xanyar1 ارسال شده در June 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: ندارم • توضیحات: من در بالای ساختما در حال کشتن contract بودم که یکی به من وانتد داد بعد ایشون با maverick امدن و منو با بالگرد ها کشتن بدون این که اخطاری بدن (میتونید خود فیلم رو از ایشون بگیرید • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TwilighT ارسال شده در June 4, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2018 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تک تک دوستان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در درگاه حق تعالی (باشد تا همگی رستگار شویم).خب برسیم به شکایت شما دوست عزیز : از آنجایی که شما دارای یک درجه خلافی (Wanted) بودید و حق تسلیم شدن داشتید (C-7) و بدلیل حضور شما در ساختمان بالای 4 راه (Temple) بنده با استفاده از هلی کوپتر پلیس قصد دستگیری شما را داشتم و وقتی به سمت شما آمدم برای دستگیری شما با تغییر مکانی که دادید باعث خوردن پره هلی کوپتر به خودتان شدید و از آنجایی که بنده قصد دستگیری شما را داشتم در این صحنه نیاز به گرفتن فیلم نبود. علی برکتِ الله 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
xanyar1 ارسال شده در June 4, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2018 (ویرایش شده) دوست عزیز من که کنار ساختمان ایستاده بودم و شما با هلی کوپتر پلیس به من برخورد کردید مگه من بیکار هستم که تایم وانتد خودم رو سه برابر کنم وقتی که در حال کشتن contract بودم ایشالا که روزه هیچ کس باطل نشه ویرایش شده June 4, 2018 توسط xanyar1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در June 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2018 با سلام. با توجه به سهوی بودن عمل مربوطه، مسلماً یک لیدر خود را برای یک وانتد به خطر نمی اندازد. با این حال جهت توجه بیشتر به لیدر مربوطه تذکر داده خواهد شد. +بسته شد. 1 ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده