KasraOsati ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 سلام مسولین عزیز گیم شده سر درد دیگه سر هر شغلی میری یه آدم عقده ای با گان وایساده هم ماشین هم پلیر رو میزنه و بکس کشی میکنن برای این کار هدف هم فقط بر هم زدن نظم و فراری دادن پلیر و یجوری جلوش گرفته نمیشه انگار سیاست خود سرور. قضاوت نمیکنم ولی خواهش میکنم تمنا میکنم عاجزانه مجازات رو مسدودیت ۱ ماهی بکنید یجوری جلوی این بی نظمی رو بگیرید سر هر شغلی یه عده وایسادن نمیزارن بازی کنی اصلا سر درد محض شدن،لطفا پیگیری کنید. @EnDWaY لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 سلام و درود خدمت شما. فردی که با حداکثر وانتد لول در مناطق شغلی یا کاری مهم اقدام به قتل مکرر یا ایجاد مزاحمت میکند، از او مدرک گرفته و شکایت کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KasraOsati ارسال شده در February 27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 27 4 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام و درود خدمت شما. فردی که با حداکثر وانتد لول در مناطق شغلی یا کاری مهم اقدام به قتل مکرر یا ایجاد مزاحمت میکند، از او مدرک گرفته و شکایت کنید. سلام عزیزم،من اکر بخوام هر روز اینکارو بکنم باید از ده نفر شکایت کنم و این خودش سر درد اکر حوصله این کارارو داشتم که مشتی نمیومدم گیم که. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در March 3 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3 درود کار خاصی نمیتوان راجبش کرد و ما مجازات هایی از قبیل بن و ادمین جیل و ساسپند لایسنس و غیره داریم که در بیشتر موارد با گزارش شما بر روی افراد سود جو انجام خواهیم داد. اگر پیشنهاد خاصی راجب این موضوع دارید در بخش پیشنهادات و انتقادات ارسال کنید. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده