AlwayS ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 @alirezagold به کسی که AFK هست نمیشه وانتد داد 1 1 نقل قول Don’t cry because it’s over. Smile because it happened. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم از کنار PB رد میشدم که دیدم ینفرو کیل کرد و بعدش به من اخطار داد ک مزاحم نشوید و سریع وانتد داد و باز اخطار داد ک همراهش برم و کلا پیاده ام بود نمیشد باهاش بری و وانتد کیل کرد و همه ی اینها 1 دقیقه ام طول نکشید توی عکس مشخصه . از UCP که چک کردم مشخصه تازه FW گرفتن و دارن یجورایی سر بقیه پلیر ها خالی میکنن . الان با گزارش من احتمالا ایشون 80FP میشن که مشخصه خودش هم دنبال همین بوده ولی من الکی 80 min افتادم زندان . تکلیف من چیه؟ • شاهد ها: توی عکس مشخصه افرادی که بودن و حتی فرد قبل من که کیل شد • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2021 @Carroll با سلام خدمت شاکی محترم. فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارن. @Forget با سلام خدمت شاکی محترم. فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارن. @ZaLeM با سلام خدمت شاکی محترم. فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارن. @HunterBoY با سلام خدمت شاکی محترم. فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارن. @hamedbehnia با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما در مورد افسر Gomrah در حال بررسی میباشد صبور باشید. در مورد جناب FaTeH نیز ایشون از اقلیت اخراج شدن. @alirezagold با سلام خدمت شاکی محترم. فرد خاطی دیگر در اقلیت حضور ندارن. @N0B0DY با سلام خدمت شاکی محترم. شکایت شما تایید شد؛ و افسره مربوطه از اقلیت اخراج شدند. @hamedbehnia سلام مجدد. شکایت شما تایید شد ، افسر مربوطه یک اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: punish/ بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:https://uupload.ir/files/3cfs_ag-sa-0002.jpg نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2021 @Supper با سلام خدمت شاکی محترم، طبق مدرک ارسالی از طرف افسر مربوطه کار ایشان صحیح بوده؛ شکایت شما رد شد. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owner ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت لیدره قانون شکنه تیم گارد ملی خود لیدر در درخواستی دیگر گزارش خواهد شد زیرا جز قانون شکنان و مجرمان این عملیات بوده است مسدود کردن و بستن راه CP به وسیله هواپیما و جت هایی مثل (Hunter, Hydra و Rustler) یکی از مورد هایی هست که به هیچ عنوان نباید توسط NG انجام بشود، و اخلاق خارج از زندگی حساب میشود. اخلاق خارج از زندگی (Non-RP):- بستن نقاط مهم شهر به وسیله وسایل نقلیه. درخواست برخورد کردن با تمام افرادی که در این درگیری دخیل بودن رو دارم، که طبق چیز هایی که خودم از زمان لیدریه خودم یادمه مجازاتش (FW) برای بازیکن مربوطه می باشد. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 3 2 2 نقل قول Don't Underestimate The Machine's Power لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام فکر کنم هنوز هم ورود Hydra به LS ممنوع باشه اینطور نیست؟ با تشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: 1 3 1 نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 6, 2021 @JanSoN درود؛ در حال بررسی لطفا صبور باشید. @Sami درود؛ در حال بررسی لطفا صبور باشید. @JanSoN سلام مجدد خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما رد شد. پس از بررسی های انجام شده بستن نقاط مهم توسط پلیس برای انجام عملیات و جلوگیری از سرقت بلامانع است. @Sami سلام مجدد خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما رد شد. افسر مربوطه در پی زدن وانتد بوده و استفاده از "Hydra" و "Hunter" در بالای شهر "LS" برای زدن وانتد مجاز است. 1 1 نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahidShodi ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: /Ms بعده /Cuff • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 نقل قول عمو بشتنی میدی TINY SAYS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 @YaSiiN با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما در مورد MS/ رد شد. زیرا در Timestamp شما نیز مشخصه که فاصله Cuff شدن شما تا MS/ دقیقا 3 ثانیه هستش و به دلیل حجم زیاد وانتد و وارن های متعدد اقلیت این اتفاق گاهی رخ میدهد. اگر مدرکی مبنی بر اینکه افسر مربوطه باز هم این کار را تکرار کرده یا به شما Running بعد از Cuff شدن داده اند در شکایتی دیگر مطرح کنید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ScreaM ارسال شده در February 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون با Rustler اومدن توی LS تیر اندازی بی مورد میکنن (توی عکس معلومه) و اختلال ایجاد میکنن!درخواست مدرک دارم. • قوانین فوقالعاده: نکات برای استفاده از برخی وسایل نقلیه (Hunter, Hydra و Rustler) (مجازات: Faction Warn برای بار اول و در صورت تکرار اخراج از اقلیت با 80FP) اگر مجرم فراری (Runner) باشد و نتوانید او را با وسایل دیگر دستگیر کنید میتوانید از Rustler (وقتی مجرم در LS است) استفاده کنید. • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Every Thing is Black in My World لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 @socialworker با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما تایید شد، فرد خاطی از اقلیت اخراج شدند. