Erf4n ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:17 • اسم واقعی: عرفان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی در کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 7 تا 20 بار ( زیاد ) نقل قول ™¯̶̄Erfαη لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 @yaqoobkolehabadi درخواست عضویت شما قبول شد. @Er4an درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ItzErfan ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باتربیت و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10-12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):8:00 - 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟زیاد ویرایش شده August 19, 2018 توسط ItzErfan نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 19, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2018 @ItsErfan درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrHeSaM ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: شاغلام • اسم واقعی: 19 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باتربیت و وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 08:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کمبود وقت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول Every Things Will be OK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 @MrHeSaM درخواست عضویت شما رد شد, (شما عضو دسته ی Triads Mafia هستید) ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: صادق• اسم واقعی:18 • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالیم• روزانه چقدر بازی می کنید؟ 18• در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 12• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: kick• برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): لیدرشو دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ عالیم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 20, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2018 @HAKAN درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MehranArvi ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: مهران • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جدی_ خوش اخلاق_کسی باهام کاری نداشته باشه منم باهاش کاری ندارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 7 تا 3 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14:00تا23:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: بیکار بودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون ng برای من مناسبه و قبلا سابقه داشتم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون در این فکشن سابقه دارم و مطمئن ام که موجب پیشرفت من میشه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 3 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 21, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2018 @MehranArvi درخواست عضویت شما رد شد. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در August 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: صادق • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 18 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: کم بلد بودم تو ng • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عالیم اینو همه میدونن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون عالیم تو این فکشن • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 22, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2018 @HAKAN درخواست عضویت شما رد شد. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaKaN ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: صادق • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: عالیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 18 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:اشتباهی داشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه زیادی دارم بهش • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم عالیم از هرکسی دیگه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 @HAKAN درخواست عضویت شما رد شد, (پست قبلیِ شما قبول شده) ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Despyt ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال-خوش اخلاق-خوش قول • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12-10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00):12:00-12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:بازی نکردن طولانی مدت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به گانری و این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟10-20 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 23, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 23, 2018 @Despyt درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 20• اسم واقعی: رسول• در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال ، پر انرژی ، مهربون ، خوش رفتار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 17:00 الی 23:00• چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برای تنوع • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): سابقه دارم و میخوام باعث پیشرفتش بشم• چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربیات کافی رو دارم• روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ بار نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 @MwM درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال - آرام - صبور • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9:00 - 20:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: چون که بران تکراری شده بود! • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوست دارم یکبار امتحانش کنم و علاقه هم دارم به این فکشن! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول زیادی توش هست. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟8-10 نقل قول دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 24, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2018 @matin0050 درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ashkan25 ارسال شده در August 25, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 25, 2018 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 11:40، Ali گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: اشکان • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خاکی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (مثلا 00:12 - 04:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:استراحت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه مند • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر دوستانم در این فکشن هستند • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟6 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 26, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2018 @ashkan25 درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirMY ارسال شده در August 27, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 27, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17. • اسم واقعی: امیر. • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: شوخ و وظیفه شناس. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16. • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (مثلا 12:00 - 04:00). • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: برا خنده. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دلیل خاصی نداره. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون بیشتر رفیقام اینجان. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 8 بار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در August 28, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2018 @AmirMY درخواست عضویت شما قبول شد. منتظرِ خالی شدنِ ظرفیت باشید. ظرفیتِ اقلیّتِ National Guard تکمیل میباشد. نقل قول HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aliyazdan ارسال شده در August 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2018 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:21 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: غمگین • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 8صبح تا 5صبح روز دیگه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید::| • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم لیدر و همچیشو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.