Semtex ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 با سلام خدمت شما میخواستم این پیشنهاد رو بدم در زمانی بشه Rob استارت کرد که 4 عدد کاپ اه Duty/ انلاین باشن چون درحال حاضر اگر فرد AFK هم باشد Duty هم نباشد میشه راب رو استارت کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 درود، ببینید پیشنهاد شما،پیشنهاد جالبی نیست. اومدیم و ۴ تا Cop تا ۲ ساعت Duty نشدن. اونوقت میخواهید چکار کنید؟! با احترام نظر من (-) هست. موفق باشید! ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 اصلا این قانون ۴ تا کاپ آنلاین برای اینه که بتونن این راب رو جمع کنن @Vortlu عزیز اگه ۴ تا کاپ تا دو ساعت آنلاین نشدن، رابر ها هم تا دو ساعت راب نزنن. رابر صبح میاد ممبر جمع میکنه که بره راب بزنه حالا چرا؟ چون تعداد کاپ آنلاین در سرور کمه. از نظر بنده پیشنهاد خوبی بود و نظرم + است. 1 خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در March 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 خب اگر قراره ما Duty نشیم بتونید راب استارت کنید چه فرقی میکنه که Duty باشیم یا نباشیم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 @Alarm یعنی طرف مغز خر خورده بیاد ۲ ساعت صبر کنه؟ من به عنوان پلیر میگم شما به عنوان کاپ قدیمی. من پلیر معمولی بدون فکشن به نفع خودم حرف میزنم شما به نفع خودت به نتیجه نمیرسیم (فرض کن خودت کاپی با مولتی AFK میکنی و بعد میبینی ۴ تا کاپ آن نیست نمیتونی راب بزنی و اصابت خورد میشه.بای نمیدی انصافاً؟) ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 @Vortlu دوست عزیز بنده الان بدون فکشن هستم و با این تایم پلی کمی که دارم تا ۱ سال نمیتونم برم دسته ویژه پس یک طرفه نگاه نمیکنم به این موضوع. بنده یه سوال دارم از شما، شما یک CR درست میکنید و ۸ نفر رو برای راب آماده میکنی ولی میفهمین که 3 تا کاپ آنلاین هست و نمیتونید راب رو استارت کنید، ناراحت میشید از این موضوع و بای میدین؟ یک سوال دیگه هم دارم، دلیل اینکه ۴ تا کاپ باید آنلاین باشه تا شما راب رو استارت کنین چیه؟ خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 1 دقیقه قبل، Alarm گفته است: @Vortlu دوست عزیز بنده الان بدون فکشن هستم و با این تایم پلی کمی که دارم تا ۱ سال نمیتونم برم دسته ویژه پس یک طرفه نگاه نمیکنم به این موضوع. بنده یه سوال دارم از شما، شما یک CR درست میکنید و ۸ نفر رو برای راب آماده میکنی ولی میفهمین که 3 تا کاپ آنلاین هست و نمیتونید راب رو استارت کنید، ناراحت میشید از این موضوع و بای میدین؟ یک سوال دیگه هم دارم، دلیل اینکه ۴ تا کاپ باید آنلاین باشه تا شما راب رو استارت کنین چیه؟ قطعا به Biz rob تغییرش میدم. برای اینکه راب رسیدگی بشه بهش. ولی منطقی نیست در حالت انجام وظیفه باشند. ۴ تا آنلاین هست که اگر خواستن برن پیگیری. به هر حال من حرفی ندارم و نگفتم قاطعا مخالفم. نظر شخصی رو گفتم (وضعیت Duty on بودن کاپ ها رو هم در نظر بگیرید!) ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 نظر من (_) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Iranian ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 نظرم منفی هست؛ راب ها تازه قوت گرفته و تعدادش زیاد شده دوباره خرابش نکنیم بهتره! 3 اگر در مقابلِ دین ما بِایستند، ما در مقابل همه دنیای آنها خواهیم ایستاد، و تا نابودی کامل آنها، از پای نخواهیم نِشَست. وَالسَّلام روح الله الموسوی الخمینی ƝƲMƁЄƦ ƠƝЄ ƑƛMƖԼƳ OLD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BaBeL ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 (_) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vinak ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 2+ کاپ دیوتی باشن شاید بهتر باشه Vinking - RespecT - Alonso لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 با سلام و درود. نظر بنده(-) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در March 12 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12 سلام و درود نظر بنده (+) هستش. یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMamad ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 درود. نظر من (+/-) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MitNick ارسال شده در March 13 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13 با سلام نظر بنده منفی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در March 14 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 14 درود عزیزم، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما. پیشنهاد شما رد شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده