PoiSoNiOuS ارسال شده در April 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده 1عدد FW داشتم و 17 یا 16 روز تو فکشن بودم و میخواستم تغییر فکشن بدم پست استفا گذاشتم که با FP 10 کیک شم ولی لیدر بنده رو با FP 80 کیک دادن من میخوام دلیل این موضع رو بدونم که چرا همچین کاری کردن ایشون. • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده April 29, 2018 توسط imARMAN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jigsaw ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 با سلام، دوست عزیز بنده به عنوان ادمین ناظر حضور داشتم در اقلیت "معلم" شما +1Fw داشتید و در کمتر از 10 روز دومین Fw را به دلیل Spam کردن درخواست لغو دعوت شدن دریافت و با 80Fp لغو دعوت شدید اینم تاریخ های فعالیت اقلیت شما http://s8.picofile.com/file/8325020042/bandicam_2018_04_30_17_42_33_004.jpg Fool me once, shame on you Fool me twice, shame on me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 با سلام در فروم اینگونه ذکر شده است که: اگر عضوی در طول مدت 10 روز 2 اخطار اقلیت دریافت کند فاقد صلاحیت باقی ماندن در اقلیت است (مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP). شما در مورخ: 2018/04/20 ،FW دریافت کردید و روزه 2018/04/29، دومین FW را دریافت کردید. دلیل: شما پست استعفای خود را داخل فروم قرار دادید ولی من به شما توضیح دادم که باید جوابه درخواست شما اول داده شود و زمانی که پست من تائید شد 10FP کیک خواهید شد اما شما شروع به اسپم کردن داخله چت اقلیت F/ کردید و دومین FW را دریافت کردید که سببه اخراجه شما از اقلیت شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mimr3w ارسال شده در April 30, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2018 با سلام. لیدر مربوطه باید ابتدا اقدام به دادن Faction Warn کرده و سپس شما را به آن دلیل مجازات می نمود تا سردرگمیای در بخش کنترل پنل برای افراد ایجاد نشود، اخطارات و توضیحات لازم به این فرد داده شد. +بسته شد. ...We can know only that we know nothing لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده