None ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 با سلام خدمت بازیکنان عزیز آرساکیا گیم امیدوارم حالتون خوب باشه و تا اینجای کار, عید خوبی رو سپری کرده باشید. ضمن تبریک سال نو و داشتن آرزوی سلامتی برای همتون, امروز بعد از مدت ها به اقلیت بسیار با ارزش News Reporter برگشتم و پیش خودم گفتم به عنوان اولین مجله بعد از بازگشتم به این اقلیت, تغییرات عید 1403 رو براتون توی یک آرشیوی از عکس ها به عنوان یک یادگاری اینجا بایگانی کنم تا هم از تمام زیبایی های عید دیدن کنید, هم خسته نباشیدی باشه برای دوستان Mapper! خب, دیگه زیاد کشش نمیدم, بریم سراغ عکس ها اول از اقلیت های دپارتمانت و ویژه شروع میکنیم: 1. Hitman Agnecy 2. Mayor (City Hall) 3. Police Department 4. Federal Bureau Of Investigation 5. National Guard اقلیت های دسته ی متوسط: 1. Triads Mafia 2. Grove Street Family 3. The Russian Mafia 4. Ballas Family 5. Los Santos Vagos 6. Varrios Los Aztecs Family اقلیت های دسته ی ملایم: 1. Paramedics 2. Taxi 3. School Instructors 4. News Reporter 5. Tow Truck Company سرآخر هم با دوستای گلم @Matinjli و @enferadii یه عکس با سفره ی هفت سین انداختیم مرسی ازشون که توی تهیه ی این مجله با من همکاری کردند و تشکر از شما که تا پایان مجله همراه من بودید, دیگه ببخشید, یه چند وقتی دست به قلم نبودم اگه کم و کاستی داشت, حتما تو کامنتا بهم بگید که توی مجله های بعدی جبران کنم شبتون بخیر Love You All @DoNaLd @Guardian @Matinjli @XFaCToR @DawN @EnDWaY @Fayez @Fail @Automat @Spoke @Schizo @Kamyab @Meli @Elone @Nicolay @AdmBoT @LordMeysam @Mizox @FunnyBoY @MeshcuT @LoverBoy @Reject @HesamTigoniS @iNViSiBIe @DeaDHerO @SFC و تمامیه دوستان ... 8 نقل قول !Bye لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 درود مثل همیشه عالی بود دلم برای مجله هات تنگ شده بود سلطان بازم مارو مهمون مجله هات بکنیا! شبت بخیر 1 نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در March 25 اشتراک گذاری ارسال شده در March 25 @None مثل همیشه عالی و قوی و بنظرم مجله ی کاملی بود و زحمت زیادی کشیدین براش امیدوارم همیشه موفق باشین خسته نباشید. 1 نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iEllahe ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 قشنگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 دمشون گرم عالی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 عالی و درجه یک HQ فقط Paramedic نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 بسیار عالی و قوی خیلی خوب شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Marcello ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 مجلت عالیه، نه بنظرم باید اصلاح کنم، مجله هات عالین. معلومه کلی زحمت کشیدی براش. باید از LV بری LS از LS به LV نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Haddis ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 عالی شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NtXorG ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 سلام خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز. عالی شده بود خسته نباشید میگم خدمت شما. نقل قول وقتی قلبت میشکنه تازه مغزت شروع به کار میکنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suzhee ارسال شده در March 26 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 عالی بود، خسته نباشید. نقل قول از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...! My account My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Forces ارسال شده در March 27 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 بنازم. کجا بودی چند وقته بزار بیشتر هم بزار داشم❤. و خسته هم نباشی نقل قول در گیر دنیای شدیم که... خودش دور خودش میچرخه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FriendOfGod ارسال شده در March 27 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 مجلت مثل قدیم عالیه هنوزم تو اوجی در ۱۴۰۳/۱/۷ در 01:40، None گفته است: 4. Federal Bureau Of Investigation خداییش نزدیک اچ کیو FBI کم کاری کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FPS ارسال شده در March 27 اشتراک گذاری ارسال شده در March 27 عالیه نقل قول 𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢𝑛𝑡𝑠: 𝑚𝑦 𝑓𝑟𝑖𝑒𝑛𝑑𝑠: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در March 29 اشتراک گذاری ارسال شده در March 29 درود @None، داستان بسیار جالبی بود برنده مجله روزانه این هفته شدید. موفق باشید. نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirEQ ارسال شده در April 6 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
lHadis ارسال شده در October 3 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3 افرین Paramedic از همشون قشنگ تر بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BEHRAD1229 ارسال شده در October 11 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11 (ویرایش شده) به به عالی ویرایش شده October 11 توسط BEHRAD1229 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.