Fayez ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 سلام گل های تو خونه. لیدر و ساب لیدر برای اینکه رنک افراد رو بدن باید از طریق Use Control panel ببین که فرد سطح کافی یک شغل قانونی رو داره یا نه که کار آزاردهنده ای هستش به نوعی. پیشنهاد من اضافه شدن این دستور هست تا کار لیدر و ساب لیدر آسون تر بشه و همچنین بهینه سازی در وقت انجام بشه. اگر ابهامی پیش اومد براتون بگید که توضیح بدم چون این پیشنهاد رو اغلب اون هایی که لیدر یا ساب لیدر بودن درک میکنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 درود. خیلی میتونه کاربردی باشه برای لیدر/سابلیدر نظرم (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در April 28 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28 مرسی بابت پیشنهاد خوب و کاربردیت (+) نقل قول Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 کاربردی + نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد شما (موافقم). پیشنهاد کاربردی و جالب. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Thekiyarash ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 سلام موافقم پیشنهاد کاربردی (+) نقل قول :My account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 (ویرایش شده) 19 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام گل های تو خونه. لیدر و ساب لیدر برای اینکه رنک افراد رو بدن باید از طریق Use Control panel ببین که فرد سطح کافی یک شغل قانونی رو داره یا نه که کار آزاردهنده ای هستش به نوعی. پیشنهاد من اضافه شدن این دستور هست تا کار لیدر و ساب لیدر آسون تر بشه و همچنین بهینه سازی در وقت انجام بشه. اگر ابهامی پیش اومد براتون بگید که توضیح بدم چون این پیشنهاد رو اغلب اون هایی که لیدر یا ساب لیدر بودن درک میکنن. سلام. خسته نباشید. من با پیشنهادتون موافقم، کاربردیه. من لیدر نبودم و نیستم ولی چون در راستای راحتی کار شماست من نظر میدم و اگرنه من صاحب نظر نیستم. موفق باشی. ویرایش شده April 29 توسط ijoker نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 درود پیشنهاد کاربردی و مفید. نظر بنده نیز (+) هست! موفق باشی نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 درود [ + ] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 نظر شخصی بنده +هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OstaCar ارسال شده در April 29 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29 واقعا عالی (+). نقل قول . وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 درود نظرم + هست 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در April 30 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30 اگه این CMD برا لیدر و ساب لیدر بیاد خیلی عالی میشه مثل همون Checkjob نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 (+) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 باسلام و درود با پیشنهاد شما کاملا موافقم(+) خسته نباشید. نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 درود موافق هستم نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.