رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کیک کردن اشتباه Nora

PoiSoNiOuS

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

...zeus....png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Nora.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات:  بنده 1عدد FW داشتم و 17 یا 16 روز تو فکشن بودم و میخواستم تغییر فکشن بدم پست استفا گذاشتم که با FP 10 کیک شم 

ولی لیدر بنده رو با FP 80 کیک دادن من میخوام دلیل این موضع رو بدونم که چرا همچین کاری کردن ایشون.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

ویرایش شده توسط imARMAN
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام،
دوست عزیز بنده به عنوان ادمین ناظر حضور داشتم در اقلیت "معلم"

شما +1Fw داشتید و در کمتر از 10 روز دومین Fw را به دلیل Spam کردن درخواست لغو دعوت شدن دریافت و با 80Fp لغو دعوت شدید

اینم تاریخ های فعالیت اقلیت شما

http://s8.picofile.com/file/8325020042/bandicam_2018_04_30_17_42_33_004.jpg

Fool me once, shame on you

Fool me twice, shame on me

لینک به دیدگاه

با سلام

در فروم اینگونه ذکر شده است که:

اگر عضوی در طول مدت 10 روز 2 اخطار اقلیت دریافت کند فاقد صلاحیت باقی ماندن در اقلیت است (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP).

شما در مورخ: 2018/04/20 ،FW  دریافت کردید و روزه 2018/04/29، دومین FW را دریافت کردید.

دلیل: شما پست استعفای خود را داخل فروم قرار دادید ولی من به شما توضیح دادم که باید جوابه درخواست شما اول داده شود و زمانی که پست من تائید شد 10FP کیک خواهید شد

اما شما شروع به اسپم کردن داخله چت اقلیت F/  کردید و دومین FW  را دریافت کردید که سببه اخراجه شما از اقلیت شد.

sa_mp_384.jpg

Kelton.png

لینک به دیدگاه

با سلام.

لیدر مربوطه باید ابتدا اقدام به دادن Faction Warn کرده و سپس شما را به آن دلیل مجازات می نمود تا سردرگمی‌ای در بخش کنترل پنل برای افراد ایجاد نشود، اخطارات و توضیحات لازم به این فرد داده شد.

+بسته شد.

...We can know only that we know nothing

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...