seyedseyed ارسال شده در June 3 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات:باسلام ایشون در جیل به کسانی که میخواستند JB کنند مشت میزد و آنها رو اذیت میکرد، در حال حاضر ایشون به بنده در موقع JB مشت میزدند و درخواست پول میکرد تا ولم کند و در آخر منو کشت و نزاشتی JB کنم و خیلی اعصابم خراب شد، بنده از اون لحظه اصلا نتوانستم فیلم بگیرم چون گوشیم لگ داشت و نشد اما به ریکورد از چت ها دارم لطفاً همن رو نگاه بیندازید و باز هم لگ رو مشاهده میکنید، برای مشاهده اطلاعات بیشتر آن رو در sp داشته باشید تا ببینید چه کاری در زندان بعد از باز شدن درها انجام میدهد اگر آن رو مجازات نکنید خودم در بازی به خدمت این شخص میرسم • مدارک (فیلم یا عکس):https://uploadkon.ir/uploads/5ccd03_24Screenrecorder-2024-06-03-20-05-09-888.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Noise ارسال شده در June 4 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4 سلام، آرزومندیم که اوقات خوشی را در بازی سپری کنید. در حال حاضر انجام این کار از طرف تیم ادمینی هیچ مجازاتی ندارد و باید اقلیتهای پلیس پیگیر این موضوع باشند اما چون پلیسها نیز این کار بازیکن را کمک به خود میدانند (تا شما را گیر بیندازند)، امکان دارد هیچ واکنشی به این موضوع نشان ندهند. شما در دنیای واقعی هم که تصور کنید، وقتی میخواهید از زندان فرار کنید، همیشه صدای زندانیها در خواهد آمد و آنها نیز از این کار خوشحال نخواهند بود اما از آنجایی که سرور RPG میباشد (RP نمیباشد) و این سیستم به تازگی پیاده شده است، شاید کم لطفیای در قوانین برای این موضوع شده است. شما براحتی میتوانید پیشنهاد اضافه شدن قانونی برای این مورد دهید تا علاوه بر حل شدن مشکلات خود، به مشکلات بقیه بازیکنان نیز کمک کنید: پیشنهادات و انتقادات شکایت شما رد و موضوع ایجاد شده بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده