PatrioT ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 سلام، پیشنهاد من اینه که برای Clan/ یه گزینه به نام Leave اضافه بشه برای مرخصی گرفتن و ما قبل از اینکه مرخصی بگیریم از لیدر کلن اجاره بگیریم و وقتی که روی گزینه Leave کلیک کردیم مدت زمانی که میخواهیم مرخصی بگیریم رو مشخص کنیم و برای مرخصی گرفتن یه هزینه ای هم بدیم مثلاً اگه ۳ هفته مرخصی گرفتیم به صورت خودکار در هر ۱ هفته ۱۰ هزار دلار از حساب بانکی ما به پول کلن اضافه بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShiFtE ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 48 دقیقه قبل، Moon گفته است: سلام، پیشنهاد من اینه که برای Clan/ یه گزینه به نام Leave اضافه بشه برای مرخصی گرفتن و ما قبل از اینکه مرخصی بگیریم از لیدر کلن اجاره بگیریم و وقتی که روی گزینه Leave کلیک کردیم مدت زمانی که میخواهیم مرخصی بگیریم رو مشخص کنیم و برای مرخصی گرفتن یه هزینه ای هم بدیم مثلاً اگه ۳ هفته مرخصی گرفتیم به صورت خودکار در هر ۱ هفته ۱۰ هزار دلار از حساب بانکی ما به پول کلن اضافه بشه. .-_- (-) نقل قول وقتی ارزش ها عوض میشوند عوضی ها با ارزش میشوند! My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 3 ساعت قبل، ShiFtE گفته است: .-_- (-) چرا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
karadayii ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 با پیشنهاد شما مخالفم(-) چرا چون به این گزینه احتیاجی ندارم و در صورت نیاز به لیدر کلن مراجعه می کنیم و می گیویم و دلیل و روز آن را نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FPS ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 میتونیم Resign بدیم و وقتی مرخصیت تموم شد دوباره اد بدن نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 32 دقیقه قبل، karadayii گفته است: با پیشنهاد شما مخالفم(-) چرا چون به این گزینه احتیاجی ندارم و در صورت نیاز به لیدر کلن مراجعه می کنیم و می گیویم و دلیل و روز آن را این تو ذهنم بود، ولی به نظرم این گزینه اضافه بشه مرتب تر میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rohamhz ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 درود. (-) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 5 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 5 دقیقه قبل، FPS گفته است: میتونیم Resign بدیم و وقتی مرخصیت تموم شد دوباره اد بدن اینجوری امکان این هست که لیدر رنکمون رو برنگردونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. با پیشنهاد شما (مخالفم) چون احتیاجی به همچین موردی توی کلن نیست. و همیشه با لیدر کلن هماهنگ کرد. پیشنهاد های مهم تر و واجب تری هستن که باید پیگیری شن!. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DastGheyb ارسال شده در April 5 اشتراک گذاری ارسال شده در April 5 درود با نظر شما مخالف هستم و دلیل ان معلوم است 36 دقیقه قبل، FPS گفته است: میتونیم Resign بدیم و وقتی مرخصیت تموم شد دوباره اد بدن کلن هتل نیست راضی نبودی بری هر وقت خواستی بری @aryan82 1 نقل قول 𝐓𝐡𝐞 𝐆𝐥𝐚𝐝𝐢𝐚𝐓𝐨𝐫𝐬 𝐀𝐫𝐞 𝐒𝐭𝐢𝐥𝐥 𝐀𝐥𝐢𝐯𝐞 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 درود لزومی به همچین چیزی نیست کلن ها تقریبا مانند فکشن شدند با این اپدیت های اخیر نه دقیقا مثل فکشن. نیازی به چنین چیزی نمیبینم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 در ۱۴۰۳/۱/۱۷ در 13:32، Moon گفته است: سلام، پیشنهاد من اینه که برای Clan/ یه گزینه به نام Leave اضافه بشه برای مرخصی گرفتن و ما قبل از اینکه مرخصی بگیریم از لیدر کلن اجاره بگیریم و وقتی که روی گزینه Leave کلیک کردیم مدت زمانی که میخواهیم مرخصی بگیریم رو مشخص کنیم و برای مرخصی گرفتن یه هزینه ای هم بدیم مثلاً اگه ۳ هفته مرخصی گرفتیم به صورت خودکار در هر ۱ هفته ۱۰ هزار دلار از حساب بانکی ما به پول کلن اضافه بشه. درود. نیازی به چنین کاری نیست چون شما میتونید با لیدر کلن هماهنگ کنید (-) موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 در ۱۴۰۳/۱/۱۷ در 14:02، Moon گفته است: سلام، پیشنهاد من اینه که برای Clan/ یه گزینه به نام Leave اضافه بشه برای مرخصی گرفتن و ما قبل از اینکه مرخصی بگیریم از لیدر کلن اجاره بگیریم و وقتی که روی گزینه Leave کلیک کردیم مدت زمانی که میخواهیم مرخصی بگیریم رو مشخص کنیم و برای مرخصی گرفتن یه هزینه ای هم بدیم مثلاً اگه ۳ هفته مرخصی گرفتیم به صورت خودکار در هر ۱ هفته ۱۰ هزار دلار از حساب بانکی ما به پول کلن اضافه بشه. درود چطوری؟؟ کلن مثله ی خانواده هستش بماند ک بعضیا اون رو شبیه اقلیت کردنو حقوق میدن ولی شما هیچوقت نمیتونی از خانوادت مرخصی بگیری و من نظرم (-) هستش نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در April 7 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 9 ساعت قبل، Rockey گفته است: درود چطوری؟؟ کلن مثله ی خانواده هستش بماند ک بعضیا اون رو شبیه اقلیت کردنو حقوق میدن ولی شما هیچوقت نمیتونی از خانوادت مرخصی بگیری و من نظرم (-) هستش ممنون بابت پاسخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
toxicam ارسال شده در April 7 اشتراک گذاری ارسال شده در April 7 درود (-) نقل قول بزارم هایده یا چی ؟!. دل میخونه باند ماشین 𝑀𝐸 My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در April 18 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18 در ۱۴۰۳/۱/۱۷ در 14:02، Moon گفته است: سلام، پیشنهاد من اینه که برای Clan/ یه گزینه به نام Leave اضافه بشه برای مرخصی گرفتن و ما قبل از اینکه مرخصی بگیریم از لیدر کلن اجاره بگیریم و وقتی که روی گزینه Leave کلیک کردیم مدت زمانی که میخواهیم مرخصی بگیریم رو مشخص کنیم و برای مرخصی گرفتن یه هزینه ای هم بدیم مثلاً اگه ۳ هفته مرخصی گرفتیم به صورت خودکار در هر ۱ هفته ۱۰ هزار دلار از حساب بانکی ما به پول کلن اضافه بشه. سلام. خسته نباشید. به نظر من اصلا نیازی به این آپشن نیست.اصلا هر چقدر فکر میکنم معنی هم نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hazzard ارسال شده در April 22 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22 سلام روزتون بخیر. با این پیشنهاد مخالفم. -عدم ورود شما به سرور بعد از هر مدتی تاثیری رو کلنتون نمیزاره و اگه قراره اخرش با لیدر راجب موضوعی هماهنگ کنید، همین الانش میتونید راجب عدم حضورتون هماهنگ کنید. نقل قول ExT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.