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rakabzan ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: mg/ در حالت وانتد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: 1 1 نقل قول آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کیل دادن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:https://8pic.ir/uploads/AG-SA-0078_40862.jpg. 1 نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2021 (ویرایش شده) @Centuar با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما در مورد MG/ رد شد. زیرا در Timestamp شما نیز مشخصه که فاصله Cuff شدن شما تا MG/ دقیقا 2 ثانیه هستش و به دلیل حجم زیاد وانتد و وارن های متعدد اقلیت این اتفاق گاهی رخ میدهد. اگر مدرکی مبنی بر اینکه افسر مربوطه باز هم این کار را تکرار کرده یا به شما Running بعد از Cuff شدن داده اند در شکایتی دیگر مطرح کنید. @DeadLy با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما رد شد. اگر فیلم دارید که افسر مربوطه از عمد اینکار رو انجام داده در شکایتی دیگر مطرح کنید، زیرا مدارک شما جهت DM کافی نیست. ویرایش شده February 13, 2021 توسط AlirezZza ا نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
rdaabay852 ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همان طور که در قوانین دسته ویژه اومده cop حق زنگ زدن به مجرم را ندارد و جناب آقای shooter# به بنده زنگ زده و جدا از زنگ زدن تحدید هم میکنه و از نظر قانون ایشون باید مجازات شود • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 @rdaabay852 با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما تایید شد. و افسر مربوطه یک اخطار لفظی دریافت کردند. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Useless ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام و احترام خدمت لیدر محترم NG. این دو بزرگوار بنده که رانر راب بودم را بدون داشتن وانتد مورد اصابت تیر قرار دادند و لاستیک موتور بنده رو هم پنچر کردند علاوه بر این وقتی به اون ها میگم که از شما شکایت به عمل میاد با لحن تمسخر امیز به کار خودشون ادامه میدهند تا جایی که بنده عملا از راب اوت شدم DM or DB= FW • شاهد ها: همه چیز در عکس ها مشهود است • مدرک/عکس یا فیلم: ابتدا با موتور بنده را متوقف کرده و بعد اقدام تیر اندازی به لاستیک موتور کردند در این تصویر شاهد تیر اندازی به موتور من باشید در اینجا هم تخلف انها رو گوش زد کرده و با لحن تمسخر امیز جواب من را میدهند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 در 7 دقیقه قبل، sajjaddastjerdi گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:با سلام و احترام خدمت لیدر محترم NG. این دو بزرگوار بنده که رانر راب بودم را بدون داشتن وانتد مورد اصابت تیر قرار دادند و لاستیک موتور بنده رو هم پنچر کردند علاوه بر این وقتی به اون ها میگم که از شما شکایت به عمل میاد با لحن تمسخر امیز به کار خودشون ادامه میدهند تا جایی که بنده عملا از راب اوت شدم DM or DB= FW • شاهد ها: همه چیز در عکس ها مشهود است • مدرک/عکس یا فیلم: ابتدا با موتور بنده را متوقف کرده و بعد اقدام تیر اندازی به لاستیک موتور کردند در این تصویر شاهد تیر اندازی به موتور من باشید در اینجا هم تخلف انها رو گوش زد کرده و با لحن تمسخر امیز جواب من را میدهند جالبه... این دو نفر فکر کردن هرکی هرکیه و هر کاری دلشون بخواد میتونن انجام بدن علیرضا پیگیر باش @AlirezZza 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 15, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2021 @sajjaddastjerdi با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست، اگر فیلم دارید در تاپیکی دیگر شکایت رو مطرح کنید. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما:q"][/url] • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: [url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/Mobin_%28MN%29"][/url] • توضیحات: من از بانک اومدم بیرون از بانک LV بعد دیدم ماشین رو ورداشت منو زیر کرد و پیاده شد ک من زیر ماشین موندم و مردم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:کیل دادن بدونه اینکه وانتد داشته باشم می خوام بدونم چرا اینکار رو کرده؟ • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 16, 2021 توسط Marlboro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amz ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:mz دادن به خاطر اینکه موقع باس جولوشون بودم و جایی ننوشته اگه موقع باس کسی بیاد جلوت باید بهش mz بدی اگرم غیر از این بوده مدرک بیارن که مزاحمشون شدم و ignoring cop که داد درست بوده • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 16, 2021 توسط SharLock نقل قول ????? ??????S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 در 31 دقیقه قبل، SharLock گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:mz دادن به خاطر اینکه موقع باس جولوشون بودم و جایی ننوشته اگه موقع باس کسی بیاد جلوت باید بهش mz بدی اگرم غیر از این بوده مدرک بیارن که مزاحمشون شدم و ignoring cop که داد درست بوده • شاهد ها:- • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک مربوط به فرد مورد فشار قرار داده شده به لیدر ارسال شد. 1 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 @emadasiaban با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما رد شد. مدارک شما جهت ا ثبات اینکه افسر مربوطه اینکار را انجام داده اند کافی نیست، Timestamp/ شما نیز خاموش است. @Marlboro با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما رد شد. مدارک شما جهت اثبات DM کافی نیست.(اگر مدرک مبنی بر اینکه افسر مربوطه از عمد اینکارو انجام داده اند در شکایتی دیگر مطرح کنید) @SharLock با سلام خدمت شاکی محترم؛ شکایت شما رد شد. طبق مدرک ارسالی از سوی افسر مربوطه کار ایشان صحیح بوده. نقل قول ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.