Punish ارسال شده در February 22 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: بدلیل فروش گلد در صورتی که هر دو طرف راضی بودند بن شدم توسط ایشون! خود خریدار(.Mamadhero.) بر این اصرار داشته که با این قیمت گیفت گارد رو از من خرید کنه. و بعد از خرید گلد مثل اینکه منصرف شدند! داخل ویدیو کاملا مشخصه که وقت کافی برای خوندن مشخصات گیفت گارد(قیمتش) داشته و از قبل هم روی همین قیمت توافق کردیم! بنده گلد خریداری خواهم کرد جهت انبن حساب خودم (باید داخل گیم باشم به دلایل مهمی). خواهشمندم در صورت امکان مقدار گلد استفاده شده برای انبن اکانت رو به حساب برگردونید و لاگ بن اکانت رو دیلیت کنید. با تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/6faa22_24Ban-EnDWaY.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان EnDWaY ارسال شده در February 25 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در February 25 مدارک از قبل به سرپرست ارائه داده شده است ☠ ☠ ღ ☠ ☠ 𝙸𝚝 𝚒𝚜 𝚎𝚗𝚘𝚞𝚐𝚑 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚠𝚎 𝚍𝚒𝚍 𝚗𝚘𝚝𝚕𝚒𝚟𝚎, 𝚠𝚎 𝚊𝚛𝚎 𝚗𝚘𝚝 𝚊𝚏𝚛𝚊𝚒𝚍 𝚘𝚏 𝚍𝚢𝚒𝚗𝚐 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Empty ارسال شده در February 26 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 با سلام و درود خدمت شما شاکی عزیز @Killed پوزش بابت تاخیر در پاسخگویی. - طبق بررسی های انجام شده... ♦ شکایت شما پذیرفته شد و ادمین مربوطه یک عدد AV دریافت خواهد کرد. - لازم به ذکر است شما باید صبر میکردید تا بنده رسیدگی کنم و شما را از محرومیت خارج کنم که لاگی برای شما باقی نماند. شما با توجه به اینکه میدانستید کارتان مشکلی نداشته باز هم حساب خود را با پرداخت گلد از محرومیت خارج کردید ( با دلایلِ شخصی و مهمی که داشتید ) و ما با عرض پوزش نمیتوانیم گلد را به شما برگردانیم. موفق باشید، بسته شد. 1 「 !...ᴵ ᵂᵒᵘˡᵈ ᴿᵃᵗʰᵉʳ ˢᵖᵉⁿᵈ ᴱᵛᵉʳʸ ᴹᵒᵐᵉⁿᵗ ᴵⁿ ᴬᵍᵒⁿʸ ᵀʰᵃⁿ ᴱʳᵃˢᵉ ᵀʰᵉ ᴹᵉᵐᵒʳʸ ᴼᶠ ʸᵒᵘ 」 𝙳𝚊𝚖𝚘𝚗 𝚂𝚊𝚕𝚟𝚊𝚝𝚘𝚛𝚎 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده