش شده June 10, 2018 توسط NiGhTSTAR In The Words Of Amir Mamad Faraji لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keranchi ارسال شده در June 11, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2018 در 3 ساعت قبل، NiGhTSTAR گفته است: شما چیت : Sunny Build memHack Mods Cheat CLEO داشتید و در فیلم هم معلوم است. اولا عرض کنم خدمتت که شما به دلیله چیته اسپید هک در اونت به بنده مشکوک شدی... دوما MemoryHack ربطی به Gta San andreas نداره و سانی بیلدر چیت محسوب نمیشه... سوما Mods CHeat نداشتم اون Modsww بود که موده اول شخصه که هیچ برتری هم به شخص نصبت به دیگر بازیکنان نمیده! چهارما شما این فایل هارو توی دانلود های بنده پیدا کردی!...چرا از فولدره بازیه بنده فیلم نگرفتید؟؟ و در آخر هم عرض کنم خدمتت که نه کلو نصب بود نه مودی ریخته بودم و شما اون اسپید هکی که در اونت به بنده تهمت زدین رو کجا پیدا کردی و به چه دلیل گفتید اسپید هک!! امیدوارم بیشتر توجه کنید به کارتون!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Keranchi ارسال شده در June 13, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2018 @Shayan تقاضای بررسی و رسیدگی و در صورته صلاحدید تقاضای آن بن دارم و میخواهم موضوع (Speed hack) که به بنده تهمت زده شد در اونت و به ان دلیل بنده Check Pc و بن شدم گسترده تر شود... با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2018 ادمین موردنظر دو AV دریافت نموده و در صورت تکرار از تیم کارکنان خارج خواهد شد و شما رفع محرومیت شدید. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده